Δολοφονία σκύλου στην Λευκάδα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Την φρίκη αντιμετώπισαν τα μέλη του Σωματείου Ζοωφίλων της Λευκάδας μέλη του οποίου είναι και τα μέλη της ομάδας του My Lefkada , όταν μετά από τηλεφώνημα έφτασαν στην περιοχή του χωριού Αλέξανδρος Λευκάδας.

Από μια ελιά κρέμονταν το άψυχο σώμα ενός σκύλου δεμένο με ένα σκοινί. Πρόκειτε καθαρά για μια δολοφονική και άκρως αρρωστημένη πράξη που έκανε όλους όσους βρέθηκαν εκεί να νιώσουν αηδία για το ανθρώπινο είδος. Τα μέλη του σωματείου ενημέρωσαν την αστυνομία.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Πηγή: mylefkada.gr (εικόνες ακατάλληλες για ανηλίκους)

[video=youtube;CIlDkKn04To]http://www.youtube.com/watch?v=CIlDkKn04To[/video]

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Παντού ρε .......παντού......
Αν είναι δυνατόν.....

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Είναι απλό ένας τρελός το έκανε πρώτος το είδε ένας άλλος τρελός και τον αντιγράφει
περιμένετε και θα δείτε ότι θα γίνει "μόδα"
και όσο μένουν ατιμώρητοι οι δράστες τόσο με μεγαλύτερη ευκολία θα γίνονται αυτά τα εγκλήματα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δεν είναι τωρινή "μόδα"... :(
Απλά τώρα μαθαίνονται πιο γρήγορα/εύκολα

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Να σας πω μια ιστορία για να δείτε την διαφορά επίπεδου μερικών κρατών
Πριν 3 χρόνια είχα πάει Σουήδια όπου έχω συγγένεις 2 αδέλφια της μήτερας μου και αποφασίζουμε εμείς οι Έλληνες να σουβλίσουμε αρνάκι κάτι συνηθισμένο για εμάς σωστά;
Στο 5 λεπτό είχε έρθει η αστυνομία και απαίτησε να βγει το αρνί από την σούβλα γιατί κακοποιήσουμε το σώμα του
Τελικά το αρνί κατέληξε στον φούρνο
Και προσοχή στην Σουηδία δεν σου δίνουν ολόκληρο αρνί ή κατσίκι και αν σου δώσουν ΠΑΝΤΑ λείπει το κεφάλι
κάντε τις συγκρίσεις σας

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλά....εντάξει αυτό μου φαίνεται υποκριτικό και ψευτοπουριτανισμός.....
Δεν τους απασχολεί που το σκότωσαν....ο τρόπος ψησίματος είναι το πρόβλημά τους....
Sorry, αλλά εμένα μου φαίνεται αστείο.....και η αλήθεια είναι ότι είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση τους Σουηδούς....

Ξέρω πάντως πολλούς που δεν μπορούν με τα κεφάλια των σφάγιων γιατί λέει δεν μπορούν να βλέπουν τα μάτια....

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στο 5 λεπτό είχε έρθει η αστυνομία και απαίτησε να βγει το αρνί από την σούβλα γιατί κακοποιήσουμε το σώμα του
Τελικά το αρνί κατέληξε στον φούρνο
Sorry κιόλας... αλλά ακόμα κι εγώ που έχω υπάρξει χορτοφάγος και πάντα μου φαινόταν αηδία αυτό το έθιμο, το βρίσκω αστείο!
Αλλά έχω μια τάση να φεύγω εκτός σήμερα... :oops: , οπότε ας επικεντρωθούμε στον σκυλάκο και ας αφήσουμε τα αρνιά για άλλο topic... ;)

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Άλλο θέλω να πω αν στην χώρα τους κρεμούσαν το σκύλο που θα ήταν τώρα οι ένοχοι;
Μέσα χωρίς πολλά πολλά

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Παντου γινονται οντως.

Ενας οικογενειακός φιλος μου ελεγε παλια πως οσα σκυλια δεν ηταν χρησιμα στο χωριο του ή εκαναν καμια βλακεια(ναι ,επειδη ηταν νυστικα αρπαζαν καμια κοτα να φανε) τους περνουσαν συρμα στον λαιμο και τα κρεμούσαν επι τοπου.

Πελοπόννησο αυτο.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Ντροπή....αισχος!!!!!!!!!!Την κατάρα μου....πραγματικά ομως...ο τυπος που το εκανε να το βρει συντομα.....αφου δεν εχουμε νομοθεσια να καλύψει κατι τετοιο τοσο σκληρό....την κατάρα μου!!!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Επικήρυξαν τον δολοφόνο του σκύλου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Μαΐου 2010, 09:19

Το ποσό των 1.000 ευρώ προσφέρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λευκάδας σε όποιον παρέχει πληροφορίες για τον ασυνείδητο που κρέμασε ένα σκύλο σε χωράφι στο χωριό Κολυβάτα της Λευκάδας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, το ζώο δεν ανήκε σε κάποιον κυνηγό από το νησί αλλά πιθανότατα ήταν αδέσποτο που γνώρισε τη φρίκη στα χέρια ενός ανθρώπου.

Απευθύνουν, μάλιστα, κάλεσμα σε όσους αγοράζουν κουτάβια στα παιδιά τους, ως παιχνίδι, τα οποία όταν στη συνέχεια μεγαλώσουν τα πετούν στο δρόμο, να το σκέφτονται καλύτερα πριν αποκτήσουν ένα σκυλάκι.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Πριν πανε εκει πρωτα να περασουν μια βολτα απο καμια αποθηκη που θα μαστε ολοι εκει μαζεμενοι με καρφιτσες...
Την συνεχεια την αφηνω στην φαντασια του καθενος σας

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
εγω θα τον εβαζα σε ενα δωματιακι 2χ2 μαζι με το ψωφιο ζωο για κανα μηνα.φυσικα λιγο ανοιχτο παραθυρο να χωρανε κ μυγες.ουτε καρφιτσες ουτε τιποτα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Eιναι κ αυτο μια ενδιαφερουσα θεωρια.
Και ενα μπουκαλακι με νερο με τριμενα γυαλια μεσα. Ε?
Τι λεμε Θεε μ!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Οχι δν το εχω δει αλλα πλακα πλακα κατι τετοιο χρειαζεται. ΧαΧαΧα!!!
Μπορουμε να δημιουργησουμε απειρα σεναρια για αυτους τους τυπους