Γλύψιμο ποδιών

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
όχι δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν και όλα τα σκυλιά στη βόλτα είναι μεγαλύτερα και δεν μπορεί να παίξει .
Μπορείς κι εσύ να παίζεις μαζί του,διάφορα παιχνίδια και να τον απασχολείς ώστε να εκτονώνεται και να μην έχει στο μυαλό του να γλείφει τα πόδια του!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το κάνει, λέει, μα συνεχίζει. Ίσως να φταίει κάτι άλλο, όπως το πολύ μαλακτικό στα σκεπάσματα, αν η μικρή έρχεται σε επαφή με αυτά.
Αν είναι θέμα απορυπαντικού πρέπει να το προσέξει,και καλού κακού ας πάει κι απο το κτηνίατρο μη τυχόν και είναι κάτι άλλο...
Εμένα αν το συνεχίσει,που έχει βελτιωθεί όπως έιπα κατά πολύ,θα ενημερώσω τη κτηνίατρο! Τα ψαχουλεύω συχνά για να δω αν έχει τίποτα δερματικό,μήκυτες η οτιδήποτε αλλά δεν βλέπω κάτι!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Το κάνω :) παίζω μαζί της .
Τις γιορτές ήταν σε ένα σπίτι με τουλάχιστον 6 άτομα και όλοι έπαιζαν μαζί της , πάλι το έκανε αλλά το ελάττωσε .
Πήγαινε και πάνω απο 4 βόλτες την ημέρα ( ακόμα να μάθει να μην τα κάνει μέσα στο σπίτι , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα )
Τώρα που μείναμε ξανα οι δυο μας φοβάμαι μην βαρεθεί .
Μόλις μαζέψω χρήματα θέλω να την πάρω ένα παιχνίδι τύπου kong ώστε να ασχολείται και με αυτό , η καλύτερη λύση θα ήταν να πάρω ένα δεύτερο σκύλο αλλα αυτό είναι αδύνατον .

Πήγα στο κτηνίατρο και μου είπε περισσότερες βόλτες και να μην χρησιμοποιώ χλωρίνη .

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Louna mou αφού τότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλά καταργείς χλωρίνη,και την έχεις το νου σου αν το ξανακάνει να της φωνάζεις "μη",απασχόληση όσο μπορείς με παιχνίδι και βόλτα,και πιστεύω κάποια στιγμή να το σταματήσει!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Υστερα απο τόσο καιρό επανέρχομαι πάλι στο θέμα! Σήμερα κάποια στιγμή παρατήρησα στο πίσω πόδι του ότι είχε αρχίσει να κοκκινίζει απο το πολύ γλείψιμο! Κάτι τον είχε ενοχλήσει και του δωσε και κατάλαβε!
Του έβαλα αμέσως fucicort αλοιφή,και επειδή πήγαινε πάλι να ξαναγλύψει,του φόρεσα το κολάρο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το ξαναπειράξει!!
Φυσικό είναι να μη του αρέσει και συνέχεια είναι απο πίσω μου κοιτάζοντας με,με παράπονο στυλ: "Βγάλτο μου αυτό το πράγμα"!:-( Κι όπου πάει κουτουλάει τα πάντα λόγω κολάρου!
Ας ελπίσουμε ότι σε δυο τρεις μέρες θα επανέλθει το πόδι για να μπορώ να του το βγάλω!
Να και μια φωτο..1000282h.jpg

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Αχου το μωρε στεναχωρημένος φαίνεται .
Η δικιά μου το είχε κόψει !!
Σήμερα την είδα που το ξανα έκανε και αρχίζουν κοκκινίζουν τα ποδαράκια της ...

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Υστερα απο τόσο καιρό επανέρχομαι πάλι στο θέμα! Σήμερα κάποια στιγμή παρατήρησα στο πίσω πόδι του ότι είχε αρχίσει να κοκκινίζει απο το πολύ γλείψιμο! Κάτι τον είχε ενοχλήσει και του δωσε και κατάλαβε!
Του έβαλα αμέσως fucicort αλοιφή,και επειδή πήγαινε πάλι να ξαναγλύψει,του φόρεσα το κολάρο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το ξαναπειράξει!!
Φυσικό είναι να μη του αρέσει και συνέχεια είναι απο πίσω μου κοιτάζοντας με,με παράπονο στυλ: "Βγάλτο μου αυτό το πράγμα"!:-( Κι όπου πάει κουτουλάει τα πάντα λόγω κολάρου!
Ας ελπίσουμε ότι σε δυο τρεις μέρες θα επανέλθει το πόδι για να μπορώ να του το βγάλω!
Να και μια φωτο..View attachment 36346
Έλα ρεεε!!!Βγάλτο τουουου!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Bγάλτο Βιβή και κάνε κάτι πιο απλό. Αλοιφούλα πριν την βόλτα, και ώσπου τα γυρίσετε θα έχει απορροφηθεί ότι είναι χρήσιμο. Δεν χρειάζεται να του φοράς κολλάρο για κάτι τόσο μικρό.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τέλεια... ενα τετοιο θέμα εψαχνα γιατι και η μικρή μου τρώγεται. Μασάει το αριστερό πίσω πόδι της μετά μανίας και ξύνεται στο λαιμό... ο γιατρός δεν ειδε τίποτα, εκτοτε ούτε εγώ εχω δει να βγάζει τίποτα στα σημεία αυτά.
Ωστόσο, ο πρώτος κτηνιατρος της εκανε εξω-αποπαρασίτωση με αμπούλα όταν ήταν 45 ημερών, και ο τωρινός κτηνιατρος μου είπε πως δεν το συνιστούν σε τόσο μικρή ηλικια. Εκτοτε παρουσίασε ξηροδερμία, η οποία με αμυγδαλελαιο εχει μειωθεί -έως εξαφανιστεί. Το ξύσιμο όμως σταθερή αξία....

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Δοκίμασε το ΜΗ σε εμενα δούλεψε , πριν λιγες μερες το άρχισε πάλι ...
Μάλλον απο βαρεμάρα ή απο τικ το κάνουν .
Η δικιά μου ξύνεται με μανία οταν χτυπάει το κουδούνι ή όταν γυρίζω στο σπίτι ..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
To βράδυ ξύπνησα γιατι ειχε σηκωθεί και ξυνόταν μανιωδως...
Εκανε ενα βήμα προς τα πόδια μου για να ξαναξαπλώσει και σταματούσε για να ξαναξυστεί....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όχι απαραίτητα στο λαιμό... στρίβει το κεφαλι και ξύνει τα πόδια της.
Και σκέψου να ταρακουνάει όλο το κρεβάτι, να ακουγεται το κουδουνάκι από το κολάρο και αυτη το χαβά της...
Παντως θα δω να της βγάλω το κολαρο σημερα μήπως και βελτιωθεί το ζητημα.
Ετσι που κάνει δεν της εχω βάλει και το antiphlebotome κολάρο γιατι ειναι ικανή να χτυπιέται 24/7

Υβόννη

Member
24 Μαϊου 2012
13
0
Πειραιάς
Καλημέρα. Αυτό το κάνει και ο δικός μου σκύλος. Το έψαξα αρκετά. Αλλά επειδή είναι αρκετά νευρικός το κάνει από υπερένταση. Επιπροσθέτως, είναι υπερβολικά δεμένος μαζί μου και το κάνει για να μου τραβάει την προσοχή και να ασχολούμαι μαζί του. Για να καταλάβεις μια φορά έφυγα για 10 μέρες διακοπές και είχε μείνει με τους δίκους (ζούμε όλοι μαζί), έβγαινε κανονικά βόλτες και δεν άλλαξε κάτι στις συνήθειές του. Όταν γύρισα έπεσε σε κατάθλιψη και παρουσίασε έντονο κνισμό και γέμισε εξανθήματα. Όπως καταλαβαίνεις τρελάθηκα. Τον πήγα στο γιατρό και αφού κάναμε όλες τις εξετάσεις τελικά ο γιατρός μου είπε πως είναι τόσο πολύ κακομαθημένος (αυτό είναι αλήθεια) που αρρώστησε για καθαρά ψυχολογικούς λόγους. Από τότε τον παίρνω πάντα μαζί. Οι σκύλοι πάντα κάνουν πράγματα για να μας τραβούν την προσοχή.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν ξεφλουδίζει όχι, περα από την ξηροδερμία που ειχε εμφανισει με την αμπούλα και ειναι σαφώς μειωμένη τώρα.
Αλλά ετσι που κάνει στο τελος θα ξεφλουδίσει μια και καλή.
Υβοννη έχεις δικιο σε αυτό που λες, αλλά προς το παρόν δεν εχει αλλάξει τπτ στην καθημερινότητα μας για να το δικαιολογεί αυτό.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εχω μπερδευτεί κι εγώ δε ξέρω τι να υποθέσω! Στο θέμα του Ρόκυ,εντάξει του το έβγαλα το κολλάρο τη νύχτα και πράγματι δεν έκανε τη κίνηση να το πειράξει! Σημερα το πρωί κι αφου γύρισε απο τη βόλτα παίξαμε και τα σχετικά,μετά απο κάποια ώρα τον βλέπω και είχε κάνει λούτσα το πόδι του όλο απο το γλύψιμο! Απο κείνη την ώρα τον παρακολουθώ συνέχεια και του λέω "ΜΗ" οταν πάει να κάνει τη κίνηση! Τώρα ηρέμησε λιγάκι! Θα περιμένω μετά που θα πάει πάλι βόλτα να του βάλω πάλι αλοιφή τουλάχιστον να μείνει πάνω κάποια ώρα και αν δω ότι συνεχίζει την ίδια τακτική θα αναγκαστώ να του βάλω πάλι το κολάρο! Πάντως οπως το παρατηρούσα δεν έχει ξηροδερμία!
Είχε πολύ καιρό να το κάνει αυτό,και δε ξέρω τι τον έπιασε πάλι! Θέμα εκτόνωσης δε τίθεται γιατί και στις βόλτες συναντάμε το φίλο του και παίζουν,μετά θα παίξουμε στο σπίτι,το πρωί κάνουμε εξάσκηση στις εντολές,ασχολείται δλδ με διάφορα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini