Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει.....(πεκινουά)

Katerino0la

Member
27 Ιουλίου 2011
8
0
29
florina.greece
Πρωτον ζω σε ενα χωριο και οχι σε μια πολη κανεισ δεν με υποχρεωνει εδω περα να στειρωσω το σκυλι μου εαν θελω το κανω δευτερον απο μωρο που ημουν ειχα παρα πολλα κατοικιδια και τα εχω ακομα και ποτε μα ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο να τα πουλησω ολα τα εχω δωσει ετσι χωρις να παρω τιποτα απο κανεναν τα ατομα στα οποια τα εδωσα ειναι απο το ιδιο χωριο με εμενα και βλεπω αυτα τα σκυλακια καθε μερα δεν ειπα ποτε οτι θα τα παρατουσα ακομα κ αυτο εαν δεν γινει καλα και δεν θα θελει να το παρει κανεις θα το εμβολιασω οπως την μητερα του και θα το κρατησω δεν υπαρχει περιπτωση να το παρατησω οθτε μια στο εκατομυριο!

Katerino0la

Member
27 Ιουλίου 2011
8
0
29
florina.greece
ολα τα κουταβακια ακομα κ η μαμα τους ειναι αποπαρασιτομενα και τρωνε ειδικη ξερα τροφη για μικρα κουταβακια την οποια προμηθευομαι απο τον κτηνιατρο το μονο πραγμα που δεν ειχα τακτοποιησει ηταν τα εμβολια γιατι οπως ειπα ηταν παρα πολλα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δε στα λέμε από κακό, υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν κάνουμε έτσι ζευγαρώματα, αν μείνεις στο φόρουμ θα τους μάθεις κι έχουν όλοι να κάνουν με το καλό των σκύλων αλλά και την ανεξέλεγκτη βλακεία ή αμάθεια των ανθρώπων που οδηγεί σε άσκημες κι αχρείαστες καταστάσεις.

Προς το παρόν, να πας σε άλλο κτηνίατρο.

Το σκύλο δεν τον στειρώνεις επειδή σε υποχρεώνει κάποιος αλλά για το καλό του και το δικό σου αφού δε μπορείς να τον ελέγξεις ή να τον βγάζεις έξω με λουρί.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σκυλα με περιοδο δεν την αφηνουμε να τριγυρνα. Αν την πετυχαινε μια αγελη απο αρσενικα θα την εκανε κοσκινο. Επισεις σε μικοσωμα σκυλια θελει μεγαλυτερη προσοχη γιατι αν τα μωρα ειναι "αγνωστου" πατρος δεν μπορεις να ξερεις το μεγεθος τους με κινδυνο να πεθανει η σκυλα στη γεννα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Κοίτα ... σε υποχρεώνει ο νόμος είτε ζεις σε χωριό είτε σε πόλη να μην ζευγαρώνεις αλόγιστα και χωρίς τις κατάλληλες προειποθέσεις το σκύλο σου... κατά τα άλλα το κουτάβι έπρεπε να εμβολιαστεί χτες... κινδυνεύει η υγεία του πρέπει να το καταλάβεις.
Δεν μίλησε κανείς για στείρωση, αλλά να φανείς υπεύθυνη και να μην την αφήσεις να γεννοβολάει σαν κουνέλα κάθε φορά που θα είναι σε οίστρο.

Φρόντισε αυτό που σου λέμε όλοι τώρα να πας και σε κάποιον άλλο γιατρό που να ξέρει τι λέει και τι κάνει για το καλό του κουταβιού σου.

Katerino0la

Member
27 Ιουλίου 2011
8
0
29
florina.greece
εχω αυτο το σκυλι εδω και 4 χρονια κ αυτη ειναι η πρωτη φορα που γεννησε δεν εχει ξαναγεννησει ποτε και οσο περναει απο το χερι μου δεν θα ξαναγινει.... τελικα ειχε δικιο ο/η yasemin ειναι cherry eye λοιπον το εψαξα λιγο στο ιντερνετ και λεει οτι υπαρχουν 2 τροποι για να θεραπευτει ο πρωτοσ ειναι η εγχειρηση και ο το δευτεροσ ενα μικρο κολπο που κανεις εσθ ο ιδιοσ στο σκυλι υπαρχει και βιντεακι στο youtube στο οποιο υπαρχουν σχολια οτι δουλεψε θα ηθελα την γνωμη σας εδω ειναι και το βιντεο [video=youtube;XsGAPeSNfG4]http://www.youtube.com/watch?v=XsGAPeSNfG4&feature=related[/video]http://www.youtube.com/watch?v=XsGAPeSNfG4&feature=related γιατι αλλιως θα το παω στην θεσσαλονικη για εγχειρηση.....

Last edited by a moderator:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
δεν είναι κόλπο το να τρίβεις το μάτι αφού βάλεις τις σταγόνες.
Αλλά γιατί δεν παίρνεις μια δεύτερη γνώμη; Η Γιασεμίν σου είπε τι μπορεί να είναι, δεν είναι κτηνίατρος, αλλά ακόμη κι αν ήταν δεν έχει δει ούτε έχει εξετάσει το σκύλο σου. Πρέπει να εξεταστεί ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είναι αυτό και εσύ να καταλάβεις πως πρέπει ν' αλλάξεις κτηνίατρο. Καλύτερος κτηνίατρος επειδή βλέπω πως σ' απασχολεί δε σημαίνει κι ακριβότερος.

Katerino0la

Member
27 Ιουλίου 2011
8
0
29
florina.greece
οχι δεν ειπα αυτο εχω κλεισει ηδη ραντεβου με αλλον κτηνιατρο θα το παω αυριο το πρωι γιατι το απογευμα δεν ειναι ανοιχτα σημερα! απλα το ψαχνω το θεμα και ζητησα απλα την γνωμη σας!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Κάνε λίγη υπομονή, όποιος ξέρει κάτι θα σου πει...

(Κάποιες φορές αυτά που σου λέμε ακούγονται σαν να προσπαθούμε να σε διορθώσουμε... δεν είναι έτσι, δεν γεννήθηκε κανείς με πλήρεις γνώσεις για το σκύλο.Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και μάθε όσα μπορείς :) )

thunderbill84

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2011
48
0
Τωρα θυμήθηκα μια περίπτωση για ένα ίδιο σκυλί το οποίο πέθανε από κάτι που είχε βγάλει στο μάτι. Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες αν έκανε εγχείρηση ή αν ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση το καιμένο το σκυλάκι πάει.
Επίσης για άλλη μια φορά ακούω τη ίδια νοοτροπία του χωριού και πραγματικά νομίζω δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ.
Γειτόνισσα μου, μου είπε: "Στον άντρα μου, άρεσε πολύ το σκυλάκι που έχεις (πιντσερ), και θέλει να τα ζευγαρώσουμε."
Εγώ: Για να μην την συχτηρίσω της λέω "θα δούμε".
ΥΓ. Θα δούμε =ΠΟΤΕ

Δηλαδή αυτό που θα βγεί με το σκυλάκι το δικό της, (το οποίο δεν ξέρω καν τι είναι) θα μοιάζει με το δικό μου;
Πραγματικά αυτή τη λογική δεν μπορώ να την καταλάβω. Και το κακό είναι ότι το βλέπεις και σε νέο κόσμο!
Και φυσικά είμαστε όλη μια οικογένεια, γιατί τις ερωτήσεις τύπου: Θα ήθελες να τα ζευγαρώσουμε; Σκέφτεσαι να τον ζευγαρώσεις;
Δεν τις άκουσα. Ε αν είναι έτσι να τις τον δώσω κιόλας μιας και αυτή φάνηκε να κάνει κουμάντο στο σκύλο μου. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
θα ηθελα την γνωμη σας εδω ειναι και το βιντεο
Κατερινουλα αυτο το βιντεακι το δειχνει λιγο καλυτερα. Προσωπικα εχω δει γαλλακι να το εχει κ να του το βαζουν μεσα με τον ιδιο τροπο κ δεν εχει ξαναπεταχτε ποτε.Μπορει να ξαναβγει κανεις το ιδιο. Σε εκεινη την περιπτωση δεν χρειαστηκε γιατρος παντως.

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
"Στον άντρα μου, άρεσε πολύ το σκυλάκι που έχεις (πιντσερ), και θέλει να τα ζευγαρώσουμε."
Εγώ: Για να μην την συχτηρίσω της λέω "θα δούμε".
ΥΓ. Θα δούμε =ΠΟΤΕ
Απο περιεργεια ρωταω..γιατι δε διεθεσες λιγο χρονο να της εξηγησεις τη θεση σου περι ζευγαρωματος θα ηταν καλο να ακουσει πως πραγματικα εχει η κατασταση με το υπευθυνο ζευγαρωμα.

Απο την άλλη σε αυτο το θεμα η κοπελα δεν ρωτησε καν για ζευγαρωμα για cherry eye ρωτησε και για αλλη μια φορα ακουσε τα ιδια κ τα ιδια! Και αναφερομαι προς όλους στείλτε τα pm σε οποιον κρινετε πως θελετε να του περασετε το μηνυμα!
Εγω τι φταιω να ψαχνω για chery eye και να διαβαζω αλλα ντ'αλλων..και οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα σε πααααρα πολλα!

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Τι αλλο θα διαβασω?Στο δκομ το χωριο εσυ προτεραιοτητα?Χα.Ειναι απαντηση σοβαρου ανθρωπου το οτι επειδη ζεις σε χωριο δεν σε πιανει ο νομος?Και με ποιο δικαιωμα ταλαιπωρεις ενα κουταβι με το να το αφηνεις χωρις εμβολια?Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να γεμιζεις ενα χωριο με 8 νεα σκυλακια αγνωστου υγειας,καταγωγης,ψυχισμου κτλπ?Πρεπει να καταλαβεις οτι ητανε ανευθυνο αυτο που εκανες και να μην το ξανακανεις αντι να προσπαθεις να δικαιολογηθεις.Οσο για ενα εμβολιο σιγα το κοστος.Διακοπες πηγες ομως.Το κουταβι χεστηκες τι θα παθει.
Ζητω συγνωμη απο τους συμφορουμιτες αλλα τετοια ανευθυνοτητα μα την Παναγια δεν την περιμενα.ΜΗπως τελικα πρεπει να γινει νομος να τρωνε 2-3 χιλιαρικα προστιμο να βαλουνε μυαλο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Το θέμα έχει λήξει από τον Ιούλιο.
Μην περιμένετε απαντήσεις από το μέλος και βεβαίως, μην το συνεχίζετε, παρακαλώ.

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Δεν ειδα τις ημερομηνιες δημοσιευσης.Μαλλον ανηκω εδω:

"και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή!"

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eκτός του ότι έχει λήξει.., είναι παρακινδυνευμένο να βρίσκουμε ιατρικές "απαντήσεις" μέσα από βιντεάκια στο u tube.., θα μου πεις τα σχόλια στο ίντερνετ το ίδιο δεν είναι?..ελπίζω πως έχουμε μυαλό και πριν κινηθούμε να πάμε πρώτα στον κτηνίατρο να μας υποδείξει ο ίδιος το "τι" και το "πως"..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάντως το σκυλάκι είχε τραβήξει όντως "μεγάλο ζόρι". Και βιαστήκαμε να τον είχαμε κακολογήσει τον άνθρωπο... Τι να πει κι αυτός και τι να εξηγήσει...

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Eκτός του ότι έχει λήξει.., είναι παρακινδυνευμένο να βρίσκουμε ιατρικές "απαντήσεις" μέσα από βιντεάκια στο u tube.., θα μου πεις τα σχόλια στο ίντερνετ το ίδιο δεν είναι?..ελπίζω πως έχουμε μυαλό και πριν κινηθούμε να πάμε πρώτα στον κτηνίατρο να μας υποδείξει ο ίδιος το "τι" και το "πως"..
Προσωπικα σημερα το απογευμα μου συνεβη στην γαλλιδα μου...Ο κτηνιατρος κλειστος Τεταρτη απογευμα...
Η πρωτη μου σκεψη ηταν να της κανω εναν απαλο καθαρισμο με χαμομηλι που ειναι αντισηπτικο με μια αποστειρωμενη γαζα.
Μετα, Θυμηθηκα πως ειχα δει κ αλλο γαλλακι με τετοιο και χειροτερο cherry eye στο δρομο και μπηκα εδω στο φορουμ να δω αν το εχει παθει κανεις κ πως θα το αντιμετωπισω αν χρειαζοταν αμεσα. Διαβασα πως καποια ή η Vrmode ή η Frenchiefan (που με κλειστα τα ματια θα ακολουθουσα οποια συμβουλη τους λογω εμπειριας πανω στη φυλη) οταν της ειχε εμφανιστει το εσπρωξε μεσα. Αρχικα δεν καταλαβα τι εννουσε με το σπρωξιμο μετα ειδα και αυτο αλλα και αλλα βιντεακια.
Επιπλεον ημουν αρκετα τυχερη και πετυχα online εναν φιλο μου εκτροφεα και των ρωτησα και μου εδωσε την ιδια συμβουλη.Σκοπευα να περιμενω και να την παω στο γιατρο την επομενη μερα το πρωι αλλα αποφασισα να δοκιμασω αυτη την τεχνικη γιατι πραγματικα την εβλεπα με το ματακι της ετσι και στενοχωριομουν!
Το εκανα και τσουπ!!!! εξαφανιστηκε.."μπηκε στη θεση του" (με τη δευτερη προσπαθεια μαλλον με την πρωτη απλα το χαιδεψα )

Οποτε αγαπητε/η Kango1 μετα απο τη μινι ερευνα που εκανα κ τα θετικα αποτελεσματα στο σκυλακι μου εκρινα σωστο να ποσταρω σε αυτο το θεμα ετσι ωστε ο επομενος που θα αναζητησει λυση να εχει κ αυτη υποψην του.
"..ελπίζω πως έχουμε μυαλό "...................ΕΧΟΥΜΕ! σωστα ελπιζεις.
t
και ναι, οπως ο διαλογος σε ενα φορουμ μπορει να παρεχει πληροφοριες αλλα δεν αντικαθιστα τον κτηνιατρο ετσι και το βιντεακι στο youtube μπορει να παρεχει πληροφοριες και ο καθενας να κρινει "αν εχει μυαλο" τι θα κανει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr