εχω γνωρισει δυο ακιτα απο κοντα στη ζωη μου. το πρωτο δεν ειχε θεμα με τα σκυλια, αλλα ειχε παει να μου επιτεθει ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ. δεν ημουν διπλα του, δεν πηγα να το αγγιξω. αν δεν το ειχε συγκρατησει ο ιδιοκτητης εγκαιρως, θα με ειχε δαγκωσει. το δευτερο, δεν ειχε θεμα με τους ανθρωπους, αλλα ειχε θεμα με τα σκυλια. δεν εχουν ολα τα σκυλια αντιδραστικοτητα προς τα ιδια πραγματα.Θέλετε να μου πείτε πως το ακίτα, που είναι φυλή επιθετική με σκυλιά, αγνώησε τα δύο σκυλιά και πήγε και επιτέθηκε το καρότσι; Κολοκύθια! Δεύτερων, δεν μπορείς να χωρίσεις τα σκυλιά ΜΙΑ ΩΡΑ; Ελεος, ΜΙΑ ΩΡΑ; Τρίτων, λες τα σκυλιά προστάτεψαν την αγέλη τους; Ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος πρέπει να την προστατέψει; Α, αυτός που δεν μπορεί να χωρίσει τα σκυλιά του ΜΙΑ ΩΡΑ; Και ποιο ακριβώς ανθρώπινο ων θα πει ότι χ3στηκε για το σκύλο που έχασε τη ζωή του λόγω ιδιοκτητών που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα;
Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του για τον σκύλο που βγάζει βόλτα, ειδικά αν βγάζει βόλτα δύο 50κιλα ντόγκο. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να πάρει κανίς και μάλιστα όχι μεγαλύτερο από toy.
Και αν ήμουν εγώ στην ιστορία μία μήνυση θα την έτρωγες και να πας να εξηγήσεις στα δικαστήρια ότι τα σκυλιά σου δεν θα "προστατεύαν την αγέλη τους" αν έπεφτε πάνω σας τρέχοντας κάποιο παιδί.
και οπως λες και εσυ, ο καθενας ειναι υπολογος για το δικο του σκυλι και μονο. δεν μπορει να βγαινει ο καθε μαγκακος με λυτο σκυλι και να το παιζει γνωστης και κουλ και μετα να κλαιει οταν το σκυλι του το παταει αμαξι, ή το σκοτωνει αλλο σκυλι για να προστατεψει τον εαυτο του ή τους δικους του απο επιθεση που αρχισε το λυμενο σκυλι. ειναι ΤΟΣΟ απλο. οπως δεν προκαλω εγω προβλημα σε κανεναν, ΑΠΑΙΤΩ να μην μου προκαλουνε προβλημα και οι αλλοι. αν προκαλεσουν, και τεθει θεμα σωματικης ακεραιοτητας, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα αμυνθω με τον πιο αποτελεσματικο τροπο, ακομα και αν αυτο σημαινει να παρω εγω μια ζωη.