Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση για άλλη μια φορά.
Το θέμα με την υγεία το έχω αναφέρει ξανά σε συζητήσεις περί διατροφής κλπ, αλλά βαριέμαι απίστευτα να ψάχνω... Στα γρήγορα θα σας πω, ότι η SGPT αν θυμάμαι καλά ήταν 300+ αντί για 29-30... Αυτό μας έστειλε για υπέρηχο - τότε - με το φόβο του καρκίνου, αλλά τελικά οφειλόταν σε συγκέντρωση λίπους λόγο κακής ποιότητας ξηράς τροφής. Μετά από δίαιτες, Hils l/d κλπ κλπ , το σκυλί παρουσίαζε τις ίδιες τιμές , ακόμα και μετά από 3 χρόνια. Συνεχίσαμε να είμαστε αυστηροί σε "καλές" ξηρές, με χαμηλή πρωτεΐνη, και light δοσολογίες. Η ειρωνεία είναι ότι φέτος, μετά από πολλά πολλά χρόνια η SGPT ήταν 87! Και χαιρόμουν ο άσχετος... Σε συνδυασμό όμως με τα πεσμένα αιμοπετάλια, δεν ήταν παρά αντίδραση λόγο της μετάστασης....... τες πα.. τι να λέμε τώρα...
Άλλο ένα ενδεικτικό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι χάνει την όρεξη της ανά 3-4 μέρες για ότι καινούριο τρώει. Δηλαδή, αρχικά δεν έτρωγε την τροφή της, έτρωγε του άλλου σκύλου μου την τροφή. Μετά ούτε αυτή, έτρωγε παριζάκια, τυριά κλπ... Μέτα ούτε αυτά, τώρα τρώμε μαγειρευτά κρεατάκια, κοτοπουλάκια, σάλτσες ..και πάει λέγοντας. Τις δίνω ότι χειρότερο, όλα όσα έχει στερηθεί, να γουστάρει και να πάει χαρούμενο το κορίτσι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω.