Eκτός του ότι έχει λήξει.., είναι παρακινδυνευμένο να βρίσκουμε ιατρικές "απαντήσεις" μέσα από βιντεάκια στο u tube.., θα μου πεις τα σχόλια στο ίντερνετ το ίδιο δεν είναι?..ελπίζω πως έχουμε μυαλό και πριν κινηθούμε να πάμε πρώτα στον κτηνίατρο να μας υποδείξει ο ίδιος το "τι" και το "πως"..
Προσωπικα σημερα το απογευμα μου συνεβη στην γαλλιδα μου...Ο κτηνιατρος κλειστος Τεταρτη απογευμα...
Η πρωτη μου σκεψη ηταν να της κανω εναν απαλο καθαρισμο με χαμομηλι που ειναι αντισηπτικο με μια αποστειρωμενη γαζα.
Μετα, Θυμηθηκα πως ειχα δει κ αλλο γαλλακι με τετοιο και χειροτερο cherry eye στο δρομο και μπηκα εδω στο φορουμ να δω αν το εχει παθει κανεις κ πως θα το αντιμετωπισω αν χρειαζοταν αμεσα. Διαβασα πως καποια ή η Vrmode ή η Frenchiefan (που με κλειστα τα ματια θα ακολουθουσα οποια συμβουλη τους λογω εμπειριας πανω στη φυλη) οταν της ειχε εμφανιστει το εσπρωξε μεσα. Αρχικα δεν καταλαβα τι εννουσε με το σπρωξιμο μετα ειδα και αυτο αλλα και αλλα βιντεακια.
Επιπλεον ημουν αρκετα τυχερη και πετυχα online εναν φιλο μου εκτροφεα και των ρωτησα και μου εδωσε την ιδια συμβουλη.Σκοπευα να περιμενω και να την παω στο γιατρο την επομενη μερα το πρωι αλλα αποφασισα να δοκιμασω αυτη την τεχνικη γιατι πραγματικα την εβλεπα με το ματακι της ετσι και στενοχωριομουν!
Το εκανα και τσουπ!!!! εξαφανιστηκε.."μπηκε στη θεση του" (με τη δευτερη προσπαθεια μαλλον με την πρωτη απλα το χαιδεψα )
Οποτε αγαπητε/η Kango1 μετα απο τη μινι ερευνα που εκανα κ τα θετικα αποτελεσματα στο σκυλακι μου εκρινα σωστο να ποσταρω σε αυτο το θεμα ετσι ωστε ο επομενος που θα αναζητησει λυση να εχει κ αυτη υποψην του.
"..ελπίζω πως έχουμε μυαλό "...................ΕΧΟΥΜΕ! σωστα ελπιζεις.
t
και ναι, οπως ο διαλογος σε ενα φορουμ μπορει να παρεχει πληροφοριες αλλα δεν αντικαθιστα τον κτηνιατρο ετσι και το βιντεακι στο youtube μπορει να παρεχει πληροφοριες και ο καθενας να κρινει "αν εχει μυαλο" τι θα κανει.