Μαλιστα..παμε παλι..εχω εναν σκυλο που δεν προστατευει μπαλακια,δν κοβει χερια οταν πλησιαζεις το φαγητο του,δεν τραμπουκιζει αλλα σκυλια.Και φυσικα οποτε μπορω το αφηνω σε ασφαλες περιβαλλον να εκτονωθει..και ερχετε ενα ροτ το οποιο ετσι εμαθε ετσι ειναι στο dna του δεν με νοιαζει και ενω παιζουν ολα ησυχα και ωραια κανει τα δικα του..και ξερετε αφου εχετε χιλιαδες posts και ειστε ειδικοι πως χρειαστηκαν 5 secs για να γινουν κουβαρι..τι να δεσω ακριβως..?Παμε παρακατω..και ερχομαι εδω να ρωτησω αν υπαρχει αλλος τροπος να επουλωθει πιο γρηγορα το τραυμα(θαλασαα,σπρευ κτλ) γιατι φοβαμαι που κυκλοφορει ανοιξιατικα με μια ανοιχτη πληγη και μου αρχιζετε μαθηματα πιος φταιει μπλα μπλα.ασχετα ολα.Πειτε αν θελετε να κανουμε chat και να το ψαξω στο google απλα
σου απαντησαν ηδη στην απορία σου, η τρυπα απο δαγκωμα θα πρεπει να κλεισει μονη της απο μεσα προς τα εξω για αυτο δεν την ραβουμε δεν της βαζουμε σπρει και κανουμε τιποτα εκτος να την καθαριζουμε και να δινουμε αντιβίωση .
Τωρα το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του σκυλου σου η του ροτ το θεμα ειναι η συμπεριφορα των αφεντικών

θα επρεπε ο ιδιοκτητης του ροτ να εχει δεμενο τον σκυλο του ειδικα αφου το ηξερε αλλα θα επρεπε και εσυ να ειχες τον δικο σου για να τον προστατεψεις .
Εχω εναν σκύλο που με οσο καλες προθεσεις αν ερθει ο σκυλος σου πανω του θα του κανει μια καλη τρυπα, δεν θα κατσει να ασχοληθει με τις προθεσεις του σκυλου σου αν ειναι αρσενικός, δεν τον λύνω ποτέ

αλλα αν ερθει καποιος ελευθερος δεσποζομενος σκυλος πανω μας στην βολτα και δαγκωμενος να φυγει εγω θα κανω μήνυση στον ιδιοκτητη του ελευθερου σκυλου ακόμα και αν εχει χαρτι (ο σκυλος ) οτι πηγαινει κατηχητικό