μπα, για κεφτεδάκια ψήνομαι αλλά για συμμετοχή δε πολυσυμφωνώ με την ιδέα.και αυτο γινεται...
εκθεση μοναδικης ομορφιας σε θελω με το τριο στουτζες!!
αυτα ειναι... αραγμα.η μαυρουλα που ειναι; γριφο σε βλεπο απο την τζαμαρια
Κουκλάρα!!!!!!!!!!!!!!Το πρωινό είναι υπέροχο κι εσύ είσαι μια κούκλα, ο έρωτας μου όπως πάντα καρδούλα μου *agapoylas**agapoylas*
View attachment 35011
κόκα κόλα ναι είμαι φανάτικ αλλά το προσπέκτους δεν έχω ιδέα που βρέθηκε τα σιχαίνομαι τα έτοιμα.ομορφοκοριτσο η λολα αμαζονα μου!!!!(γριφο κακη διατροφη κανεις! πιτσα μπυρα κοκακολα)
![]()
Η PIZZA FAN βλέπω είναι στις προτιμήσεις σας. χε χε χεΤο πρωινό είναι υπέροχο κι εσύ είσαι μια κούκλα, ο έρωτας μου όπως πάντα καρδούλα μου *agapoylas**agapoylas*
View attachment 35011
Ευχαριστώ πολύΚουκλάρα!!!!!!!!!!!!!!
Ααααχ...τελικά πέφτει πολύ καψούρα (οπως λέει κι ο sakan στην υπογραφή του),σ'αυτο το φόρουμ!!!![]()
Μπα καθόλου.... τα γαριδάκια και τα πακοτίνια πάντως είναι (ξέρεις εσύ)Η PIZZA FAN βλέπω είναι στις προτιμήσεις σας. χε χε χε
Ε, ναι, γίνετε χωρίς γαριδάκια και πακοτίνια και σαν background να έχεις ΦΟΥΣΚΕΣ.....χε χε χεΜπα καθόλου.... τα γαριδάκια και τα πακοτίνια πάντως είναι (ξέρεις εσύ)![]()
Στο μπαλκόνι! πού αλλού θα ήταν ο δαίμονας; *demonio*Κουκλίτσα είναι! Η άλλη η μπουμπού πού είναι;
Πορτοκαλί κορδελάκι; Κι εμείς φοράμε ένα!
Ευχαριστώ σαςMoυ αρέσει πολύ το όνομα της και που την έχεις του κουτιού!
Είναι κούκλα Άρη και κορίτσι από σπίτι φαίνεται! (και όχι από κήπο)
Ευχαριστώ πολύ ΛενάκιΤι έρωτας πια με αυτά τα σκυλιά μας!!!!!
Grife ειναι υπεροχη!