Αν του μπηκε αγανο ειναι ακομα πιο σημαντικο να πατε συντομα στον κτηνιατρο.. καλυτερα να μη του βαλεις τιποτα μεχρι τοτε.Amalia μου,εννοειται οτι θα παμε προς τα εκει απλα ελεγα μηπως μπορω να του βαλω κατι να τον βοηθησω μεχρι να παμε...Εχω στεναχωρηθει πολυ!Δε ξερω και αν του μπηκε κατι απο τη πρωινη βολτα βεβαια...
Το αγανο τι ειναι???ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ???!Αν του μπηκε αγανο
Οχι να μην πανικοβληθεις... το βρισκω απιθανο...Το αγανο τι ειναι???ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ???!
Εξου και το απιθανο!Άγανο δύσκολο τέτοια εποχή
Εγω εχω ταχυπαλμιες και ανησυχω οταν δε του συμβαινει κατι... γιατι νομιζω οτι ειναι αρρωστος.Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας!!!Αληθεια,να ρωτησω κατι off topic....κι εσεις υπερ-ανησυχειτε για τα μικρα σας και εχετε ταχυπαλμιες και τα σχετικα μολις τους συμβει κατι, η εγω ειμαι υπερβολικη?
περαστικά σας! (εγώ ανήκω στην κατηγορία πανικού οπότε άστα βράστα! αχαχαχαχαχα)Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας!!!Αληθεια,να ρωτησω κατι off topic....κι εσεις υπερ-ανησυχειτε για τα μικρα σας και εχετε ταχυπαλμιες και τα σχετικα μολις τους συμβει κατι, η εγω ειμαι υπερβολικη?
Το εχω κανει ηδη,ειναι κοκκινο και λιγο θολο το ''προβληματικο'' ματακι....Άνοιξε κ το άλλο το καλό να δεις διαφορές.
Βολτα εχει βγει ηδη!Άν δεν τον έβγαλες βόλτα
Ασε,κι εγω τωρα ειμαι μονη και περιμενουμε τον ''μπαμπα'' να γυρισει απο τη δουλεια για να παμε στον γιατρο!Προς το παρων,πηγα και πηρα TOBRADEX και του εβαλα...Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο!θέλει ψυχραιμία ειδικά όταν είσαι μόνος γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις το ζωάκι με τον πανικό!!!!
Και πάλι περαστικά και πες μας τι ήταν τελικά!!!!!
Ουφ, εντάξει, νιώθω συμπαράσταση! Τον ξυπνάς κι εσύ μετά από ύποπτα παρατεταμένο χουζούρι να σιγουρευτείς ότι παίζει και έχει κέφια, άρα δεν είναι άρρωστος, διαταρράσοντας έτσι την ηρεμία που τόσο λαχταρούσες όλη μέρα και προκαλώντας νέο κύμα παιχνιδο-αναστάτωσης?Εγω εχω ταχυπαλμιες και ανησυχω οταν δε του συμβαινει κατι... γιατι νομιζω οτι ειναι αρρωστος.![]()
ΠΟΤΕ δεν ξεκινάς με το δυνατότερο φάρμακο. Πάντα με το λαιτ. ΑΡΑ έπρεπε να πεις TOBREX και όχι TOBRADEX. Δευτερον, η τομπραμυκίνη είναι για βακτήρια. Πού ξέρεις εσύ αν δεν είναι μύκητας ή τραυματισμός αυτό που έχει το σκυλί του?? Μάγος είσαι ?Πάρε TOBRADEX σε ένα φαρμακείο κ ρίχτου κάτι σταγονίτσες μέχρι να πας στο γιατρό,δεν υπάρχει πρόβλημα.