Διάρροια..

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Βοηθήστε πάλι!
Λοιπόν από την Κυριακή το βράδυ έκανε διάρροια μέχρι την Τρίτη,αλλά επειδή η όρεξη του ήταν κανονική είπαμε να μην πάμε στον κτηνίατρο.Την Τρίτη να σας πω τον αφήσαμε νηστικό και την Τετάρτη του έκανα κοτόπουλο με ρύζι.Τετάρτη κ Πέμπτη ήταν εναλλάξ τα κόπρανα του μια σκληρά και μια λίγο ρευστά.
Σήμερα το πρωί έκανε κανονικά και λέω και εγώ εντάξει είμαστε,αλλά δεν είχε πολύ κέφι.Πριν κανένα μισάωρο έκανε διάρροια νερό σε χρώμα σοκολατούχο γάλα ίσως να είχε αίμα?!Δεν ήταν κόκκινο αλλά είχε κόκκινα πραγματάκια.
Κοιμάται όλη την ώρα σήμερα και εμείς έχουμε τρελαθεί από το άγχος.
Μίλησα με τον κτηνίατρο και μου είπε να μην ανησυχώ και να πάμε το απόγευμα στις 6 αλλά είναι πολλές οι ώρες για μας.
Υπενθυμίζω ότι ο ten-ten είναι γερμανικό 7 μιση μηνών και το μόνο που θέλω απ αυτόν είναι,να είναι καλά.
Του δίνουμε royal maxi junior και η μόνη διαφορά αυτήν την εβδομάδα ήταν ότι επειδή υπήρχε έλλειψη στη πόλη στα 15kg του πήραμε 5kg.Σκέφτομαι μήπως ήταν ληγμένη,τώρα όμως δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί έχουμε τον κάδο της royal και το ρίχνουμε εκεί το σακί.
(πάντα να κρατάτε το σακί τελικά)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Αποπαρασιτωση πότε κάνατε? Μήπως είναι σκουλικια?

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Μήπως τον τσίμπησε κανά κουνούπι και του μετέδωσε τίποτα;
Κοιτά αυτό δεν το ξέρω αλλά κάνουμε τα πάντα για να μην τσιμπηθεί από τίποτα, οι γενικές εξετάσεις που είχαμε κάνει τον Μάιο ήταν καθαρές.
Τώρα τι να πώ?Θέλω να πιστεύω πως όχι

Rottweil

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2012
141
0
Κοιτά αυτό δεν το ξέρω αλλά κάνουμε τα πάντα για να μην τσιμπηθεί από τίποτα, οι γενικές εξετάσεις που είχαμε κάνει τον Μάιο ήταν καθαρές.
Τώρα τι να πώ?Θέλω να πιστεύω πως όχι
Του έχεις βάλει scalibor;Τον ψεκάζεις με antiphlevotom,citronella ή κάτι άλλο;

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Του έχεις βάλει scalibor;Τον ψεκάζεις με antiphlevotom,citronella ή κάτι άλλο;
ναι,τα πάντα advantix scalibor μηλοξιδα αντικουνουπικα χώρου όλα...
ΕΕΕΕ ξανά έκανε το ίδιο πράμα....να το πάω σε άλλο κτηνίατρο???

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ξαναμίλησα με τον κτηνίατρο και μου είπε μάλλον γαστρεντερίτιδα είναι να μην σκάω και να τον πάμε το απόγευμα.Να μην τον ταίσω καθόλου μόνο νερό!
Είναι φυσιολογικό να είναι άκεφος και να κοιμάται συνέχεια !Αυτάαα
Τι λέτε?

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Σε πρώτη φάση , κάνεις ότι σου πεί ο Κτηνίατρος .

Σε ένα site , είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνο , να δίνονται Ιατρικές συμβουλές , εικασίες και απόψεις , απο ανώνυμους .

Περαστικά και ενημέρωσέ μας .

:)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Να ηρεμησεις και να αφησεις και τον σκυλο σου να χαλαρωσει και να αναρρωσει. Περαστικα!!!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Σε πρώτη φάση , κάνεις ότι σου πεί ο Κτηνίατρος .

Σε ένα site , είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνο , να δίνονται Ιατρικές συμβουλές , εικασίες και απόψεις , απο ανώνυμους .

Περαστικά και ενημέρωσέ μας .

:)
Σίγουρα δεν θα κάνουμε διάγνωση αλλά όσο να ναι θα ηρεμήσω λίγο μέχρι να πάει 6 είναι το πρώτο μου σκυλάκι και για αυτό είμαι άπειρη και αγχωμένη...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ε άμα τον πηγαίνει νερό από την Κυριακή λογικό είναι τώρα να μην έχει όρεξη ακόμα και με σφιχτά κόπρανα!
Εξαντλήθηκε, μπορεί να έχασε και ηλεκτρολύτες!Πέρνα από τον γιατρό σου μήπως τον βοηθήσει να πάρει τα πάνω του!

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Σίγουρα δεν θα κάνουμε διάγνωση αλλά όσο να ναι θα ηρεμήσω λίγο μέχρι να πάει 6 είναι το πρώτο μου σκυλάκι και για αυτό είμαι άπειρη και αγχωμένη...
σε καταλαβαίνω , μην ανησυχείς .. ολα θα πάνε καλά ;)

απλά έχουμε γεμίσει επιστήμονες και παντογνώστες ....

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ε άμα τον πηγαίνει νερό από την Κυριακή λογικό είναι τώρα να μην έχει όρεξη ακόμα και με σφιχτά κόπρανα!
Εξαντλήθηκε, μπορεί να έχασε και ηλεκτρολύτες!Πέρνα από τον γιατρό σου μήπως τον βοηθήσει να πάρει τα πάνω του!
Δεν το πήγαινε νερό,ήταν πιο ρευστά για αυτό το λόγο δεν ανησυχούσαμε και παράλληλα επειδή η διάθεση του ήταν καλή υποθέσαμε (κακώς βέβαια) οτι δεν θα είναι κάτι.
την μία ήταν σφιχτα την άλλη ήταν ρευστά(οχι νερο όμως) δηλαδη το πρωί λέγαμε εντάξει είναι κ το βράδυ πάλι τα ίδια.
Νερό ήταν μόνο σήμερα.
Σε δύο ώρες είναι το ραντεβού με το γιατρό,αντε γιατι δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο έτσι.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Σας ευχαριστώ πολύ!
Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσουμε.
Αλλά δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ έτσι λέω συνέχεια από μέσα μου.
Ο γιατρός θα τον εξετάσει είπε για να είναι σίγουρος.Θα πρέπει να του ζητήσω να κάνει κάτι παραπάνω ή να προσέξει κάτι συγκεκριμένο για να είμαστε σίγουροι?

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
περαστικα

εδωσε κανενας συμβουλες και δεν το ειδα γραμμενο καπου ?

Οι ερωτησεις δεν γινανε για να του κανουμε διαγνωση αλλά για να μπορεσει να εξηγησει στον γιατρό καποια πραγματα μια και ειναι πρωτος σκυλος ...