Για δοκίμασε και κανα βρωμερό κατσικίσιο ή πρόβειο γιαούρτι. Επίσης και cottage cheese μπορείς να δοκιμάσεις.Οχι μωρε...δεν το τρωει το γιαουρτι...γλυφει λιγο και μετα ξινιζει την μουτσουνα του και φευγει!
Για δοκίμασε και κανα βρωμερό κατσικίσιο ή πρόβειο γιαούρτι. Επίσης και cottage cheese μπορείς να δοκιμάσεις.Οχι μωρε...δεν το τρωει το γιαουρτι...γλυφει λιγο και μετα ξινιζει την μουτσουνα του και φευγει!
Mπορει να χορταινει με μικροτερη ποσοτητα τροφης. Οι πινακες πανω στα σακια ειναι ενδεικτικοι.αλλα το βραδυ παντα ολο και κατι θα αφησει...
Σε λιγο καιρο δεν θα θελει φετα και θα θελει ζωμο απο κυβο κνορ.Μετα δεν θα θελει ζωμο αλλα ρυζι.Μετα οχι ρυζι αλλα σαλαμακι ζεσταμενο με νερο στον φουρνο μικροκυμματων.Κτλ ...κτλ...κτλ... ΕΤΣΙ γινεσαι λαστιχο για χαρη του ''φονια'' σουΝαι ρε συ αλλα ειναι ο μονος ετσι της τρωει...δεν ξερω αν παρακολουθησες απο την αρχη το θεμα. Απλα ειναι η πρωτη φορα που τις τρωει ολες και μαλιστα με ορεξη! Αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις ειναι περισσοτερο απο ευπροσδεκτο παντως. Τι εννοεις να γινω λαστιχο?
χαχαχαχα οπως τα λεει και ο Βαγγελης.εννοεί ότι άστον να πεινάσει να δουλέψει το ένστικτο
γιατί τώρα που σκέφτεται ότι αν δεν φάει τώρα κάτι νοστιμότερο θα βρεθεί αργότερα
γιατί σε έχει εκπαιδευσει καλά
και αργότερα θα σε πάει και για σουτζχουντ 1 2 3 και ίσως να σε κατεβάσει και σε αγώνες αγκίλιτι (εδώ στο αγκίλιτι κολλάει το λάστιχο)
Ααα...να συμπληρωσω οτι δεν του δινω τιποτα αλλο κατα την διαρκεια της ημερας περα απο κανα σκυλομπισκοτο!γιατί τώρα που σκέφτεται ότι αν δεν φάει τώρα κάτι νοστιμότερο θα βρεθεί αργότερα
Αν ειναι 100% ΥΓΕΙΗΣ ,δεν θα παθει τιποτα με την νηστεια. Θα μπει στο νοημα. Επισης μην καθεσαι απο πανω του ''Ουφ,δεν εφαγε...ουφ παλι νυστικος θα μεινει...''.Το καταλαβαινει ,στρεσαρεται/νοιωθει οτι κατι συμβαινει και παταει σε αυτο. Αφηνεις το πιατο ,κανεις τις δουλειες σου-ακους μουσικη ,περναει ενα 15λεπτο σηκωνεσαι και το μαζευεις.Απαθεστατα και ηρεμα.Επειδη το εχω προσπαθησει να τον αφησω νηστικο για αρκετες μερες ειδα οτι δεν δουλεψε...Το μονο που καταφερα ηταν να εχω εναν σκυλο που φαινοντουσαν τα κοκκαλα του και ντρεπομουν να τον παω βολτα! (για τον εαυτο μου ντρεπομουν, οχι οτι ειχε κανει κατι το σκυλι) Αλλωστε και για αυτο ρωτησα και για εναλλακτικες γιατι και εγω δεν θελω να του δινω καθε μερα τυρι, εστω και στην ελαχιστη ποσοτητα που του το δινω.
το να φαίνονται τα κόκκαλα δεν είναι κακόΕπειδη το εχω προσπαθησει να τον αφησω νηστικο για αρκετες μερες ειδα οτι δεν δουλεψε...Το μονο που καταφερα ηταν να εχω εναν σκυλο που φαινοντουσαν τα κοκκαλα του και ντρεπομουν να τον παω βολτα! (για τον εαυτο μου ντρεπομουν, οχι οτι ειχε κανει κατι το σκυλι) Αλλωστε και για αυτο ρωτησα και για εναλλακτικες γιατι και εγω δεν θελω να του δινω καθε μερα τυρι, εστω και στην ελαχιστη ποσοτητα που του το δινω.