Δερματικά (σπυράκια)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αφού μου το προτείνεις με τέτοια σιγουριά θα το δοκιμάσω Omarock!
Προφανώς έχεις προσωπική εμπειρια στις κακώσεις (γενικώς) και είδες γιατρειά με το tea tree oil...
Αν κρίνω βέβαια εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν σου πρόσφερε και πολλά πράγματα… :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
ΑΑΑΑΑ ολα κι ολα εγω εγραψα ακριβως σε ποια πραγματα εχω εμπειρια με το λαδακι,για κακωσεις εσυ μιλησες,και σου ειπα παρε το συμπυκνωμενο εχεις μαλλον χοντρη κακωση:D:D:D(παλι λογια στο στομα μου βαζεις)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
να βαλω και εγω λοιπον παλι τα εξης συγκεκριμενα λογια στο στομα μου...

"ειμαστε offtopic,εαν συνεχιστει το παρατραγουδο σε ακομη ενα θεμα τον τελευταιο καιρο,ισως και να κλειδωθει...και να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι..."

*ελατε,καντε το για χατηρι μου...εστω...για το Bullmastiff μου!:D:)

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Η Cindy μου εβγαλε πριν απο λιγες μηνες πολλα σπυρακια σε ολη της την πλατη!
Ξεκινουσαν και αυτα απο το κεφαλι.
Αυτα τα σπυρακια ηταν σκληρα, κοκκινα- μετα απο λιγες μερες εκαναν καρπαλακι και οταν επεφτε αυτο ηταν ενταξι το σημειο.
Δεν ειχε ουτε φαγουρα- ουτε καμια αλλη ενοχληση.
Μπανια με Allercalm ή πλυσεις με μυλοξιδο δεν εκαναν καμια διραφορα!

Τα σπυρακια προτοεμφανιστικαν μετα απο βολτα στα βασιλικα κτηηματα- και οποτε ξαναπηγαιναμε- ξαναφουντονε.
Να πω επισης, οτι η Cindy εχει το συνηθειο, οταν αισθανεται καλα και ευχαριστιεται, να πεφτει κατω και να κυλιεται στο γρασιδι ή ακομα και στο χωμα!
Μαλλον αλλεργια σε καπιο φυτο πρεπει να ηταν!
Μετα τα χιονια τελειοσε αυτο, δεν δεν ξαναεβγαλε εκτοτε!

Και κατι ακομα για το tea tree oil- εχει αποδειχτει, οτι η συχνη χρηση του Tea Tree oil (ακομα και σε μικρες ποσοτητες σε καλλυντικα, κρεμες, σαπουνια κλπ.) δημιουργει ανθεκτικοτητες σε αντιβιοτικα!
Για αυτο ουτε στα σκυλια μου βαζω- ουτε εγω δεν χρησημοποιο ποτε! Ασε που βρομαει και απαισια!
Εδω ενα λινk:
http://www.news-medical.net/news/2007/02/18/21941.aspx

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πολυ καλα τα λεει,αλλα μιλαει για προιοντα με Tea Tree τα οποια εχουν πολυ λιγο μεσα κατω απο 4%,εγω μιλαω για 100%,και ετσι οπως το λεει ειναι φυσικο,και αντιβιοτικα αν παιρνεις καθε μερα σε χαμηλη ποσοτητα απλα γυμναζεις τα μικροβια,και εκανε και ερευνα ολοκληρος καθηγητης για να μας πει το αυτονοητο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Να αναφέρω 3 μέρες μετά ότι του έφυγαν όλα τα σπυράκια χωρίς να χρειαστεί να κάνω τιποτα:D.
Αλλεργική αντιίδραση ήταν σε κάτι. Αρχιζω λοιπόν να γράφω τι κάνουμε κ τι τρώει μήπως και καταλήξουμε καπου:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
μπραβο ρε αμαλια...!!!!

το betadine δεν συνισταται σε σκυλο....
το bactorban ειναι αντιμικροβιακη αλοιφη η οποια σε περιπτωση σταφυλοκκοκου παραδειγμα μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε....
για την aloe vera δεν γνωριζω........

KATERINA86

New Member
18 Οκτωβρίου 2012
4
0
Παιδια καλησπερα σας! Επιστρεφω με μια ερωτηση στο φορουμ μετα απο καμποσο καιρο. Μετα απο αρκετο καιρο οργανωσης, εκανα ενα μεγαλο ταξιδι με καθε λογης μεταφορικο μεσο απο Ελλαδα- Αγγλια. Ολα πηγανε καλα, και ηταν και πιο ευκολο απο οτι περιμενα.
Ο λογος πουγραφω ειναι πως εδω και 2 βδομαδες εχει εμφανισει η μικρη οπως αχνοφαινεται στις φωτο ενα σαν σπυρι στον αυχενα. Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την κτηνιατρο της απο Ελλαδα μας συμβουλεψε να το παρατηρησουμε για λιγες μερες. Η αληθεια ειναι πως εχει πρηστει τις τελευταιες ημερες πραγμα που με ανησυχει. Η διαγνωση του κτηνιατρου ηταν οτι ενδεχομενως εχει εμφανισει μια λοιμωξη λογω του εμβολιου της λυσσας που εκανε σε συντομοτερο χρονικο διαστημα απο οτι θα επρεπε ( λογω ταξιδιου και κανονισμων pet scheme που αναφεροταν ως απαραιτητον να γινει).
Θα ηθελα την γνωμη σας, και αν καποιος μπορει να βοηθησει με καποια παρομοια εμπειρια, θα ειμαι ευγνομων..
IMAG2519.jpgIMAG2524.jpg