Την προηγουμενη εβδομαδα ο σκυλος μου ειχε κανει εμετο 3 4 φορες απο την Δευτερα ως τη παρασκευη και ετσι τον πηγα στον κτηνιατρο.Μου εδωσε ενα συροπι Primeran και κατι χαπια Zadac να του τα δινω για μερικες μερες το συροπι 3 φορες και το χαπι 2 φορες την μερα.Εγω βεβαια ξεχασα μερικες δοσεις αλλα ο σκυλος δεν ξαναεκανε εμετο και φενοταν καλυτερα.Μια μερα πριν τον παω στο γιατρο του ειχα φτιαξει ρυζι με κρεας και ο γιατρος μου ειπε να το συνεχισω για 2 3 μερες αλλα εεγω συνεχιζω να του δινω ακομη.Εχουν περασει 5 6 μερες περιπου.Του αρεσει καλυτερα και λογω του οτι στις τροφες βαζουν "σκουπιδια" κατα την γνωμη μου και δεν τις ετρωγε και πολυ αποφασισα να του δινω αυτο.Βαζω και μερικα λαχανικα και ακομη ψανχω να δω τι πρεπει να τρωει αλλα ειμαι σε καλο δρομο.Το θεμα ειναι οτι τις 2 τελευτεες μερες που το παρατηρησαα μπορει να το εκανε και απο πιο νωρις δεν πινει νερο.Δηλ απο τα 700 800 ml που χρειαζεται δεν πινει ουτε 100.Απο ενα μπολ περιπου 200 300 ml ηπιε 2 δαχτυλα το πολυ την καθε ημερα.Θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει που μπορει αυτο να οφειλετε αν ειναι σοβαρο μηπως ειναι λογω των χαπιων που επερνε κτλ Απο οσο ειδα στο ιντερνετ λειει πως μπορει να σημαινει οτι εχει καποιο προβλημα υγειας και δεν μπορει να πιει νερο η ανιστοιχα αν πινει πολυ νερο εχει κατι.Θα τον πηγαινα στον γιατρο αλλα ειναι κλειστος λογω ασθενειας .