Διάρροια-ercefuryl?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Επειδή μας έπιασε κόψιμο (από δική μου βλακεία, την φλόμωσα στα εντόσθια σήμερα) και δεν εχουμε flagyl που δίνουν όλοι για διάρροια, να δώσω ercefuryl να μην ταλαιπωρείται βραδιάτικα;
Αν ναι, πόσο; Είναι 22 κιλά και έχω σιρόπι των 220mg/5ml.

Είναι αλήθεια ότι το γιαούρτι βοηθαει στα εντερικά;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί να δώσεις Μετρονιδαζόλη(Flagyl);
Γιατί να καίς την αντιβίωση;

Κι Ercefuryl, που είναι αντιβακτηριδιακό, γιατί να δώσεις; Γιατί να καταστρέψεις την φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου του σκύλου;

Έτσι όπως το περιγράφεις δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είχε σοβαρή διάρροια, και σε καμία περίπτωση διάρροια που να δικαιολογεί αντιβίωση!!
Γιατί δεν κάνεις πρώτα τα γιατροσόφια της γιαγιάς, ο λαπάς που ανέφερε και η Kopritis είναι θαυματουργός, κι αν μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, αν δεν υπάρχει ανταπόκριση δώσε φάρμακα(μετά από προτροπή του κτηνιάτρου)!

Ετσι αντί να το βοηθάς, αν και φαίνεται ότι σταματάει η διάρροια, κάνεις πιο ευαίσθητο το γαστρεντερικό...

Το γιαούρτι βοηθάει στην επαναφορά της ισορροπίας στην βακτηριδιακή χλωρίδα του εντέρου!;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γνώμη μου..
Απομάκρυνε την τροφή για 1μέρα..
και φτιάξε κοτοπουλάκι με ριζάκι χωρίς πέτσα..
Αν είναι μεγάλη η διάρροια δώσε 1 χαπάκι Ercefuryl για να σταματήσει..

Σε καθε περιπτωση τον πρωτο λογο τον εχει ο γιατρος..

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Η χθεσινοβραδινή κουταλιά ercefuryl (με το κουτάλι της το έδωσα :D γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με ml και το κουτάλι που είναι πιο μπακαλίστικο μου φάνηκε καλή ιδέα) σφύριξε τη λήξη της περιπέτειάς μας.
Και σήμερα το μενού έχει βραδινό κοτοπουλάκι χωρίς πέτσα βρασμένο σε ρυζόνερο.

Ούτε κι εγώ τρελαίνομαι να δίνω φάρμακα, αλλά την θέρισαν τη δόλια τα χθεσινά εντόσθια (δικό μου το φταίξιμο). Θα πάρω να έχω άργιλο, πιο καλή ιδέα μου φαίνεται από τα φάρμακα.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Όταν μελετούσα την barf, είδα ότι σε τύπου tips & tricks λεπτομέρειες προτείνανε άργιλο για εντερικές διαταραχές.
Αν ψάξεις για άργιλο σε βιολογικά, θα δεις ότι πράγματι κυκλοφορούν κάψουλες άργιλου με φυσικό άνθρακα για γαστρικές ενοχλήσεις κλπ.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αν δεν μπορεις να ταισεις λαπα με βραστο στηθος απο κοτοπουλο χωρις πετσα πολυ καλη λυση ειναι η κονσερβα i/d της Hill's αποτελεσματικη και νοστιμη για το σκυλο σου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161