Καλησπερα,σημερα τον πηγα στην κτηνιατρο και τελικα ηταν επιπεφυκιτιδα παλι.Ρωτησα αν μπορω να βαλω tobrex και η κτηνιατρος ειπε για 5-6 μερες (συνολο) μερες στο μολυσμενο ματι και 2-3 μερες προληπτικα στο 1 ματι που δεν ειναι μολυσμενο γιατι μπορει να μολυνθει.Δεν προτεινε καποιο αλλο φαρμακο πιο δυνατο πχ tobradex,οπως μου ειχε γραψει ο βοηθος της περυσι.
Ηταν και ευκαιρια να δει η κτηνιατρος τον σκυλο.Στηθοσκοπιο,θερμομετρο κλπ.Της ζητησα να κοιταξει και τους πρωκτικους αδενες γιατι τον Ιανουαριο ειχαμε προβλημα(φλεγμονη) και ειχαν καθαριστει οι αδενες συν αντιβιωση.Ηταν αδειοι σχεδον.
Μου ζητησε το βιβλιαριο του σκυλου και μολις ειδε οτι δεν ειχα κανει το αντιλλυσικο του 2012 ειπε να το κανω αμεσως γιατι εχουμε κρουσματα λυσσας ειδικα τον τελευταιο χρονο.Και ειπε επειδη ουτως η αλλως θα πληρωνα επισκεψη με χρεωσε μονο 25 ευρω μαζι με το εμβολιο.Εδειξε ενδιαφερον,θα μπορουσε απλα να χρεωσει τα 25 επισκεψη η τα διπλασια με το εμβολιο.Για την συγκεκριμενη κτηνιατρο εχω ακουσει καλα λογια τουλαχιστον οσον αφορα το ενδιαφερον της για τα ζωα.Ετοιμη να με κατσαδιασει ηταν χαχα.
Δεν θυμαμαι για την αλοιφη αν μου'πε 2 η 3 φορες την ημερα,νομιζω 2 αρα καθε 12 ωρες.
Πριν φυγω μου ειπε να μην βραχει ο σκυλος για 1 εβδομαδα λογω του εμβολιου και επειδη την ειχα ηδη ρωτησει 2-3 πραγματα και ηταν η στιγμη που εφευγα βλακεια μου που δεν ρωτησα τον λογο.Σας εχει πει κτηνιατρος το ιδιο?Μου εκανε εντυπωση.
Και κατι αλλο-Υπαρχει περιπτωση αν βαλω αμπουλα στον σκυλο να αλληλεπιδρασει με το εμβολιο?ειχε καποιος προβλημα εφαρμοζοντας αμπουλα σε προσφατα εμβολιασμενο σκυλο?