Διαγωνισμός Ασχήμιας

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μια που μιλάμε αλλού για άσχημα σκυλάκια ένα chinese crested ανέβηκε στο βάθρο και το 2008 - ένα ανάπηρο σκυλάκι με τρία πόδια και καρκίνο, ο Gus...

http://www.sonoma-marinfair.org/uglydogcontest.shtml

Και επί τη ευκαιρία ποια είναι η γνώμη σας για τον εν λόγω διαγωνισμό? Είναι δυνατόν να εκτίθενται άρρωστα, ανάπηρα, καρκινοπαθή ζώα (όπως όλα τα σκυλιά που συμμετέχουν σ' αυτό το διαγωνισμό) ως θεάματα, για να ικανοποιείται η άρρωστη ανθρώπινη περιέργεια? Η ιδιοκτήτρια του Gus κέρδισε 1.600 δολάρια να σημειωθεί...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Περίμενε, γιατί εσύ Denis έχεις μιλήσει πολλές φορές για τη σχετικότητα της ηθικής. Η Μαρία Πολενάκη γράφοντας για τη διαφήμιση είχε γράψει μεταξύ άλλων: "Γιατί να διαφημίζεται μόνο το ωραίο? Γιατί όχι και το άσχημο αφού υπάρχει σε τόσο μεγάλες δόσεις στον κόσμο μας?". Κάπως έτσι.
Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου τώρα όπως καταλαβαίνεις. Διαφωνώ με το "θεσμό".

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συγνώμη η ομορφία δεν ειναι υποκειμενική?

εμένα μου φαίνεται πιο άσχημο ένα τσιουάουα από αυτό στην φωτό ..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δεν ειναι ασχημο ρε παιδια...
οτι πληρωνεται για να δουν ολοι το αρρωστο σκυλακι της δεν μου αρεσει.:mad:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Απο τη μια με απωθει γιατι μου θυμιζει κολοσσαιο. Αλλα απο την αλλη αν π.χ. καποιος διαθεσει τα χρηματα που κερδιζει για σοβαρη αναγκη και το σκυλι δεν επηρεαζεται αρνητικα? Δεν ξερω.. σιγουρα εγω δε θα συμμετειχα ουτε θα το εβλεπα. Αλλα λεω μηπως..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτόν τον διαγωνισμό.
Το βρήσκω αρρωστημένο... Και οι ιδιοκτήτες φυσικά κυνηγούν τα λεφτά.

Εάν γινόταν τέτοιος διαγωνισμός στην περιοχή σας με μεγάλο έπαθλο θα πηγαίνατε;;;΄
Πιστεύω πως είναι και θέμα ηθικής.
Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αρρωσημενο ειναι ναι.. απλα δεν κανει κακο σε κανεναν. Μαλλον. Αποκρουστικο και μπλιαχ ομως δε λεω

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Δηλαδή πρέπει είναι κακό κάτι για να σταματήσει;;
Εσύ ριτάκι θα έβγαζες σε διαγωνισμό τον σκύλο σου όταν ξέρεις οτι υποφέρει;
Εχει και μια δόση σαδισμού;;;:cool:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
είναι αρρωστημένο ...

πιστεύω δεν θα κόλλαγαν να το κάνουν και σε ανθρώπους...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ!!!!! ΠΟΤΕ!! Ουτε καν να το δω.. απλα υπαρχουν τοσα αλλα που με αηδειαζουν τοσο πολυ περισσοτερο. Απλα εκαν μια δευτερη σκεψη. Δεν τα υποστηριζω προς θεου!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μιλάς για σχετικότητα της ηθικής, ναι υπάρχει ...

φέρνεις παράδειγμα όμως το ωραίο και το άσχημο - όχι το ωραιο και το άρρωστο ... εκεί δεν έχει σχετικότητα. Για μένα πάλι.

Ετσι κι αλλιώς όπως έχω πεί πολλές φορές η ηθική σταμάτησε να υφίσταται με το πού βάλαμε ένα σκοινί γύρω από το λαιμό ενός άλλου είδους. Τα υπόλοιπα είναι απλά συζήτηση για ποσότητα στην ηθική, όπου για μένα δεν υπάρχει.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ετσι κι αλλιώς όπως έχω πεί πολλές φορές η ηθική σταμάτησε να υφίσταται με το πού βάλαμε ένα σκοινί γύρω από το λαιμό ενός άλλου είδους. Τα υπόλοιπα είναι απλά συζήτηση για ποσότητα στην ηθική, όπου για μένα δεν υπάρχει.
:):):) ετσι ακριβως.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Διαφωνώ με την εμπορευματοποίηση του πόνου. Θεωρώ ανήθικη την περιφορά παραμορφωμένων, άρρωστων, ανάπηρων ζώων για να τσεπώνουν οι ιδιοκτήτες τους χρήματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78