Δεν χρειάζεται να ζευγαρώσει ποτέ;;

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Γειά σας κ απο μένα. Το σκυλί μου είναι 1.5 χρονού σχεδόν κ δέν έχει πάει ποτέ με σκυλίτσα. Διευκρινίζω οτι όταν λέω να ζευγαρώσει δέν εννοώ να κάνει κουταβάκια αλλα απλά να πάει με μία σκυλίτσα. Η αλήθεια είναι οτι δέ θέλω να πάει γιατί μετά θα του αρέσει κ θα λυσάει χειρότερα. Απο την άλλη τον λυπάμαι γιατί τον βλέπω έχει ορμές κ καβαλάει κατα καιρούς κάτι πούφ. Το σίγουρο είναι οτι σκυλάκια δέ θέλω να κάνει, στίρωση δέ θέλω να του κάνω(προς το παρόν είμαι κατά) αλλά να δοκιμάσει έστω μία φορά θα ήθελα αλλα κ πάλι απ όσα έχω διαβάσει εδώ δέ χρειάζεται μάλλον. Ωραία τα λέμε αλλα αυτός όμως δέν καταπιέζεται? Δέ θέλει να εκτονωθεί λίγο? Δέν είναι εγωιστικό να του το στερούμε? Σκέψεις κάνω, δέν έχω σκοπό να τον αφήσω να πάει με σκυλίτσα απλά μπαίνω λίγο στη θέση του κ προσπαθώ να δώ πώς νιώθει ο Carmelo για όλα αυτα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δηλαδή να κάνει σεξ? Τι σε κάνει να πιστέυεις οτι τα σκυλιά έχουν την αναγκη αυτη? Να κανουν σεξ για ικανοποιηση μόνο και οχι για αναπαραγωγη?

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Aσε που δεν νομιζω να υπαρξει θηλυκια που να μην ειναι σε οιστρο να τον αφησει ... Επομενως σεξ σκυλων ισουται κατα 99% με κουταβακια....
Για αναπαραγωγη γινεται οχι για ευχαριστηση , ειναι ενστικτο .

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τα 999 στα 1000 αρσενικά αγελαία ζώα σε όλο το οικοσύστημα δεν ζευγαρώνουν
πιστεύεις ότι καταπιέζονται έχουν ψυχολογικά και δεν μπορούν να λειτουργήσουν μεσα στην αγέλη τους εξαιτίας της αγαμίας?

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Ε αφού άν τον αφήσω ποτέ να πάει με κάποια δέ θα το κάνω για να κάνει κουτάβια αλλα για να δεί πως είναι,να του φύγει η κάψα,πώς το λένε. Πές το κ έτσι, να κάνει απλά σέξ, αλλα αυτό θα νομίζει οτι ζευγαρώνει εκείνη τη στιγμή.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τα περι ικανοποίησης δεν ξέρω αν μπορούμε να τα ξέρουμε - ικανοποιησόμετρο δεν υπάρχει, άρα μιλάμε στον αέρα

το τι γίνεται όμως σε όλη την φύση είναι ένα έγκυρο εποπτικό μέσο-'
το ίδιο πιστεύω πως ισχύει και με την διατροφή όπου εκέι κοιτάμε ζώα με αντίστοιχο μασητικό πεπτικό κλπ σύστημα και όχι "του δικού μου του αρέσει να τρώει σοκολάτες και τσίπς"

απο όσο έχω δεί πάντως στα σκυλιά ο αρσενικός μάλλον δεν το φχαριστιέται

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
σεξ carmelo = κι αλλα ημιαιμα κουταβακια.

Αρκετα δεν υπαρχουν??

Απαξ και του το μαθεις μετα θα το θελει συνεχεια. Αστον στην αγνοια του δεν παθαινει τιποτα! Ο δικος μου επτα χρονια τωρα δεν εχει καμια επιπτωση ουτε στην ψυχολογια του ουτε και στην υγεια του η αποχη απο το σεξ!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ο σκύλος μυρίζει την θηλυκιά σε οίστρο και ο αυτοματισμός μέσα στο μυαλό του τον κάνει ικανό να χάσει και την ζωή του προκειμένου να "το κάνει"
αυτός ο αυτοματισμός θα φύγει μόνο με στείρωση
αν πάει μιά φορά μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν όλα
μην τον αφήνεις να αυνανίζεται
και μην τον βλέπεις για άνθρωπο -πάνω απο όλα

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Ναί φοβάμαι οτι με τη χαρά θα μείνει (μή πώ με κάτι άλλο) :)
Εφόσον όμως δέν τους είναι απαραίτητο τότε γιατί τα στειρώνουνε? Μπορούνε απλά να απέχουνε απο το σπόρ όπως ο δικός μου.
Μόλις μου απάντησες kokoni. Τώρα το είδα.
Μικρός όταν ήταν κ άρχιζε να έχει τις πρώτες του ορμές καβαλούσε το πούφ. Στην αρχή είχε πολύ πλάκα αλλα μετά πήγαινε κ στα πόδια κ απο τότε του το έκοψα κ μόλις πάειι να ανέβει σε κάποιον τον μαλώνω αμέσως κ με κοιτάει με κάτι ματάκια σά να λέει γρρρρρρ... άσε με λίγο.
Τις προάλες όμως ήταν με μία άλλη σκυλίτσα κ προσπαθούσε να τη καβαλήσει αλλα δέν του καθόταν, την κυνηγούσε απο πίσω συνέχεια αλλα αυτήν βράχος. ;-) (Εννοείται κ δέ θα τον άφηνα να κάνει κάτι αλλα θέλει)

Last edited:

foititarios

Member
16 Μαρτίου 2010
10
0
σεξουαλικές ορμές

Εξηγήστε μου, αν δεν έχουν πραγματικές σεξουαλικές ορμές, γιατί πολλά σκυλιά, αρσενικά και θηλυκά, "αυνανίζονται". Μάλιστα οι θηλυκές, είναι συχνό να το κάνουν και εκτός περιόδου οίστρου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τα στειρώνουνε όσοι δεν έχουν τον χρόνο και την όρεξη να τα προσέχουν συνέχεια
αλλά και όσοι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου το οποίο οφείλεται μεν σε λάθος χειρισμούς του σκύλου όταν ήταν κουτάβι αλλά πλέον μιά γρήγορη και απο πολλούς αμφισβητούμενη λύση είναι η στείρωση

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
Δωστου 100€ το Σάββατο το βράδυ και μίλησέ του για τις προφυλάξεις από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, μετά δώστου τα κλειδιά του αυτοκινήτου(εφόσον έχει πάρει το δίπλωμα οδήγησης φυσικά) και θα τη βρει την άκρη....

Έλεος με την ανθρωποποίηση των σκύλων ρε παιδιά..απλά έλεος...σοβαρευτείτε ή κάντε παιδιά...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
η προσομοίωση της κίνησης δεν είναι απο ορμές
είναι ένα παιχνίδι των σκυλιών
μιά ένδειξη ότι "σε έχω απο κάτω ιεραρχικά" και το άλλο δηλώνει ότι "ΟΚ κανένα πρόβλημα"

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eγω εχω ζήσει μεχρι σήμερα με 4 σκυλιά και κανενα δεν αυνανιζόταν. 3 αρσενικα και 2 θηλυκά.:rolleyes:
Εκτος αν ο Ντιεγκο οταν κλείνεται στην τουαλέτα μερικά βραδια...:p:maria:

Δεν εισαι βεβαια υποχρεωμένη να τον στειρώσεις, μη τον φέρνεις σε επαφή με θηλυκές σε οίστρο :)

Last edited:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Έλεος με την ανθρωποποίηση των σκύλων ρε παιδιά..απλά έλεος...σοβαρευτείτε ή κάντε παιδιά...
εγω παλι θα ελεγα, αστε τα παιδια και ξεκινηστε με κανα σκυλι.........
το μη χειρον βελτιστον

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το πέμπτο τι ήταν ? γιατί λές 4 σκυλιά...

τα κοκόνια καβαλιούνται ανελέητα και συνεχώς. πολλές φορές και μεταξύ του ίδιου φύλλου

μιά διευκρίνιση
η αναπαραγωγική πράξη του σκύλου για τον αρσενικό ξεκινάει με το πέος σε ημιανάπαυση-οι παλινδρομικές κινήσεις αποσκοπούν στην στύση και μετά γίνεται το γνωστό ¨"κόλλημα" κατα την διάρκεια του οποίου γίνεται η εκσπερμάτωση
επίσης οι θηλυκές έχουν οίστρο δυό φορές τον χρόνο και τις 2-3 τελευταίες μέρες του είναι δεκτικές προς ζευγάρωμα και γόνιμες

αυτά για να φανεί η τεράαααααστια διαφορά του ανθρώπου και του σκύλου ώς προς το σέξ και την αναπαραγωγή