Την απόκτησα από το εκτροφείο M.c of Palmhill πριν λίγες εβδομάδες ... Και είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένη !!!!!!!!!Απο που την εχεις αποκτησει αν επιτρεπετε;
Την απόκτησα από το εκτροφείο M.c of Palmhill πριν λίγες εβδομάδες ... Και είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένη !!!!!!!!!Απο που την εχεις αποκτησει αν επιτρεπετε;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!Nα σας πω και κάτι που μάλλον δεν ξέρετε; Τα σκυλάκια σας είναι αδερφάκια!![]()
Επιτέλους βλέπω την κούκλα σου!!! Είναι τέλειο κορίτσι και χαμογελαστό.υψος δεν εχω μετρησει... Ειναι 15 μηνων! Σ ευχαριστω!
χαχαχααααα σίγουρα!!εν τω μεταξυ παιζει οχι μονο να ειναι αδελφια αλλα και συμμαθητες στο νηπιαγωγειο![]()
Xαχαχαχαχα !!! Αυτά είναι !!!! Τι ωραία που βρήκα από εδώ αδερφάκι της μικρής μου, πολύ χαίρομαιιιιιι !!!!Nα σας πω και κάτι που μάλλον δεν ξέρετε; Τα σκυλάκια σας είναι αδερφάκια!![]()
Πολύ πιθανόν , εγώ κάθε Κυριακή είμαι εκεί !!!!!! Και πρώτο θρανίο !!!!!! χαχαχαχαεν τω μεταξυ παιζει οχι μονο να ειναι αδελφια αλλα και συμμαθητες στο νηπιαγωγειο![]()
Αδερφακια ειναι!Ειχα μια υπονοια απο το ονομα αλλα δεν ημουν σιγουροςΤην απόκτησα από το εκτροφείο M.c of Palmhill πριν λίγες εβδομάδες ... Και είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένη !!!!!!!!!![]()
Σε εχω δει και εχω χαιδεψει και την κουκλα σου!Πολύ πιθανόν , εγώ κάθε Κυριακή είμαι εκεί !!!!!! Και πρώτο θρανίο !!!!!! χαχαχαχα![]()
Πηγαίνετε κάπου όλοι μαζί τις Κυριακές ??Τελικα θα την δουμε απο κοντα την Κυριακη;