Λοιπόν έχω καιρό να σας γράψω alla κάνω come back με hot θέμα... το έχουμε ξανασυζητήσει μέσα στο forum και δεν το βρίσκω με tpt... έχουμε και λέμε υποθετικό σενάριο... περπατώ με το σκυλί μου δεμένο... του την πέφτει λεύτερο σκυλί με τον ιδιοκτητη κάπου στο βάθος κήπος το δικό μου σκυλί έχει δυνατά σαγόνια και εγώ δεν ακούω τον παρορμητισμό μου που μου λέει μπες ανάμεσα αλλα αφήνω τον σαγόνια να αμυνθεί!!! αποτέλεσμα 1. καταφέρνει αρκετές στο επιτιθέμενο σκυλί αποτέλεσμα 2. το στέλνει στα θυμαράκια...
Ψάχνω την νομική βάση πάνω στο θέμα και τι αποτέλεσμα tah είχε ένα τέτοιο σκηνικό στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση σε εμενα και το σκυλί μου
Έτυχε σκηνικό σε πολύ καλή φίλη που όμως μπήκε ανάμεσα και ναρωτιόμαστε τι θα είχε γίνει αν έπραττε διαφορετικά...
Ψάχνω την νομική βάση πάνω στο θέμα και τι αποτέλεσμα tah είχε ένα τέτοιο σκηνικό στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση σε εμενα και το σκυλί μου
Έτυχε σκηνικό σε πολύ καλή φίλη που όμως μπήκε ανάμεσα και ναρωτιόμαστε τι θα είχε γίνει αν έπραττε διαφορετικά...