Δεν χρειάζεται να ζευγαρώσει ποτέ;;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Δωστου 100€ το Σάββατο το βράδυ και μίλησέ του για τις προφυλάξεις από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, μετά δώστου τα κλειδιά του αυτοκινήτου(εφόσον έχει πάρει το δίπλωμα οδήγησης φυσικά) και θα τη βρει την άκρη....

Έλεος με την ανθρωποποίηση των σκύλων ρε παιδιά..απλά έλεος...σοβαρευτείτε ή κάντε παιδιά...
και ηθελα να γραψω για durex και το χαπι της επομενης μερας
και λεω αστο!!!

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Δωστου 100€ το Σάββατο το βράδυ και μίλησέ του για τις προφυλάξεις από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, μετά δώστου τα κλειδιά του αυτοκινήτου(εφόσον έχει πάρει το δίπλωμα οδήγησης φυσικά) και θα τη βρει την άκρη....

Έλεος με την ανθρωποποίηση των σκύλων ρε παιδιά..απλά έλεος...σοβαρευτείτε ή κάντε παιδιά...
Συγνώμη αλλα επειδή είναι σκυλιά δέν έχουν ανάγκες? κ κακό είναι να ανησυχώ κ για τις δικές του ανάγκες κ να ρωτάω 5 πράγματα ας είναι κ βλακείες?
(κ άν ήταν να κάναμε παιδιά δέ θα μίλαγα για σκυλιά)!!!

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
επίσης, τα μόνα θηλαστικά που κάνουν σεξ για ικανοποίηση κ όχι μόνο για αναπαραγωγή, είναι τα δελφίνια.
Και οι άνθρωποι μπρε! Πού τους πας τους ανθρώπους?!:p:p:D:D:D

Φίλε μου, αυτά που σκέφτεσαι περί ζευγαρώματος του Καρμέλου σου λέγονται στην ψυχολογία ανθρωπομορφισμός. :) ΜΗΝ τον ζευγαρώσεις. Το δικό μου Μουφ είναι στειρωμένο και άμα θέλει καβαλάει ό,τι του αρέσει. Και είναι μονίμως τρισευτυχισμένο.

Last edited:

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Και οι άνθρωποι μπρε! Πού τους πας τους ανθρώπους?!:p:p:D:D:D

Φίλε μου, αυτά που σκέφτεσαι περί ζευγαρώματος του Καρμέλου σου λέγονται στην ψυχολογία ανθρωπομορφισμός. :) ΜΗΝ τον ζευγαρώσεις.
Φίλη είμαι. ε καλά ίσως να είμαι υπερβολική δέ λέω, δέν έχω κ ούτε είχα σκοπό να το ζευγαρώσω αλλα να δώ πώς 'σκέφτονται' τα σκυλιά.

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
grekos tattooman zouzounos

Μήν γράφετε τόοοοσο μεγάλες εξυπνάδες κ κουράζεστε.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
το πέμπτο τι ήταν ? γιατί λές 4 σκυλιά...
To 5ο είναι ο Ντιέγκο και ζω ακομα μαζί του ... ασε που οπως ειπα έχω μια υποψία για το τι κάνει οταν κλεινεται μονος του στην τουαλέτα ...:maria::rolleyes:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Λες οτι διάβασες το νήμα "Γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας"

Δεν κατάλαβες ότι μόνα τα αλφα ζευγαρώνουν; Στην αγέλη σας τα αλφα ειναι οι άνθρωποι.

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala

Δεν κατάλαβες ότι μόνα τα αλφα ζευγαρώνουν; Στην αγέλη σας τα αλφα ειναι οι άνθρωποι.
Εσύ μάλλον δε διάβασες όλα τα παραπάνω. Δέ θέλω να ζευγαρώσει με την έννοια να κάνει κουτάβια.
Κ ποιά εννοείς αγέλη μας? Δέ νομίζω οτι έξυπνα σκυλιά είναι μόνο τα καθαρόαιμα.

Last edited:

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com

Δηλαδη οι επιβητορες των εκτροφειων ειναι αρχηγοι της αγελης ; Δε το καταλαβα αυτο ,αν μπορεις ανελυσε το λιγο.

Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
Οι επιβήτορες των εκτροφείων είναι εν δυνάμει αρχηγοί αγέλης...ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.

Ένας εκτροφέας θα πρέπει να έχει μια σειρά από άξιους επιβήτορες να επιλέξει και θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρός στην κρίση του και στην επιλογή του καθώς ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή γεννητόρων.

Όλοι οι εκτροφείς δεν είναι ηθικοί και υπεύθυνοι, ούτε όλοι ξέρουν τη δουλειά τους...η αναγνώριση του ικανού και σωστού εκτροφέα είναι δουλειά του υποψήφιου ιδιοκτήτη και δικαιολογίες δεν υπάρχουν σήμερα με την πληθώρα πληροφοριών για το οτιδήποτε, μέσω του διαδικτύου.

Τα υπόλοιπα είναι θέμα πνευματικής ικανότητας και κριτικής σκέψης.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εμείς ρε παιδιά δεν 'πιανόμαστε', ξέρουμε για ποιο λόγο κάνουμε σεξ, χρειάζεται να το γράψω; :)
Είπες όλα τα θηλαστικά. :) Θηλαστικά είμαστε και μεις, οπότε το πνίγουμε το κουνέλι και για πλάκα και γι' αναπαραγωγή!!:p:p:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Εσύ μάλλον δε διάβασες όλα τα παραπάνω. Δέ θέλω να ζευγαρώσει με την έννοια να κάνει κουτάβια.
Κ ποιά εννοείς αγέλη μας? Δέ νομίζω οτι έξυπνα σκυλιά είναι μόνο τα καθαρόαιμα.
με πολύ καλή διάθεση και κρίνοντας σε απο τα γραφόμενά σου στην δημοσίευση που παραθέτεις

τι άσχετο είναι αυτό περι έξυπνων και καθαρόαιμων??????????????????

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Κ ποιά εννοείς αγέλη μας?
Την οικογένεια με την οποία ζει

Δέ νομίζω οτι έξυπνα σκυλιά είναι μόνο τα καθαρόαιμα.
Τι σχέση έχει ή εξυπνάδα με το θέμα μας :confused:

Δηλαδη οι επιβητορες των εκτροφειων ειναι αρχηγοι της αγελης ; Δε το καταλαβα αυτο ,αν μπορεις ανελυσε το λιγο.
Οχι δεν χρειάζεται να είναι αρχηγός. Γνωρίζω πάντως εκτροφέα beagle που είχε πρόβλημα με ενα επιβήτορα που δεν ήθελε να ζευγαρώσει όσο ήταν αυτός μπροστά.
Απλά ο σκύλος που δεν ζευγαρώνει γιατί του το απαγορεύει ο αρχηγός της αγέλης δεν το βλέπει σαν καταπίεση.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
συμφωνώ με Αλεξία
πολλές περιπτώσεις αρσενικών που δεν ζευγαρώνουν μπροστά σε άνθρωπο και κυρίως μπροστά στο "αφεντικό τους"

Last edited:

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Είμαι καινούργια στο forum κ δέν είμαι κ τόσο διαβασμένη περί άλφα βήτα κλπ... Όταν είπες ''στην αγέλη σας'' κατάλαβα οτι εννοείς στα ημίαιμα κ οτι τα άλφα είναι τα καθαρόαιμα κ οτι για τα ημίαιμα, τα άλφα(δηλ.καθαρόαιμα) είναι οι άνθρωποι, κ οτι,κ καλά είναι πολυ πιό έξυπνα ή πιο καλα. κ το πήρα κάπως έτσι. Τεσπα...Ότι νά'ναι!
Ε μα και σεις τί αναλύσεις πάτε κ κάνετε. Μία απλή απορία είχα κ το χέσατε. Άν έχει την ανάγκη να πηδήξη είπα όχι να αναλύσουμε ποιοί πρέπει να αφήνουν απογόνους κ ποιοί όχι! Δέν το θέλω αυτο εξάλλου, το ξεκαθάρισα απο το πρώτο μήνυμα!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Αλφα είναι ο αρχηγός της αγέλης-και στα ημίαιμα το ίδιο ακριβώς (απλά εκεί δεν το γράφουμε με κεφαλαίο α :lol: :lol: :D :D )

εν κατακλείδι
τα σκυλιά δεν ζευγαρώνουν για άλλο λόγο πλήν της αναπαραγωγής και καμία σχέση η σεξουλικότητα του ανθρώπου με το παρόν τόπικ
πιστεύω ότι αυτό είναι κατανοητό και απο νωρίς στο θέμα μας

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Αλφα είναι ο αρχηγός της αγέλης-και στα ημίαιμα το ίδιο ακριβώς (απλά εκεί δεν το γράφουμε με κεφαλαίο α :lol: :lol: :D :D )

εν κατακλείδι
τα σκυλιά δεν ζευγαρώνουν για άλλο λόγο πλήν της αναπαραγωγής και καμία σχέση η σεξουλικότητα του ανθρώπου με το παρόν τόπικ
πιστεύω ότι αυτό είναι κατανοητό και απο νωρίς στο θέμα μας
Οκ το κατάλαβα, το εμπέδωσα το έψαξα κ πλέον δέ θα νιώθω τύψεις που του στερώ αυτή τη χαρά!!! Θα κοιμάμαι ήσυχη πλέον! χαχαχα ;-) :)