Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κι εύχομαι καλή χρονιά.Γρίφε, σου εύχομαι... καθαρότερες φωτογραφίες για το 2012, ωστε να θαυμάζουμε τις κουκλάρες σου καλύτερα!
Καλή χρονιά!![]()
η πρώην μου θα σου απαντούσε αποφθεγματικά ''χαρακτηριστικό των διδύμων'''Η του ύψους ή του βάθους είσαι ρε Γρίφε....!!Μέση λύση δεν έχει!
![]()
Θα συμφωνησω απολυτα με την πρωην σου! Μα να ειστε ολοι οι διδυμοι ετσι ρε παιδι μου...η πρώην μου θα σου απαντούσε αποφθεγματικά ''χαρακτηριστικό των διδύμων''
υποθέτω πως ναι, έτσι είναι.
Κοιτούσα τις φωτογραφίες απο τις διακοπές σου και έλεγα σαν τα μέρη μας είναι αυτά...! Από Μενίνα "Νεράιδα" είμαι, λιγο παραπάνω για την ακρίβεια "Αβαρίτσα" λέγεται το χωριό μου και μου φαίνεται ότι οι φωτογραφίες από τα βουνά που ανέβασες δεν είναι από το Γκορίλα αλλά από την Ελαταριά, κάνω λάθος? Άμα ξαναέρθεις με το καλό θα χαιρόμουν να συναντηθούμε..Γιάννενα στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη μου απ' όταν ήμουν φοιτητής που παραμείναμε φιλαράκια και αμέσως μετά σε πολύ καλούς φίλους στη Νεράϊδα Ηγουμενίτσας, στον Γκορίλα πάνω απ' την Παραμυθιά, στη Γλυκή, στο Καραβοστάσι, στην Αμμουδιά και σε ορισμένα άλλα μέρη που απλά βρήκα τυχαία στο δρόμο![]()
κάποιες είναι απ' την Ελαταριά (Λαμπαδίτσα) κάποιες άλλες είναι όντως απ' τον Γκορίλα...Κοιτούσα τις φωτογραφίες απο τις διακοπές σου και έλεγα σαν τα μέρη μας είναι αυτά...! Από Μενίνα "Νεράιδα" είμαι, λιγο παραπάνω για την ακρίβεια "Αβαρίτσα" λέγεται το χωριό μου και μου φαίνεται ότι οι φωτογραφίες από τα βουνά που ανέβασες δεν είναι από το Γκορίλα αλλά από την Ελαταριά, κάνω λάθος? Άμα ξαναέρθεις με το καλό θα χαιρόμουν να συναντηθούμε..
Συμφωνω επισης θα ηθελα μια φωτο απο εσενα και τη μαυρη να τουρτουριζετε μεσα στο σπιτι με ανοιχτη την πορτα και τη Χασκίνα να αραζει και να δροσιζεται στο μπαλκονι....Βγάλε φωτό από καμιά βόλτα να τα δω να τρέχουν κ λίγο τα κορίτσια!![]()
Βγάλε φωτό από καμιά βόλτα να τα δω να τρέχουν κ λίγο τα κορίτσια!![]()
Συμφωνω επισης θα ηθελα μια φωτο απο εσενα και τη μαυρη να τουρτουριζετε μεσα στο σπιτι με ανοιχτη την πορτα και τη Χασκίνα να αραζει και να δροσιζεται στο μπαλκονι....![]()
Δε μπορώ να βγάλω φωτογραφίες σαν αυτές που βλέπω να βγάζετε συχνά μου βγαίνουν τελείως θολές γιατί δεν έχω κοντά μου κανένα πάρκο, να τις λύσω, βόλτες στο δρόμο κάνουμε ή στο σεφ που έχει αυτοκίνητα και με το ένα χέρι να κρατάω το λουρί και το άλλο το κινητό μου βγαίνουν σα μουτζούρες. Και δεν έχω καμία φωτογραφία να τρέχουνNαι, ναι θέλουμε φώτο με Grifo να τουρτουρίζει και τα σκυλιά να το απολαμβάνουν!!! *demonio*
αυτή θα σου φύγει, όσο για το μαυρόπλασμα ....Κι έτσι όπως κάθεται στο ρόζ στρώμα μου΄ρχεται να τη ζουπήξω στις αγκαλιές και στα χάδια!![]()
Οχι μόνο αυτή και τη βέλγα μαζί!!!!!![]()
τα περισσότερα χάσκι θέλουν να βλέπουν το θαυμασμό των ξένων αλλά δεν πολυκάθονται για χάδια. Όσον αφορά τα Γκρένενταλ, συμπεριφορά ποιμενικών έχουν. Αν όπως κάθεται ο όμορφος στο άβαταρ σου χωρίς να με ξέρει πάω και του κάνω γούτσου γούτσου θα κάτσει;Σοβαρά? Δεν κάθονται δλδ για χάδια?