Δεν μπορούσα ν' αντισταθώ (φωτο απο τα σκυλια μου)

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Πανέμορφα σκυλιά εύχομαι να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται όσο περισσότερο γίνεται.

Να είστε καλά και να έχετε καλή τύχη.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
οκ ειναι χαρμα οφθαλμων.
Προτεινω ομως, να ανεβασεις 5-10-20 ακομα και να μπουν φατσα καρτα στο φορουμ. Οταν καποιος θα λεει, "ρε παιδια, το κανις μου το εχω στη βεραντα-ταρατσα-κηπο γιατι μενω σε 80 τμ σπιτι και ειναι μικρο, δεν υπαρχει χωρος", να βλεπει τις φωτογραφιες σου και να κοβει το δουλεμα στον εαυτο του πρωτα και μετα σε εμας ολους...(κεφια εχω πρωι πρωι ,ξερω)

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Είναι πανέμορφες κουκλάρες! Χαίρεσαι να τις βλέπεις κι όσο μεγαλώνουν γίνονται ακόμα καλύτερες! Μπράβο σου! :)
Φτου μην τις ματιάσω! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Kαλά είναι δυνατόν να σε διαβάζουμε τόσο καιρό και να μην έχουμε δει μια φωτο των σκυλακίων σου;;;; Μέχρι που μου είχε περάσει από το μυαλό ότι δεν έχεις σκυλιά και μας δουλεύεις :D

Aντίθετα από τα δικά μου που είναι overexposed τις δικές σου τις προστατεύεις με σπάνιες εμφανίσεις και μπράβο σου!!!
Να σου ζήσουν , είναι υπέροχα :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.701
321
Lund, SE
Αμφιβάλλω αν θα πιστέψει κάποιος αυτό που γράφω και δε με νοιάζει κιόλας, αλλά θέλω κάπου να υπάρχει μιας και δεν έχω τη δυνατότητα μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο. Κάθε πρωί που πλένομαι έρχεται μαζί μου κάθεται δίπλα στο νιπτήρα, σκύβω και της βρέχω απαλά το πρόσωπο. Σήμερα όπως κάθε πρωί πήγαμε στο μπάνιο και όπως γυρίζω να πλυθώ σηκώνεται στα δυο μπροστινά τα ακουμπάει στο νιπτήρα και περιμένει να την πλύνω, έχω τρελαθεί από έρωτα τώρα.

Ούτε ένα λεπτό μετά ήρθε και το θηρίο που δεν του αρέσουν οι εκδηλώσεις συναισθημάτων κι αφού δε χωρούσε στο νιπτήρα σηκώθηκε στα μπροστινά στην πλάτη μου.

Είναι 25/07/2011 έγιναν πρώτη φορά αυτά κι ελπίζω να γίνουν η καθημερινότητα μας, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
36
Ηράκλειο Κρήτης
!!!!Ακριβως τα ιδια εχω με την δικια μου!!!!Το πρωι που ξυπναω ερχετε να πλυθουμε και απο προχθες οταν μπαινω για μπανιο ερχετε παταει με τα δυο της ποδια στην μπανιερα και κανει στην ακρη την κουρτινα για να μπει μαζι μου...Οχι μονο ερωτας...Αμα υπαρχει κατι παραπανω να το χαρακτηρισει αυτο θα διαλεξω.Οποτε σε καταλαβαινω.... :p

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Σε πιστεύουμε πολλοί τελικά και σε νιώθουμε..εμένα ερχόταν κάθε βράδυ στην τουαλέτα μαζί μου να πλυθεί για να ανέβει στο κρεβάτι μαζί μου...αν δε πλενόταν δεν ανέβαινε και έκλαιγε έξω απο το μπάνιο....αχ..τι μου θύμισες τώρα...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Την Ισιδουλα τη βρηκαμε στο Ιασιο με τη γυναικα μου το 2004, τη χρονια που παντρευτηκαμε. Οταν την ειχαμε σπιτι και ηταν 2-3 μηνων ερχοταν οταν εμεις ειμασταν στη μπανιερα γεματη νερο και αφρους μας κοιταζε λιγο και ξαφνηκα εκανε σαλτο και εκανε βουτια μεσα οπου και εμενε μεχρι να βγουμε. Καθ' ολη τη διαργκεια της παραμονης της στο νερο γινοταν το ελα να δεις με αποτελεσμα να γινεται ενα μπανιο π@υτ@ν@. Της το κοψαμε ομως γιατι οσο και να την ξεπλεναμε μετα εκανε πυτιριδα στα ανθρωπινα σαμπουαν και αφρολουτρα. Ακομα οταν το θυμομαστε γελαμε. Η Λαρα που δεν εχει ιδιαιτερη αγαπη στο υγρο στοιχειο καθοταν στην πορτα και παρακολουθουσε με δεος.:D:D:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τελικά πολλών τα σκυλιά μας ακολουθούν στο μπάνιο ε? Νόμιζα ότι πρωτοτυπούσαμε :p

Γενικά με ακολουθεί στο σπίτι βέβαια, αλλά ειδικά στο μπάνιο θα έρθει μαζί μου ο κόσμος να χαλάσει! Και πριν ξεκινήσω να πλένομαι της δίνω νερό με τη χούφτα μου από το ντους που τρέχει. Άμα δεν της δώσω κλαψουρίζει. Το ίδιο και όταν πλένω τον Άρη στη μπανιέρα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πω πω χάλια που περνάνε τα σκυλιλα. Τώρα, τώρα λέω πάω να σε καταγκείλω για κακοποίηση, ούτε ένα A/C δεν τους έχεις ανοίξει άκαρδε πατέρα...... χα χα χα χα