Δερματικό πρόβλημα από στηθόλουρο

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Θελετε να σας παραγγειλω 1 τετοιο?Την νυχτα φωσφοριζει και θα τραβατε τα βλεματα των ανδρων.;)

Attachments

Last edited:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
φωσφοριζε κιολας? χαχαχα! ντροπη!! χαχαχαχαχαχα!!!
Και που να το'ξερα οτι θα φωσφοριζε?Το ειδα το βραδυ που εβγαλα τον σκυλο,αν θελετε να παρετε 1(Για το μικροσωμο σκυλακι σας:D) ισως εχει ακομα στα Jumbo,καπου 4 ευρω μαζι με το λουρακι.Σιγα σιγα ομως φθειρεται το φωσφοριζον υλικο που εχει και μενει μονο το κοκκινο χρωμα που εχει το στηθολουρο.

Attachments

Last edited:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εισαι σιγουρος οτι ειναι ερεθισμος απο το λουρακι? Το ρωταω γιατι ειχε κανει και σε μενα ενα τετοιο στο λαιμο και νομιζα οτι ηταν απο το κολαρο του αλλα τελικα ηταν δεμοδηκωση..

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
και στον δικο μου ειχε κανει κατι παρομοιο στις μασχαλες οταν τον ειχαμε με το #@!##ναυλον, με το δερματινο που φοραει τους τελευταιους 6 μηνες δεν εχει ξαναπαρουσιασει κατι τετοιο.

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
μετρα την περιφερια στο στηθος και στον λαιμο να δω αν εχει στο μεγεθος του μικρου σου κανενα δερματινο στηθολουρο απο εκει που πηρα το δικο μου

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Και τα υφασμάτινα αβλαβή είναι....
Εγώ από τότε που πήρα τέτοιο ησύχασα. Είναι από ανθεκτικό τζιν (όπως τα τζιν τα παντελόνια) και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
μετρα την περιφερια στο στηθος και στον λαιμο να δω αν εχει στο μεγεθος του μικρου σου κανενα δερματινο στηθολουρο απο εκει που πηρα το δικο μου
Ευχαριατω παρα πολυ θα το κανωμολις γυρισουμε απο βολτα μας, παμε τωρα!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eρεθισμός σε λαιμό.

Δεν μπορώ να σας βγάλω φωτογραφία γιατί δεν με αφήνει αλλά πριν λίγο είδαμε στον Τζιμάκο ένα σημείο στον λαιμό του, στο πλάι , όπου λείπουν τριχούλες και είναι ροζ. Στην αρχή ενοχοποίησαμε το Scalibor αλλά μετά σκέφτηκα ότι μάλλον ο μεταλλικός πνίχτης είναι ο φταίχτης, το φοράει μια βδομάδα περίπου και ίσως του έκανε ζημιά και του αφαίρεσε τις τριχούλες του εκεί; Αν ήταν το scalibor δεν θα ήταν περιμετρικά στο λαιμό και όχι μόνο σε ένα σημείο;
Καμιά ιδέα;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μυρτω ο πνιχτης γενικα κρεμεται χαλαρος ετσι δεν ειναι? Σιγουρα ειναι μονο τριχες που λειπουν? Το δερμα ειναι φυσιολογικο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μυρτω ο πνιχτης γενικα κρεμεται χαλαρος ετσι δεν ειναι? Σιγουρα ειναι μονο τριχες που λειπουν? Το δερμα ειναι φυσιολογικο?
Ο πνίχτης είναι πολύ χαλαρός σαν καδένα αλλά όταν τραβάει τον σφίγγει. Το δέρμα είναι ροζ και ελαφρώς ερεθισμένο.
Ποτέ μου δεν τους χώνεψα τους πνίχτες αλλά πλέον δεν δραπετεύει με αυτόν...Το κολάρο πρέπει να του το έχω πολύ σφιχτό για να ειναι ασφαλές, πιο σφιχτό από ότι ενδύκνειται...Υπάρχει πνίχτης που αν μην προκαλεί πρόβλημα τέτοιο;

Last edited: