Διατροφη Μινι Πινσερ..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.654
11.066
Athens
Οχι μωρε...δεν το τρωει το γιαουρτι...γλυφει λιγο και μετα ξινιζει την μουτσουνα του και φευγει!
Για δοκίμασε και κανα βρωμερό κατσικίσιο ή πρόβειο γιαούρτι. Επίσης και cottage cheese μπορείς να δοκιμάσεις.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
To cottage το τρωει...του εχω ξαναδωσει κ θυμαμαι οτι του ειχε ψιλοαρεσει...θα παω να παρω αν ειναι θα παρω και κατσικισιο γιαουρτακι και βλεπουμε!
Ευχαριστω!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
αλλα το βραδυ παντα ολο και κατι θα αφησει...
Mπορει να χορταινει με μικροτερη ποσοτητα τροφης. Οι πινακες πανω στα σακια ειναι ενδεικτικοι.;)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ναι Νικο το γνωριζω αυτο. :) Απλα το ανεφερα γιατι το πρωινο του το τρωει ολο. Απο την στιγμη και που το βαρος του ειναι σταθερο και στα κανονικα επιπεδα δεν με ανυσηχει ιδιαιτερα που αφηνει λιγες.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Στο λεω αυτο γιατι και η δικια μου τρωει παντα λιγοτερο απο τις συνιστωμενες ποσοτητες και ειναι μοντελακι... :p

Α! Φετα και τετοια δεν θα εβαζα στις κροκετες.Ισως αργοτερα γινει ακομα πιο μιζερος και εσυ λαστιχο!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ναι ρε συ αλλα ειναι ο μονος ετσι της τρωει...δεν ξερω αν παρακολουθησες απο την αρχη το θεμα. Απλα ειναι η πρωτη φορα που τις τρωει ολες και μαλιστα με ορεξη! Αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις ειναι περισσοτερο απο ευπροσδεκτο παντως. Τι εννοεις να γινω λαστιχο?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εννοεί ότι άστον να πεινάσει να δουλέψει το ένστικτο
γιατί τώρα που σκέφτεται ότι αν δεν φάει τώρα κάτι νοστιμότερο θα βρεθεί αργότερα
γιατί σε έχει εκπαιδευσει καλά
και αργότερα θα σε πάει και για σουτζχουντ 1 2 3 και ίσως να σε κατεβάσει και σε αγώνες αγκίλιτι (εδώ στο αγκίλιτι κολλάει το λάστιχο)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ναι ρε συ αλλα ειναι ο μονος ετσι της τρωει...δεν ξερω αν παρακολουθησες απο την αρχη το θεμα. Απλα ειναι η πρωτη φορα που τις τρωει ολες και μαλιστα με ορεξη! Αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις ειναι περισσοτερο απο ευπροσδεκτο παντως. Τι εννοεις να γινω λαστιχο?
Σε λιγο καιρο δεν θα θελει φετα και θα θελει ζωμο απο κυβο κνορ.Μετα δεν θα θελει ζωμο αλλα ρυζι.Μετα οχι ρυζι αλλα σαλαμακι ζεσταμενο με νερο στον φουρνο μικροκυμματων.Κτλ ...κτλ...κτλ... ΕΤΣΙ γινεσαι λαστιχο για χαρη του ''φονια'' σου:D. Μην προσθετεις τιποτα στην ξηρα.

Ασκηση(σκυλι που δεν κανει καυσεις ΔΕΝ τρωει με ορεξη -μιζερο σκυλι εννοω),προγραμμα(σταθερες ωρες ταισματος),οχι λιχουδιες. Η τροφη που πηρες ειναι πολυ καλη και θα τον καλυψει πληρως.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Επειδη το εχω προσπαθησει να τον αφησω νηστικο για αρκετες μερες ειδα οτι δεν δουλεψε...Το μονο που καταφερα ηταν να εχω εναν σκυλο που φαινοντουσαν τα κοκκαλα του και ντρεπομουν να τον παω βολτα! (για τον εαυτο μου ντρεπομουν, οχι οτι ειχε κανει κατι το σκυλι) Αλλωστε και για αυτο ρωτησα και για εναλλακτικες γιατι και εγω δεν θελω να του δινω καθε μερα τυρι, εστω και στην ελαχιστη ποσοτητα που του το δινω.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εννοεί ότι άστον να πεινάσει να δουλέψει το ένστικτο
γιατί τώρα που σκέφτεται ότι αν δεν φάει τώρα κάτι νοστιμότερο θα βρεθεί αργότερα
γιατί σε έχει εκπαιδευσει καλά
και αργότερα θα σε πάει και για σουτζχουντ 1 2 3 και ίσως να σε κατεβάσει και σε αγώνες αγκίλιτι (εδώ στο αγκίλιτι κολλάει το λάστιχο)
χαχαχαχα οπως τα λεει και ο Βαγγελης.:D:rolleyes:

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ααα...να συμπληρωσω οτι δεν του δινω τιποτα αλλο κατα την διαρκεια της ημερας περα απο κανα σκυλομπισκοτο!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Επειδη το εχω προσπαθησει να τον αφησω νηστικο για αρκετες μερες ειδα οτι δεν δουλεψε...Το μονο που καταφερα ηταν να εχω εναν σκυλο που φαινοντουσαν τα κοκκαλα του και ντρεπομουν να τον παω βολτα! (για τον εαυτο μου ντρεπομουν, οχι οτι ειχε κανει κατι το σκυλι) Αλλωστε και για αυτο ρωτησα και για εναλλακτικες γιατι και εγω δεν θελω να του δινω καθε μερα τυρι, εστω και στην ελαχιστη ποσοτητα που του το δινω.
Αν ειναι 100% ΥΓΕΙΗΣ ,δεν θα παθει τιποτα με την νηστεια. Θα μπει στο νοημα. Επισης μην καθεσαι απο πανω του ''Ουφ,δεν εφαγε...ουφ παλι νυστικος θα μεινει...''.Το καταλαβαινει ,στρεσαρεται/νοιωθει οτι κατι συμβαινει και παταει σε αυτο. Αφηνεις το πιατο ,κανεις τις δουλειες σου-ακους μουσικη ,περναει ενα 15λεπτο σηκωνεσαι και το μαζευεις.Απαθεστατα και ηρεμα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το να φαίνονται τα κόκκαλα δεν είναι κακό