Ορίστε, πετάει ένας μια βλακεία και ο άλλος πάει και την εφαρμόζει. Α ρε κτηνίατροι τι τραβάτε!Εγω παντως εχω ηδη βαλει απο 1 σταγονα σε καθε ματι....Ελπιζω ο κτηνιατρος μας το απογευμα να μη μας κατσαδιασει!
Ορίστε, πετάει ένας μια βλακεία και ο άλλος πάει και την εφαρμόζει. Α ρε κτηνίατροι τι τραβάτε!Εγω παντως εχω ηδη βαλει απο 1 σταγονα σε καθε ματι....Ελπιζω ο κτηνιατρος μας το απογευμα να μη μας κατσαδιασει!
Τετοια λεγε μου.....!!!Να γιατι δε πρεπει να παιρνουμε αποφασεις σε κατασταση πανικου!Προς το παρων-εκτος απο τα σκυλομετανιωνω(κυριολεκτικα)-πρεπει να περιμενω μεχρι το απογευμα για να τον παω στο γιατρο!Παιδια θα τρελαθω!Μεγα λαθος!!
Ε καλά ναιΟι βρωμιές απομακρύνονται και με τα δάκρυα![]()
Εμ,οταν ο αλλος ειναι σε κατασταση πανικου,δε σκεφτεται και πολυ ορθα!Ορίστε, πετάει ένας μια βλακεία και ο άλλος πάει και την εφαρμόζει. Α ρε κτηνίατροι τι τραβάτε!
Φοιβο,σ'ευχαριστω πολυ για τη καθησυχαστικη σου απαντηση...εννοειται οτι δε θα συνεχισω!Παντως παιδια φετος μας εχει παει.....καροτσι το θεμα υγεια!Πριν 1 μηνα ειχαμε αλλεργια απο τσουκνιδα και χρειαστηκαμε σταγονες κλπ...τωρα αυτο....τι να πω!Με την μια εφαρμογή δεν θα υπάρξει θεωρητικά κάποιο σοβαρό θέμα, αλλά μην συνεχίσεις...
κοίτα, είναι καταπραυντικό , σ αυτό έχεις δίκιο. Αλλά δεν ξέρεις τί μικρόβια έχουν πάνω τους το δοχείο με το χαμομήλι, ή το βαμβάκι με το οποίο βάζεις το χαμομήλι... Γενικά με βότανα δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω κατά ποσο μπορεί να βοηθήσει. Απλά είναι καλό αν έχει κάποιο μικρόβιο μέσα στο ματάκι του ή αν είναι τραυματισμένο, να μην του βάλεις εσυ και άλλα μικρόβια... Προσπαθείς να μην τρίβει το μάτι του το σκυλί, ηρεμείς εσυ και δεν στρεσάρεσαι και δεν στρεσάρεις το σκυλί και περιμένεις τον κτηνίατρο για να προχωρήσεις σε θεραπεία.Ε καλά ναι
Αλλά για έξτρα βοήθεια και καταπραϋντικό για την ερεθισμένη περιοχή. Όχι?
Εντάξει, δεν φταις εσυ , όλα καλά θα πάνε, μόνο προσπάθησε να τον εμποδίσεις να τριβει το μάτι του. Και περαστικάΕμ,οταν ο αλλος ειναι σε κατασταση πανικου,δε σκεφτεται και πολυ ορθα!
Είπα να ανοίξει το μάτι κ να δει.Άν ο κερατοειδής έχει την ελαχιστότατη αλλοίωση από τραυματισμό,κάτω από φως κάνει ΜΟΥΥΥΥΥ,κοινώς φαίνεται..ΠΟΤΕ δεν ξεκινάς με το δυνατότερο φάρμακο. Πάντα με το λαιτ. ΑΡΑ έπρεπε να πεις TOBREX και όχι TOBRADEX. Δευτερον, η τομπραμυκίνη είναι για βακτήρια. Πού ξέρεις εσύ αν δεν είναι μύκητας ή τραυματισμός αυτό που έχει το σκυλί του?? Μάγος είσαι ?
Μαύρα μεσάνυχταΕίπα να ανοίξει το μάτι κ να δει.Άν ο κερατοειδής έχει την ελαχιστότατη αλλοίωση από τραυματισμό,κάτω από φως κάνει ΜΟΥΥΥΥΥ,κοινώς φαίνεται..
Δεύτερον πρώτεινα tobradex γιατί αναστέλει την δυνατότητα των βακτηριδίων να παράγουν πρωτείνη ΑΜΕΣΑ,που σημαίνει ότι η μόλυνση μειώνεται αισθητά πιο γρήγορα.
Επίσης 1-2 φορές που θα βάλει μέχρι να πάει στο γιατρό,δε χάθηκε ο κόσμος.Δεν θα πάθει τίποτα το σκυλί.Η μοναδική αντένδειξη που έχει το tobradex είναι σε όσους είναι αλλεργικοί στα συστατικά του,ότι ισχύει δηλαδή σε κάθε φάρμακο.
black is the night in the mountains!!!!!!!!!!Είναι μια κοπέλα χωρίς σκύλο,που δίνει όμως συμβουλές επί παντός επιστητού,σε ανθρώπους που έχουν σκύλο.Από δερματικά,μέχρι τροφές και αρρώστιες..
Μάλιστα,επειδή έριξα κ μια ματιά στο profile είδα κ μια απάντηση της στο θέμα με τις τροφές,άφησε τη royal canin και πήγε σε orijen η δεσποινίς...
Άν δεν έχεις σκύλο,να σε ενημερώσω πως η orijen και η RC δεν είναι κατάλληλες προς βρώση από ανθώπους ε.