Δαγκωμα

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Οχι αλλο καρβουνο..καλη συνεχεια
βρε ντιμους13 , με συνχωρεις αλλα εισαι λιγο αδικος . Αρχισες ενα θεμα το οποιο κατα βαση ειναι θεμα κτηνιατρου , εμεις τι να σου πουμε δηλαδη ? ξερουμε εμεις καλυτερα και οχι ο γιατρος? στο κατω κατω αμα δεν τον εμπιστευεσαι αλλαξε τον . Μετα σου λεμε οτι πρεπει να εισαι προσεκτικος με τον σκυλο σου και να τον προστατευεις απο τις κακοτοπιες και τωρα αυτη ειναι απαντηση ? οχι αλλο καρβουνο ?
Δε το καταλαβαινω αυτο , ολοι μπαινουν στο φορουμ , γραφουν και εχουν απαιτηση να παρουν τις απαντησεις που χαιδευουν μονο το αφτακια τους? εφοσον γραφετε σε ενα φορουμ να ειστε ετοιμοι για διαλογο και τυχον επικρισεις , αμα δεν θελετε επικρισεις μην γραφετε σε φορουμ , απλα τα πραματα διαλεγετε και παιρνετε

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εδώ τα άκουσα εγω ό καημένος που δεν του είπα καν να το εχει πάντα δεμένο, αλλα να ειναι πολύ προσεκτικός κι όταν δημιουργούνται συνθήκες «κρισης» να το δένει και να το απομακρυνει γρηγορα!

Χθες το βραδυ, έπνιξα τον καημό μου στο πιοτό!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Εδώ τα άκουσα εγω ό καημένος που δεν του είπα καν να το εχει πάντα δεμένο, αλλα να ειναι πολύ προσεκτικός κι όταν υπάρχουν συνθήκες «κρισης» να το δένει και να το απομακρυνει γρηγορα!

Χθες το βραδυ, έπνιξα τον καημό μου στο πιοτό!
εμ επρεπε να τα χωσεις για να μην παει και αδικο το κραξιμο που εφαγες :whistle::);)

• Like
Reactions: mareco and epial

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Μαλιστα..παμε παλι..εχω εναν σκυλο που δεν προστατευει μπαλακια,δν κοβει χερια οταν πλησιαζεις το φαγητο του,δεν τραμπουκιζει αλλα σκυλια.Και φυσικα οποτε μπορω το αφηνω σε ασφαλες περιβαλλον να εκτονωθει..και ερχετε ενα ροτ το οποιο ετσι εμαθε ετσι ειναι στο dna του δεν με νοιαζει και ενω παιζουν ολα ησυχα και ωραια κανει τα δικα του..και ξερετε αφου εχετε χιλιαδες posts και ειστε ειδικοι πως χρειαστηκαν 5 secs για να γινουν κουβαρι..τι να δεσω ακριβως..?Παμε παρακατω..και ερχομαι εδω να ρωτησω αν υπαρχει αλλος τροπος να επουλωθει πιο γρηγορα το τραυμα(θαλασαα,σπρευ κτλ) γιατι φοβαμαι που κυκλοφορει ανοιξιατικα με μια ανοιχτη πληγη και μου αρχιζετε μαθηματα πιος φταιει μπλα μπλα.ασχετα ολα.Πειτε αν θελετε να κανουμε chat και να το ψαξω στο google απλα
σου απαντησαν ηδη στην απορία σου, η τρυπα απο δαγκωμα θα πρεπει να κλεισει μονη της απο μεσα προς τα εξω για αυτο δεν την ραβουμε δεν της βαζουμε σπρει και κανουμε τιποτα εκτος να την καθαριζουμε και να δινουμε αντιβίωση .
Τωρα το θεμα δεν ειναι ο χαρακτηρας του σκυλου σου η του ροτ το θεμα ειναι η συμπεριφορα των αφεντικών ;) θα επρεπε ο ιδιοκτητης του ροτ να εχει δεμενο τον σκυλο του ειδικα αφου το ηξερε αλλα θα επρεπε και εσυ να ειχες τον δικο σου για να τον προστατεψεις .
Εχω εναν σκύλο που με οσο καλες προθεσεις αν ερθει ο σκυλος σου πανω του θα του κανει μια καλη τρυπα, δεν θα κατσει να ασχοληθει με τις προθεσεις του σκυλου σου αν ειναι αρσενικός, δεν τον λύνω ποτέ :) αλλα αν ερθει καποιος ελευθερος δεσποζομενος σκυλος πανω μας στην βολτα και δαγκωμενος να φυγει εγω θα κανω μήνυση στον ιδιοκτητη του ελευθερου σκυλου ακόμα και αν εχει χαρτι (ο σκυλος ) οτι πηγαινει κατηχητικό :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Αυτό το πράγμα που σε έναν δημόσιο χώρο.. πάνε οι "μυαλλομένοι" με τα λυτά "κοινονικοποιημένα" σκυλιά τους και το θεωρούν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ... δλδ με ξεπερνά... Ενημερωτικά το λέω οι δημόσιοι χώροι ανήκουν ΣΕ ΟΛΟΥΣ.... ακόμα και σε αυτόν με τον "ψυχακια" σκυλο... ο κάθε ένας είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ.... οτιδήποτε πάθει το σκυλί ΜΟΥ.. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ και μόνο ΕΓΩ... και αν είχε ξαναγίνει παλαιότερα αυτό με το ροτ... είχατε υποχρέωση ΝΑ ΔΕΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ... και να το ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΤ... λυτό σκυλί για εκτόνωση αφήνουμε όπου είμαστε 1000% σύγουρη... ουτε 90% ούτε 99%.... και αυτό που πολλές φορές σε εμάς μοιάζει παιχνίδι ανάμεσα στα σκυλιά... κρύβει πολλά περισσότερα απο ένα "απλό αθώο παιχνίδι"....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και ακόμα παραπάνω, οι δημόσιοι χώροι ανήκουν και στους μη κυνόφιλους πολίτες και στον καθένα που επιθυμεί να τον διαβεί χωρίς να περιστοιχίζεται από ελεύθερα και πιθανόν ανεξέλεγκτα σκυλιά.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Eτσι ακριβως εφτασες τα 2κ+ posts και εσυ και αλλοι ομοιοι σου εδω μεσα.Γι'αυτο ο κατηφορος αυτου του forum.Τρια χρονια που ειμαι μελος οι ιδιες μλκιες.Spam μεχρι τον θεο.
Νεφελάκι???

• Like
Reactions: myEnzo and epial