Δηλώσεις συμμετοχής-κοπή πίτας 2011

ποτε θελετε να κοψουμε τη πρωτοχρονιατικη πιτα του 2011

• 02/01/2011

Votes: 5 13,2%
  • 09/01/2011

Votes: 17 44,7%
  • 16/01/2011

Votes: 16 42,1%

• Total voters
    38
  • Poll closed .

Status
Κλειδωμένο θέμα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.993
Athens
Κανονίστε να γίνετε ντίρλα όπως την άλλη φορά και μετά να κάνετε την ειδική Τατόι-Βαρυμπόμπη...

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Παίζει να έρθω.
Σκύλο δεν θα έχω, αλλά ακούω τέτοια:

[video=youtube;lBjLObKkt2Q]http://www.youtube.com/watch?v=lBjLObKkt2Q&feature=related[/video]

Μπορώ?

Last edited by a moderator:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.993
Athens
Παίζει να έρθω.
Σκύλο δεν θα έχω, αλλά ακούω τέτοια:

[video=youtube;lBjLObKkt2Q]http://www.youtube.com/watch?v=lBjLObKkt2Q&feature=related[/video]

Μπορώ?
Τζίζους Κράιστ - μ' αυτά και μ' αυτά θα πέσω κι εγώ στα τσίπουρα...
Δεν μου λες... αντί για ξηροκάρπι να σου βάλουμε λίγη Acana?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Από την δουλειά, δεν μπορώ να δω τι είναι τα τέτοια που ακούς...:rolleyes:
Οποιος τα ακούσει να μου πει παρακαλώ, αν πρέπει να προσθέσω το άτομο στην λίστα :p

Εξαιρείται η γνώμη των kokoni, vrmode, superman, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια συμμορία με τον υποφαινόμενο ;):)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.600
10.993
Athens
Από την δουλειά, δεν μπορώ να δω τι είναι τα τέτοια που ακούς...:rolleyes:
Οποιος τα ακούσει να μου πει παρακαλώ, αν πρέπει να προσθέσω το άτομο στην λίστα :p

Εξαιρείται η γνώμη των kokoni, vrmode, superman, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια συμμορία με τον υποφαινόμενο ;):)
Bάλτον στη λίστα αλλά μην ξεχάσουμε να του βάλουμε προνγκ...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλά, πίτα για 41 σκυλιά εγώ δε φέρνω (ασε που κανείς δε μου είπε πως θα γίνει να βάλουμε σκυλοφλουρί....). Το πολύ πολύ να φτιάξω 41 κεφτεδάκια..... δεν εγγυώμαι όμως. :)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Και εμεις θα θελαμε να ερθουμε.... αλλα μαλλον θα ειναι καλυτερα να το αποφυγουμε μεχρι να τελειωσουμε την εκπαιδευση,ε...? κριμα... :(

Last edited:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω δε ξερω αν θα ειμαι αθηνα.ποπο και μιλαμε για τρελη κοινωνικοποιηση!μπορει να σκασω απροσκλητος και τελευταιος για να κανω εντυπωση...
ερωτησεις ποιος θα φερει τα στερεα?
και ποιος θα φερει το παγο?γιατι εγω μονο σιβας πινω αντε και ρακι απο καταψυκτη.
κυριε ηχοληπτα?τετοια εχετε στη συλλογη σας?
http://www.youtube.com/watch?v=0xDz1G5tLFA=D>:-({|=

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Και εμεις θα θελαμε να ερθουμε.... αλλα μαλλον θα ειναι καλυτερα να το αποφυγουμε μεχρι να τελειωσουμε την εκπαιδευση,ε...? κριμα... :(
Κοίτα...εσύ ξέρεις αν θα είναι καλό να τον φέρεις ή όχι.
Μπορείς όμως πάντα, να έρθεις και μόνος σου, να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μπορείς να τον φέρεις-να τον έχεις στο λουρί και βλέποντας και κάνοντας....
αλλά μάλλον δεν θα έχεις χρόνο για κοινωνικές σχέσεις...θα ασχολείσαι μόνο με αυτόν συνεχώς
εσύ ξέρεις
έλα μόνος σου

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Μωρε εγω τον φερνω και με λουρακι εννοειται κ φιμοτρακι. Θα συνδιασουμε και εκπαιδευσουλα κιολας απλα φοβαμαι μην τσιτωσει τα αλλα ο δικος μου... Μην σας το χαλασω κιολας!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Μωρε εγω τον φερνω και με λουρακι εννοειται κ φιμοτρακι. Θα συνδιασουμε και εκπαιδευσουλα κιολας απλα φοβαμαι μην τσιτωσει τα αλλα ο δικος μου... Μην σας το χαλασω κιολας!
Νομίζω ότι υπερεκτιμάς τον σκύλο σου...:D
Ασε που όσα είναι να τσιτωθούν, δεν περιμένουν τον δικό σου :p
Ξεαγχώσου, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι μεγαλοποιείς το πρόβλημά του και ελάτε να περάσουμε λίγες όμορφες ώρες :)
Και αν δούμε ότι παραπαίρνει φόρα, τον δένουμε μαζί με την Δάφνη και του περνάνε όλα δια παντός :D

Status
Κλειδωμένο θέμα