Εκφυλιστική βαλβιδοπάθεια-Ανεπάρκεια

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Ναι δεν εχετε αδικο. Ισως εγω να το χω μεγαλωσει στο κεφαλι μου.
Δλδ του δινω το λασιξ και αρχιζω και μετραω. Και να βγουμε? οχι περιμενε λιγο να μεζευτουν και αλλα. Βγαινουμε κατουραει, γυρναμε σπιτι δωστου νερο για κανα λεπτο!!!!o_O

Σημερα πηγαμε για εναν μικρο επανελεχγο σε καποιες τιμες λογω διουριτικων
Na+ 143.39 140 - 154 mmol/L
K+ 3.96 3.8 - 5.6 mmol/L
Cl- 109.94 102 - 117 mmol/L
Ca2+ 1.196 1.25 – 1.45 mmol/L

Μονο η τελευταια ειναι κατω απο τα ορια αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι κατι.
Οποτε συνεχιζουμε με φαρμακο καρδιας, λασιξ και Καρνταλις.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.917
20.319
Σου ξαναλέω...θα τα βρεις τα πατήματά σου, μην ανησυχείς.
Και θα δεις, ότι θα το καταφέρεις ευκολότερα, απ΄ότι πιστεύεις.
Μέρα, μέρα :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.604
10.997
Athens
Ευχαριστω βρε Μαρεκο.
Γενικα αγχωνομαι ευκολα με τον μικρο.
Γενικά δεν πρέπει να αγχώνεσαι για 3 λόγους:
1. Το άγχος σου μεταφέρεται και στον μικρό.
2. Είναι σε ηλικία όπου τα προβλήματα είναι αναμενόμενα έτσι κι αλλιώς, σε εσάς έτυχαν και παραπάνω.
3. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος όταν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις να γίνει η τάδε εξέταση ή η τάδε θεραπεία κλπ.

Το ξέρω ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις αλλά σκέψου ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό και μάλιστα πολύ παραπάνω από αυτό, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας.

• Like
Reactions: ASFE and mareco

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Καλησπερα στην παρεα.
Χθες πηγα τον Σπαικ παλι στην κλινικη. Τις τελευταιες μερες ειχε πιο εντονο βηχα και γενικα τον εβλεπα λιγο πιο βαρυ.
Εκανε υπερηχο ,τον ακουσε κλπ. Το φυσημα 5 στα 6 παραμενει. Καναμε και εξετασεις αιματος να δουμε λιγο τα νεφρα λογω του Λασιξ.
Η κρεατινινη με οριο το 1,4 πηγε στο 1,5.
Αλλα επειδη πρωτο μελημα ειναι η καρδουλα, μου ειπε να μην παω σε τροφη για τα νεφρα. Παραμεω στην cardiac με λιγο gastrointestinal low fat για το ευαισθητο στομαχι.
Του εκανε μια ενδομυικη ενεση λασιξ και του αυξησε τη δοση και βλεπουμε.
Απο 1/4 την ημερα θα παμε στο 1/4 πρωι και 1/4 το απογευμα. Τα υπολοιπα φαρμακα παραμενουν εως εχουν.
Γενικα το καλοκαιρι και οι ζεστες με φοβιζουν πιο πολυ. Ειδικα με το αυξημενο λασιξ.
Ο γιατρος στην κλινικη ηταν καταπληκτικος. επεξηγηματικος παρολο που τον επρηζα με ερωτησεις.
Του βαλαμε και την αμπουλα και καλα να μαστε να δουμε πως θα παει.

Α ειδε και το ενα του μπαλακι λιγο πιο μεγαλο. (Τον ειχαν δει και στην 1η εξεταση αλλα δεν ειχα δωσει βαση)
Μπορει να ειναι και κατι κακο μου ειπε αλλα επισημανε να μην αγχωνομαι για αυτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.319
Μέλη
20.080
Νεότερο μέλος
Μαρκελα