Διαφημίσεις με σκύλους!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
συγγνώμη για το off-topic, αλλά για να θυμούνται οι παλιότεροι και να ενημερώνονται οι νεώτεροι...:)

Δεν είναι διαφήμιση, πρόκειται για ταινία μικρού μήκους και είναι απλά
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ...
Απολαύστε την :) :) :)
Pet Shop - YouTube
Εχει παρουσιαστεί και πάλι (τουλάχιστον, 2 ακόμα φορές)... με αμφιλεγόμενες κρίσεις "υπέρ" και "κατά"...
(ξανα)παραθέτω, απλά, την πρωτότυπη έκδοση, μεταφρασμένη στα Ελληνικά...
Ετσι, για να "μιλήσει" μόνη της η διαφορά:

Ένας αγρότης, εκείνη την εποχή πουλούσε κουταβάκια.
Έφτιαξε λοιπόν μια πινακίδα κι όπως έβαζε το τελευταίο καρφί, αισθάνθηκε κάποιον να τον τραβά από το μανίκι.

Γύρισε κι είδε ένα μικρό αγόρι. "Κύριε, θέλω να αγοράσω ένα κουταβάκι" είπε το αγόρι.

Ο αγρότης σκέφτηκε λίγο και απάντησε. "Ξέρεις, αυτά τα κουταβάκια είναι από πολύ σπουδαίους γονείς και στοιχίζουν πολλά χρήματα."

Το αγόρι χαμήλωσε το κεφάλι για ένα λεπτό. Μετά έβγαλε από τη τσέπη του μερικά κέρματα, τα έτεινε στον αγρότη και ρώτησε "έχω αυτά τα χρήματα. Φτάνουν για να δω τα κουταβάκια;"

Ο αγρότης έβγαλε ένα σφύριγμα και στη στιγμή πετάχτηκε από το σκυλόσπιτο η μαμά σκύλα κι από πίσω της τρέχοντας πέντε γούνινες μπαλίτσες.

Το αγόρι τα κοιτούσε με μάτια γεμάτα ευτυχία. Ξαφνικά, είδε μια ακόμα γούνινη μπαλίτσα να έρχεται προς το μέρος τους, ακολουθώντας όμως με μεγάλη δυσκολία τα άλλα κουτάβια. Σερνόταν και αγωνιζόταν να τα φτάσει.
"Αυτό θέλω" είπε το αγόρι.
"Μα δεν μπορείς να πάρεις αυτό" είπε ο αγρότης. "Δεν θα μπορέσει ποτέ να τρέξει και να παίξει όπως τα άλλα κουτάβια".

Το αγόρι έσκυψε και σήκωσε το μπατζάκι του παντελονιού του αποκαλύπτοντας δύο ατσάλινες λάμες να συγκρατούν το πόδι του και να καταλήγουν σε ένα ειδικό παπούτσι. "Βλέπετε κύριε" είπε το αγόρι, "ούτε κι εγώ μπορώ να τρέξω πολύ καλά και θα χρειαστεί στη ζωή του κάποιον να τον καταλαβαίνει".

Ο αγρότης με δάκρυα στα μάτια έσκυψε, πήρε το κουτάβι και το απόθεσε στην αγκαλιά του αγοριού.

"Πόσο κάνει;" ρώτησε ο μικρός. "Τίποτα δεν κάνει" είπε ο αγρότης, "δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται η πραγματική αγάπη"...

Ο κόσμος είναι γεμάτος από ανθρώπους που χρειάζονται κάποιον να τους καταλαβαίνει...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
η καλή μέρα, απο το πρωί φαίνεται....

[video=youtube;ZT5CzH77aAM]http://www.youtube.com/watch?v=ZT5CzH77aAM[/video]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.832
8.028
Η διαφήμιση την οποία θα περιγράψω δεν έχει καμία σχέση με σκύλους. Πρόκειται για μία καμπάνια ενημερωτική για την ναρκοληψία, όπου πληροφορεί τον κόσμο για τα συμπτώματα. Πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα και μπράβο τους. Σε κάποια στιγμή όμως της διαφήμισης λέει ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από ναρκοληψία βλέπουν άσχημα όνειρα/εφιάλτες κλπ..εκείνη την στιγμή το πλάνο δείχνει κάτι γερμανικά ποιμενικά νομίζω, που χασμουριούνται.
Δεν μου άρεσε ο συνειρμός, σε μια κοινωνία σαν την ελληνική με τόσες φοβίες όσον αφορά τα σκυλιά σκύλους βρήκαν να βάλουν σαν συνειρμό στους εφιάλτες;;

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Αν δω εναν εφιαλτη με σκυλους θα τους δω να γαυγιζουν αγρια η να ορμανε. Το να τους δειχνουν να χασμουριουνται δεν το λες και τρομακτικο! Εκτος αν και καλα με το χασμουρητο φαινονται τα δοντια και το πανε καπως ετσι... Δεν ξερω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εβαλαν μια τετοια σκηνη! Οπως και να χει παντως κι εγω θεωρω οτι ειναι λαθος το παραδειγμα. Σε μια χωρα που ηδη υπαρχει αρκετος φοβος για τα σκυλια δεν χρειαζεται να τον τροφοδοτουμε περισσοτερο με τετοιες παρομοιωσεις!

Ασχετα με τα παραπανω μπραβο που γινονται τετοιες προσπαθειες για την ενημερωση του κοσμου!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Χμμμμ, το Volkswagen το έχω ήδη, αν και είναι Jetta και όχι Beetle, αλλά μακάρι το Μουφ να έμπαινε σε όλη τη φασαρία που μπήκε ο σκύλος της διαφήμισης:

[video=youtube;0-9EYFJ4Clo]http://www.youtube.com/watch?v=0-9EYFJ4Clo[/video]

Κι άλλη μια διαφήμιση για το Volkswagen Beetle 2012 με σκύλους:

[video=youtube;6ntDYjS0Y3w]http://www.youtube.com/watch?v=6ntDYjS0Y3w[/video]

15 διαφημίσεις σκύλων όλες μαζί:

[video=youtube;kRWtZy4vc9A]http://www.youtube.com/watch?v=kRWtZy4vc9A&feature=related[/video]