Ως χαζή πρώην ξανθιά...πότε θα γίνει τελικά η κοπή?Εμένα την τρελλή που δεν εχω σκύλο με θέτε παρέα?Βέβαια σας προειδοποιώ..θα τα κατσιάσω!
Αν πάτε 16 λογικά μπορώ αρκεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πεί πώς να έρθω απο Πειραιά!
16/01 είναι ναι ... κατά τις 11.30. Και βέβαια σε θέλουμε! Κάπου έχουν δημοσιεύσει τη διαδρομή ... θα ψάξω να τη βρω.Ως χαζή πρώην ξανθιά...πότε θα γίνει τελικά η κοπή?Εμένα την τρελλή που δεν εχω σκύλο με θέτε παρέα?Βέβαια σας προειδοποιώ..θα τα κατσιάσω!Αν πάτε 16 λογικά μπορώ αρκεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πεί πώς να έρθω απο Πειραιά!
![]()
Επειδή δε ξέρω που μαζεύεστε...κανείς να συναντηθούμε κάπου?Εγώ απο Πειραιά θα ξεκινήσω...αν βολεύει κάποιον να με περιμένει κάπου θα ημουν ευγνώμων...16/01 είναι ναι ... κατά τις 11.30. Και βέβαια σε θέλουμε! Κάπου έχουν δημοσιεύσει τη διαδρομή ... θα ψάξω να τη βρω.
vrmode - παρούσα!Λοιπόν...για να οργανωθούμε λίγο.
Αρχίστε να δηλώνετε συμμετοχές για να δούμε τι θα κάνουμε...
Δηλαδή, η Μόκα που είναι σε μεταοίστρο, εδώ και 15 μέρες, να φοράει ζώνη αγνότητας?...Παρακαλω πολυ , σκυλες σε προοιστρο, οιστρο , μετα οιστρο και δεν συμμαζευεται... καθως και κουταβια 5-6 μηνων με ορμονες στα κοκκινα, αν ερθουν να λαβουν τις καταλληλες προφυλαξεις....![]()
Τι ώρα τελικα θα γίνει το κοπι τη πίτα;;Λοιπόν...για να οργανωθούμε λίγο.
Αρχίστε να δηλώνετε συμμετοχές για να δούμε τι θα κάνουμε...