Δακρυζει,και ανοιγει το ματακι του με δυσκολια!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Καλημερα σε ολους,απο το πρωι ο μικρος μου ξυνει το ματακι του,δακρυζει και το ανοιγει γενικα με δυσκολια!Τι μπορει να ειναι?Πως μπορω να τον βοηθησω?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πηγαινοντας τον στον κτηνιατρο... ισως ειναι καποια επιπεφυκιτιδα.

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Amalia μου,εννοειται οτι θα παμε προς τα εκει απλα ελεγα μηπως μπορω να του βαλω κατι να τον βοηθησω μεχρι να παμε...Εχω στεναχωρηθει πολυ!Δε ξερω και αν του μπηκε κατι απο τη πρωινη βολτα βεβαια...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Amalia μου,εννοειται οτι θα παμε προς τα εκει απλα ελεγα μηπως μπορω να του βαλω κατι να τον βοηθησω μεχρι να παμε...Εχω στεναχωρηθει πολυ!Δε ξερω και αν του μπηκε κατι απο τη πρωινη βολτα βεβαια...
Αν του μπηκε αγανο ειναι ακομα πιο σημαντικο να πατε συντομα στον κτηνιατρο.. καλυτερα να μη του βαλεις τιποτα μεχρι τοτε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας!!!Αληθεια,να ρωτησω κατι off topic....κι εσεις υπερ-ανησυχειτε για τα μικρα σας και εχετε ταχυπαλμιες και τα σχετικα μολις τους συμβει κατι, η εγω ειμαι υπερβολικη?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάρε TOBRADEX σε ένα φαρμακείο κ ρίχτου κάτι σταγονίτσες μέχρι να πας στο γιατρό,δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το άγανο είναι χόρτο,ένα ύπουλο χόρτο.Άν δεν τον έβγαλες βόλτα θα είναι κάποια αλλεργία μάλλον η ίσως να το έξυσε κ να το τραυμάτισε με το νύχι..
Άνοιξε το το μάτι κ δες την κατάσταση που είναι ο κερατοειδής,αν έχει θολώσει η τραυματιστεί φαίνεται.
Άνοιξε κ το άλλο το καλό να δεις διαφορές.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας!!!Αληθεια,να ρωτησω κατι off topic....κι εσεις υπερ-ανησυχειτε για τα μικρα σας και εχετε ταχυπαλμιες και τα σχετικα μολις τους συμβει κατι, η εγω ειμαι υπερβολικη?
Εγω εχω ταχυπαλμιες και ανησυχω οταν δε του συμβαινει κατι... γιατι νομιζω οτι ειναι αρρωστος.:rolleyes:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
περαστικά σας! (εγώ ανήκω στην κατηγορία πανικού οπότε άστα βράστα! αχαχαχαχαχα)

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Άνοιξε κ το άλλο το καλό να δεις διαφορές.
Το εχω κανει ηδη,ειναι κοκκινο και λιγο θολο το ''προβληματικο'' ματακι....
Άν δεν τον έβγαλες βόλτα
Βολτα εχει βγει ηδη!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Elli,παρακολουθω εδω και καιρο το avatar με το ζουζουνι σου και εχω να πω οτι πραγματικα ειναι απο τα αγαπημενα μου εδω στ forum!Τι μουριτσα ειναι αυτη!!!Να το χαιρεσαι!Σ'ευχαριστω για τις ευχες σου,παντως κι εγω κανω ΟΛΑ μα ΟΛΑ οσα κοροιδευα στους αλλους!ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!Παρε σκυλι να δεις καλο!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε.... είναι το ρουφιανάκι φάτσόνι!

Πάντως το γράφω τώρα να το βλέπω και εγώ, θέλει ψυχραιμία ειδικά όταν είσαι μόνος γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις το ζωάκι με τον πανικό!!!!

Και πάλι περαστικά και πες μας τι ήταν τελικά!!!!!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
θέλει ψυχραιμία ειδικά όταν είσαι μόνος γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις το ζωάκι με τον πανικό!!!!

Και πάλι περαστικά και πες μας τι ήταν τελικά!!!!!
Ασε,κι εγω τωρα ειμαι μονη και περιμενουμε τον ''μπαμπα'' να γυρισει απο τη δουλεια για να παμε στον γιατρο!Προς το παρων,πηγα και πηρα TOBRADEX και του εβαλα...Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.971
7.547
Εγω εχω ταχυπαλμιες και ανησυχω οταν δε του συμβαινει κατι... γιατι νομιζω οτι ειναι αρρωστος.:rolleyes:
Ουφ, εντάξει, νιώθω συμπαράσταση! Τον ξυπνάς κι εσύ μετά από ύποπτα παρατεταμένο χουζούρι να σιγουρευτείς ότι παίζει και έχει κέφια, άρα δεν είναι άρρωστος, διαταρράσοντας έτσι την ηρεμία που τόσο λαχταρούσες όλη μέρα και προκαλώντας νέο κύμα παιχνιδο-αναστάτωσης? :oops:

konstantina91

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
58
0
Πάρε TOBRADEX σε ένα φαρμακείο κ ρίχτου κάτι σταγονίτσες μέχρι να πας στο γιατρό,δεν υπάρχει πρόβλημα.
ΠΟΤΕ δεν ξεκινάς με το δυνατότερο φάρμακο. Πάντα με το λαιτ. ΑΡΑ έπρεπε να πεις TOBREX και όχι TOBRADEX. Δευτερον, η τομπραμυκίνη είναι για βακτήρια. Πού ξέρεις εσύ αν δεν είναι μύκητας ή τραυματισμός αυτό που έχει το σκυλί του?? Μάγος είσαι ?

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Εγω παντως εχω ηδη βαλει απο 1 σταγονα σε καθε ματι....Ελπιζω ο κτηνιατρος μας το απογευμα να μη μας κατσαδιασει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87