Κανονίστε να γίνετε ντίρλα όπως την άλλη φορά και μετά να κάνετε την ειδική Τατόι-Βαρυμπόμπη...
Τζίζους Κράιστ - μ' αυτά και μ' αυτά θα πέσω κι εγώ στα τσίπουρα...Παίζει να έρθω.
Σκύλο δεν θα έχω, αλλά ακούω τέτοια:
[video=youtube;lBjLObKkt2Q]http://www.youtube.com/watch?v=lBjLObKkt2Q&feature=related[/video]
Μπορώ?
Bάλτον στη λίστα αλλά μην ξεχάσουμε να του βάλουμε προνγκ...Από την δουλειά, δεν μπορώ να δω τι είναι τα τέτοια που ακούς...
Οποιος τα ακούσει να μου πει παρακαλώ, αν πρέπει να προσθέσω το άτομο στην λίστα
Εξαιρείται η γνώμη των kokoni, vrmode, superman, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια συμμορία με τον υποφαινόμενο![]()
Bάλτον στη λίστα αλλά μην ξεχάσουμε να του βάλουμε προνγκ...
Εξαιρείται η γνώμη των kokoni, vrmode, superman, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια συμμορία με τον υποφαινόμενο
Σιγά μην του δώσουμε και Acana. Frieksies και πολύ του είναι!!!!Δεν μου λες... αντί για ξηροκάρπι να σου βάλουμε λίγη Acana?
Δυνάμωσε το λίγο.Από την δουλειά, δεν μπορώ να δω τι είναι τα τέτοια που ακούς...![]()
Κοίτα...εσύ ξέρεις αν θα είναι καλό να τον φέρεις ή όχι.Και εμεις θα θελαμε να ερθουμε.... αλλα μαλλον θα ειναι καλυτερα να το αποφυγουμε μεχρι να τελειωσουμε την εκπαιδευση,ε...? κριμα...![]()
Νομίζω ότι υπερεκτιμάς τον σκύλο σου...Μωρε εγω τον φερνω και με λουρακι εννοειται κ φιμοτρακι. Θα συνδιασουμε και εκπαιδευσουλα κιολας απλα φοβαμαι μην τσιτωσει τα αλλα ο δικος μου... Μην σας το χαλασω κιολας!