Δεν τρώει τίποτα! Βοήθεια please...

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Τέτοιες στιγμές χρειάζονται δύναμη. Εύχομαι να στην δώσει ο Θεός και επίσης να μην ταλαιπωρηθεί πολύ το σκυλούνι σου:(:(.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση για άλλη μια φορά.
Το θέμα με την υγεία το έχω αναφέρει ξανά σε συζητήσεις περί διατροφής κλπ, αλλά βαριέμαι απίστευτα να ψάχνω... Στα γρήγορα θα σας πω, ότι η SGPT αν θυμάμαι καλά ήταν 300+ αντί για 29-30... Αυτό μας έστειλε για υπέρηχο - τότε - με το φόβο του καρκίνου, αλλά τελικά οφειλόταν σε συγκέντρωση λίπους λόγο κακής ποιότητας ξηράς τροφής. Μετά από δίαιτες, Hils l/d κλπ κλπ , το σκυλί παρουσίαζε τις ίδιες τιμές , ακόμα και μετά από 3 χρόνια. Συνεχίσαμε να είμαστε αυστηροί σε "καλές" ξηρές, με χαμηλή πρωτεΐνη, και light δοσολογίες. Η ειρωνεία είναι ότι φέτος, μετά από πολλά πολλά χρόνια η SGPT ήταν 87! Και χαιρόμουν ο άσχετος... Σε συνδυασμό όμως με τα πεσμένα αιμοπετάλια, δεν ήταν παρά αντίδραση λόγο της μετάστασης....... τες πα.. τι να λέμε τώρα...
Άλλο ένα ενδεικτικό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι χάνει την όρεξη της ανά 3-4 μέρες για ότι καινούριο τρώει. Δηλαδή, αρχικά δεν έτρωγε την τροφή της, έτρωγε του άλλου σκύλου μου την τροφή. Μετά ούτε αυτή, έτρωγε παριζάκια, τυριά κλπ... Μέτα ούτε αυτά, τώρα τρώμε μαγειρευτά κρεατάκια, κοτοπουλάκια, σάλτσες ..και πάει λέγοντας. Τις δίνω ότι χειρότερο, όλα όσα έχει στερηθεί, να γουστάρει και να πάει χαρούμενο το κορίτσι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
πακετο φιλε..
ξαναζησε τη κουταβισια ζωη να παει χαρουμενο
ασε που αυτα τα κολοσκυλα εχουν ενα τροπο ξαφνικα να τα φερνουν ολα τουμπα..
πριν λιγο καιρο ετσι ημασταν με το γερο και τωρα ειναι καλα

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Οτι και να πεί κανείς δε θα αλλάξει την κατάσταση..ούτε θα σε παρηγορήσει...το κουράγιο είναι το αυτονόητο..ελπίζω να φύγει ήρεμα και χωρίς πόνο πλέον...οταν έρθει η ώρα..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Της δίνω ότι χειρότερο, όλα όσα έχει στερηθεί, να γουστάρει και να πάει χαρούμενο το κορίτσι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω.
Αντε, Παναγιώτη, ας το πω γιατί με "τρώει" και ας φάω σύννεφο...

Το ανεκτίμητο που έχεις να κάνεις, μέχρι τέλους (και που είμαι σίγουρος ότι το κάνεις), είναι να την κοιτάζεις... να την κρατάς... να της μιλάς...
Σε καταλαβαίνει...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλο κουραγιο και απο μενα, να εισαι κοντα της και να μειωσεις οσο γινεται τον πονο της.

Σιγουρα δεν ειναι καταλληλη στιγμη, αλλα περιμενω και εγω περισσοτερα οσον αφορα τα συμπερασματα σου οσον αφορα τη σχεση τροφης-ασθενειας.

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
Κουράγιο μέσα απ' την καρδιά μου... Κι εγω θα πω πως, οσο δυσκολο και να'ναι, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να'σαι εκει, να σε βλεπει, να σε νιωθει κοντα της.... Ακομα κι αν μεσα σου σπαραζεις, να "φορεσεις το χαμογελο" οπως ειπωθηκε πιο πανω... Θα της κανει μεγαλο καλο τωρα.
Εχεις ολη τη θετικη σκεψη απο καποια που δυστυχως ξερει καλα τι περνας....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.082
Athens
Κουράγιο...

Να είσαι μαζί της... και κάνε της τα χατίρια - άσε την να φάει και να κάνει ότι θέλει...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Σιγουρα δεν ειναι καταλληλη στιγμη, αλλα περιμενω και εγω περισσοτερα οσον αφορα τα συμπερασματα σου οσον αφορα τη σχεση τροφης-ασθενειας.
Πιστεύω απλά ότι και οι "κακές" αλλά και οι "καλές" ξηρές ευθύνονται, αν όχι στο 100% - σε πολύ μεγάλο βαθμό, για τον καρκίνο. Συντηρητικά, χρώματα, αρώματα και ένας θεός ξέρει τι άλλο... Κοτόπουλα και πάλι κοτόπουλα! 0% χημεία, φυσικό και φυσιολογικό για κάθε σκύλο.