Διάρροια, εμετός, αλλαγή τροφής

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
καλησπερα,ειμαι νεο μελος στην παρεα σας και φρεσκο μανουλα!!!!εκτος απο 2 αγορακια,απεκτησα πριν 5 μερες και την κορη!!!!μια υπεροχη λαμπραντοριτσα 2,5 μηνων!!!αγαπη πολυ ,εχω για αυτην ...αλλα δεν εχω γνωσεις...γι αυτο θα ηθελα να με βοηθησετε:confused: της αλλαξα τροφη και εκανε διαρροια...μετα εστρωσαν οι κενωσεις και στο επομενο ταισμα μου εκανε εμετο.....απο προχθες ομως ειναι καλα!!! εχω αγχωθει,δεν ξερω αν δινω πολυ τροφη γιατι τρωει λαιμαργα...η αν κανω κατι λαθος!!!!! δεχομαι καθε συμβουλη.....χιλια ευχαριστω αααααα εμβολια δεν εχουμε κανει ακομα και ειναι πολυ ζωηρη!!!!!!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Η βοηθεια μας θα ηταν πραγματικη σωτηρια αν ειχες μπει να ενημερωθεις για τη σωστη αποκτηση σκυλου πριν παρεις το σκυλακι σου. Κι ειμαι σχεδον βεβαιος για την προελευση σου αφου αν ηταν εκτροφικο δεν θα ρωτουσες εμας αυτη τη στιγμη αλλα τον εκτροφεα του κουταβιου.

Καλως ηρθες! :)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Καλώς μας ηρθες.
Οι συσκευασιες των τροφων, γραφουν απο πισω την δοσολογια που πρεπει να δινουμε αναλογα με τα κιλα του σκυλου.
Απο που απεκτησες το κοριτσι σου??

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
μην με μαλωνετε....εχετε χιλια δικαια,επρεπε να εχω ενημερωθει και να το εχω ψαξει πριν!!! γενικα ειμαι υπευθυνος ανθρωπος...αλλα εδω ,,,την πατησα!!!!!!!τα τωρινα του κιλα ???γιατι η τροφη γραφει κιλα ενηλικου.....και μπερδευτικα...δηλαδη εννοει ο ποιητης ...ποσα αναμενομενα κιλα θα γινει ο σκυλος????

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
ναι οντως....το σκυλι ειναι απο σερβια.........ο θεος βοηθος....αφηστε....μετα που διαβασα ολα αυτα για τις δυστροφιες.......καταλαβα τι χαζομαρα εχω κανει!!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
αλμα καλώς ήρθες στο φόρουμ και να την χαίρεσαι την μικρή σου.

Οι ποσότητες που αναγράφουν οι συσκευασίες, είναι ενδεικτικές. Θα πρέπει να τις προσαρμόσεις στον σκύλο σου. Ποιά τροφή δίνεις; Τι αναγράφει το πινακάκι από πίσω; Αν είναι puppy [που λογικά θα είναι] θα πρέπει να λέει το τωρινό της βάρος.

* τι είναι οι "δυστροφίες";

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Δεν είναι αυτό αλμα μου, το πρωταρχικό πρόβλημα, όταν παίρνουμε σκύλο από όπου να 'ναι. Δεν είναι η υγεία του δικού μας σκύλου.

Κλέβω την φωτό, από πρόσφατη παράθεση φίλου, σε άλλο θέμα, για να καταλάβεις, τι γίνεται πίσω από αυτό που εσύ χαίρεσαι στην αγκαλιά σου αυτή την στιγμή.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη φωτό, δεν είναι από τις πιο αντιπροσωπευτικές. Αν googlάρεις όμως "puppy mills" θα πάρεις, μια ακόμη "καλύτερη" γεύση. Δεν είναι δυνατόν, στην εποχή μας, να θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι και φιλόζωοι και να συντηρούμε αυτή την αθλιότητα. Αυτό το έγκλημα.

Last edited:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
συγνωμη...δυσπλασιες ισχιων!!!!!!
Για αρχη μην αγχωνεσαι!!
το αγχος δεν θα βοηθησει ούτε εσενα ,ουτε τον σκυλο. Καλως ήρθατε!

Αν ρυθμίσεις τη δοσολογία τροφής στα τωρινα κιλά του σκύλου, τότε ελέγχεις ξανα τις κενώσεις του.
Τι ηλικία έχει και που βρίσκεται το σκυλί?

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
λοιπον η τροφη λεγετε svestonof την εχω στο σπιτι μου σε μια αδεια γκαρσονιερα.....και μπαινοβγαινει στον κηπο!!!!τα παιδια μου εχουν ξετρελαθει.....πανε να την δουν 10 φορες την ημερα!!!!! σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες και σημαντικες απαντησεις σας!!!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το σκυλί δεν μένει μαζί σας?
Αν δεν έχει συμπληρωσει τα εμβόλια ειναι επικινδυνο να γυρνάει στην αυλή.

Aπο πετ σοπ ειναι?

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
ακατεργαστη πρωτεινη 32% ακατεργ λιπη-ελαια 22,5% ακατεργ ινωδης ουσια 2% ακατεργ τεφρα 6% ασβεστιο 1,5% και λεει οτι εχει βαση το καλαμποκι!!!!

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
ειναι απο ιδιωτη και ο κτηνιατρος μας ειπε να την βγαζω στην αυλη μιας και δεν εχει αλλα σκυλια

αλμα

Active Member
17 Οκτωβρίου 2013
28
0
ειναι απο ιδιωτη οκτηνιατρος μας ειπε να το βγαζουμε στην αυλη ...αφου δεν υπαρχουν αλλα ζωακια εκει

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
καλο θα ηταν ο σκυλος να μενει μαζι σας...ειδικα αφου ειναι λαμπραντορ, γιατι δε τον θελετε σπιτι μαζι σας? θα ειναι καλυτερο για ολους σας...και για σας και για το σκυλο...

Αλμα οταν λεμε συστατικα εννουμε την ετικετα που λεει κρεας, δημητριακα κλπ...για δες καπου πανω στη συσκευασια θα εχει και μια τετοια...