Διάρροια..

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα , αλλά μιλάω γενικά με βάση την ως τώρα εμπειρία μου στην σελίδα .

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Λοιπόν:
Η διάγνωση "λοιμωξη γαστρεντερικου".
Η θεραπεία ciptoxid 500mg B+N 6(εαν το αντέγραψα καλά) για 5 μέρες και θα είμαστε στε συνεχη επικοινωνία με τον κτηνίατρο για να μας παρακολουθεί.
Σταματάμε την royal για 2-3 μέρες και του δίνουμε φιλέτο κοτόπουλο για να μην επιβαρύνουμε το στομάχι του.θα τρώει άμα θέλει όποτε θέλει χωρίς υπερβολές.
Θα είναι φυσιολογικό να κάνει διάρροια για μια μέρα ακόμα αλλά μετά θα επανέλθουμε!
Αυτά τα νέα μας.
Νομίζω όλα καλά.
Η διάθεση του ανέβηκε όταν πήγαμε στον κτηνίατρο καθώς είχε τάσεις φυγής και προσπαθούσε να αποδράσει.
Μετά μόλις γυρίσαμε σπίτι έπεσε ξερός για ύπνο...

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Να κανω μία αλλη ερωτηση εγω πας τον σκυλο για μπανιο στην θαλασσα συχνά ?

Μπραβο παντως που ειστε καλυτερα
Κάθε μέρα πάμε εκτός απο αυτήν την εβδομάδα που δεν ήταν καλά.Πες μου γιατί ?
Σχετίζετε?
Γιατί ρώτησα τον κτηνίατρο μήπως αυτο τον επηρεάζει και μου είπε πως δεν έχει να κάνει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Θα μπορούσε να έχει σχέση, αν πχ πίνει πολύ θαλασσινό νερό.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μετά το μπάνιο μεγάλο ποσοστό των σκύλων έχουν διάροια.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Μετά το μπάνιο μεγάλο ποσοστό των σκύλων έχουν διάροια.
Ναι αυτο το θυμάμαι,και το κάνει κάθε φορά που πάμε θάλασσα και επειδή πάμε κάθε μέρα το ξεχωρίζουμε πλέον.
Αλλά αυτην την φορά δεν ήταν το ίδιο πράγμα ,όταν είναι από την θάλασσα αυτό που κάνει είναι μόνο νερο με άμμο και πως να το πωωω φαίνεται πιο καθαρό.Μάλιστα αυτό το παθαίνει άμα καθίσουμε πολύ πάνω απο 1-2 ώρες.
Το σημερινό ήταν άλλο πράμα και πολύ αγχωτικό!!!!Απαπα λαχτάρα μου!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Μήπως όμως τον επιβαρύνει γενικότερα η θάλασσα και του αφήσει καμία ευπάθεια...
Δεν ξέρω αν τα σκέφτομαι καλά αλλά λέω μήπως ξέρει κανείς!

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Προσπαθησε να μην τον αφηνεις να πινει γιατι κανει διαρροιες απο το νερο που πινει και δεν ειναι καλό ...

Ο Γιατρός σου ειπε οτι δεν εχει προβλημα να πινει θαλασσινο νερό καθε μερα που τον πας για μπανιο?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Προσπαθησε να μην τον αφηνεις να πινει γιατι κανει διαρροιες απο το νερο που πινει και δεν ειναι καλό ...

Ο Γιατρός σου ειπε οτι δεν εχει προβλημα να πινει θαλασσινο νερό καθε μερα που τον πας για μπανιο?

Τον ρωτήσαμε γενικώς εάν του κάνει κακό η θάλασσα γιατί πάμε κάθε μέρα και μας είπε όχι,κανένα πρόβλημα.
Δεν τον ρώτησα συγκεκριμένα για την διάρροια που κάνει με το θαλασσινό νερό.
Βέβαια,όταν το πρωτοέκανε στην παραλία και είχα πάρει τον κτηνιάτρο αυτός μου είχε πει να του δώσω αντιβίωση...](*,)απο εδώ εμαθα ότι είναι "φυσιολόγικο" να το πάθει εαν πίνει νερό!!!
Από τώρα και έπειτα δεν θα του πετάμε το frisbee μέσα στην θάλασσα γιατί τότε είναι που πίνει νερό,θα το πετάμε στην αμμουδιά...και βλέπουμε.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
βρε καλο του κανει σαν ασκηση και πολυ μαλιστα προσπαθησε να μην σου πινει το νερο της θαλασσας

α και κατι ακομα για ψαξε και για αλλον κτηνιατρο γιατι αν σε καθε διαρροια δινει αντιβιωση αστα να πανε

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Το ξέρω ...άλλα εδώ που έιμαι ειναι 6 κτηνίατροι όλοι και όλοι δεν έχω επιλογή δυστυχώς!
Αυτός είναι στρατιωτικός κτηνίατρος και λένε οτι είναι ο καλύτερος (μέχρι να αποδειχτει το ανάποδο).
Τότε που μου είχε πει για την αντιβίωση,την ίδια μέρα το μέλος l.kyveli το είχε γράψει σε ένα Post ότι είναι φυσιολογικό και έτσι την γλίτωσε ο tenten-rikos.
Όσο αφορά την άσκηση μέσα στην θάλασσα με το που μπούμε μέσα τρέχει μαζί μας,οπότε το κολύμπι δεν το αποφεύγει....

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Αυτή η σάχλα και βλακεία περι ανωτερότητας στρατιωτικών Ιατρών , Κτηνιάτρων , Οδοντιάτρων , κλπ απο τους κοινούς "θνητούς" απόφοιτους , πρέπει να σταματήσει .

Το οτι εχει τελειώσει την ΣΣΑΣ δεν τον κάνει καλύτερο επιστήμονα ...

Οι στρατιωτικοί δεν τελειώσαν διαφορετική σχολή ή κάποιου άλλου επιπέδου σχολή ... Τα ίδια μαθήματα , τους ίδιους καθηγητές και τα ίδια εργαστήρια και τις ίδιες εξετάσεις με τους άλλους φοιτητές είχανε .

Η μόνη διαφορά τους έγκειται στο οτι μετα το πτυχίο , ασχολούνται με τα τρόφιμα και τα σκυλιά του στρατού .

αν ειναι δυνατόν δηλαδή ..

Last edited:

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Κάλα τα λές σίγουρα δεν τον κάνει ΑΡΙΣΤΟ αλλά μια εμπειρία παραπάνω δεν θα την έχει?
Οσο για την "βλαχιά "θα το αφήσουμε ασχολίαστο...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
το βλαχιά είναι σχήμα λόγου .. τεσπα , ξανατσέκαρε ( το έκανα πιο socially approoved )

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Το έχω ξαναπεί και σε άλλο μου post είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται στην επαρχία,αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτο.
Οι κτηνίατροι είναι 6.
Ο ten-ten είναι 7 μηνών,ο κτηνίατρος που πάμε τώρα είναι ο δεύτερος....άρα μου μένουν άλλα 12-15χρόνια(μακάρι)και 4 κτηνιάτροι ...αναλογικά εάν το πάμε έτσι δεν έχω περιθώρια.
Δεν πάμε στον κτηνίατρο με κλειστά μάτια.
Τις περισσότερες γνώσεις τις έχουμε πάρει απο εδω μέσα και από τις εμπειρίες σας, που πολλές φορές αποδεικνύονται καλύτερες και από τους γιατρούς.