Αγγελική, το θέμα είναι ότι και οι δυο αποφασιζουν για τον θάνατο του ζώου. Συμφωνω οτι διαφερει ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα ειναι ιδιο. Τα υπολοιπα ειναι για να χρυσωνουμε το χαπι. 
Πονάει το θέμα...
Πονάει το θέμα...
Όλα καλά θα πάνε για όλα, είμαι σίγουρη Δέσποιναπαιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!τα κουταβακια μεγαλωνουν σε ιδανικες συνθηκες κ απο οτι φαινεται με λαμπρο μελλον!τα δυο κοριτσακια θα υιοθετηθουν σε οικογενειες των βοριων προαστιων και θα στειρωθουν απο τους ιδιοκτητες,την επιβλεψη τους εχει αναλαβει ο κτηνιατρος μου κ αν δεν ηταν τοσο μικρα θα ηταν ηδη στα νεα τους σπιτια!δυστυχως για τα αρσενικα ακομα δεν εχει βρεθει καποιο σπιτακι αλλα ελπιζουμε για το καλυτερο!να λοιπον που με λιγη καλη θεληση κ προσπαθεια 4 ψυχουλες σωθηκαν κ θα ζησουν ευτυχισμενα σε οικογενειες κ ουτε καν στο δρομο!για τις φιλοζωικες δεν θελω να πω τιποτα παρα μονο φιλο-ζωικες δεν ειναι!δεν με ενδιαφερει αν δεν εχουν το προσωπικο η το χρονο για να μεγαλωσουν νεογεννητα κουταβια,φιλοζωικη δεν γινομαι υπο ορους κ συνθηκες!φιλος του ζωου ειμαι παντα!!!!ετσι κ αλλιως τους ειχα πει οτι θα τα μεγαλωνα εγω μεχρι να απογαλακτηστουν, απο αυτους ηθελα απλα βοηθεια στο κομματι της υιοθεσιας!αυτοι ομως με απεριψαν κ προτειναν ευθανασια!δεν επιβαρυνα κανεναν ουτε εδωσα την ευθυνη σε κανεναν,ζητησα απλα βοηθεια απο μια εταιρια που λεγεται φιλοζωικη!
ας ελπισουμε λαμπρο μελλον κ για τα αγορια μας!!!