Δυσπλασία Α και D και Barf;

28 Απριλίου 2012
10
0
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
λοιπον καλησπερα εγω και ο αδελφος μου εχουμε 2 μποξερινες παρει απο εναν εκτροφεα αναγνωρισμενο απο τον ΚΟΕ καναμε εξετασεις δυσπλασιας ειναι αδελφουλες η δικια μου ειχε α και β του αδελφου μου ομως του εδειξε α και d εχουμε πανικοβληθει για το τη πρεπει να κανουμε και το σημαντικοτερο για το ποσο θα υποφερει η κουκλιτσα και το νουμερο 2) που θελω να ρωτησω ειναι την barf τη συνεχιζουμε η θα χρειαστει καποια αλλη ιδους διατροφη ΄? ειναι 18 μηνων

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πρώτα απ'όλα με τον εκτροφέα επικοινωνήσατε?
Τον ενημερώσατε για την κατάσταση των σκυλιών?

28 Απριλίου 2012
10
0
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
βεβαιως και εχει πεσει απο τα συνεφα γιατι κανενα αλλο απο την γεννα δεν ειχε προβλημα και οι γονεις ειναι α και α δεν υπηρχε θεμα ειχαμε δει και χαρτια και γενικως ειναι μες τον χωρο πολλα χρονια και ειχα και εναν φιλο που ειχε παρει και αυτος σκυλια απο εκει και δεν υπηρχε θεμα

morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
δυσπλασια μπορει προκυψει ακομα κι αν οι πισω γενιες ηταν καθαρες. το μονο που μπορει να κανει ο εκτροφεας ειναι να προσφερθει να σου δωσει αλλο σκυλο. περαν αυτου δεν νομιζω οτι ο εκτροφεας ειναι σε θεση να δωσει συμβουλη η λυση. αντε σε γιατρο να δεις ποιες ειναι οι επιλογες σου και αποφασιζεις.

28 Απριλίου 2012
10
0
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
αυτο μας το προτεινε αλλα δεν υπαρχει περιπτωσει να συμβει το σκυλι δεν παει πουθενα απλα εδω μεσα διαβασα για περιπτωσης ποιο βαριες και δεν ξερω τωρα τη γινετε με αυτη την περιπτωση γιατι το ενα ποδι και μπροστα αγκωνες ειναι Α αλλα δεν μου εχει πει κανενας σε σχεση με την barf H NA GYRISOYME STHN KROKETA

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Πιστευω θελει λιγη προσοχη με την μπαρφ ως προς τα υλικα που πρεπει να δινεις.

Λογικα θα πρεπει να δινει και συμπληρωματα χονδροιτινης γλουκοζαμινης.
Αυτα καλο ειναι να τα αναλυσετε μαζι με τον εκτροφεα και με εναν καλο ορθοπεδικο κτηνιατρο.
Καλο θα ηταν να μας ενημερωσεις για την πορεια σας.
Ολο και καποιος μπορει να βοηθηθει.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Φίλε Κώστα πες μας περίπου τι ακριβώς τρώει ο σκύλος μήπως μπορέσουμε να σου δώσουμε κάποιες συμβουλές να βελτιώσεις την διατροφή του.

Γνωρίζεις περίπου πως πρέπει να είναι η διατροφή ενός σκύλου που πάσχει απο δυσπλασία, ότι υδατάνθρακες κόβονται μαχαίρη, πολλούς συνδέσμους κοκκάλων (χόνδρους), μείωση του κόκκινου κρέατος κτλ?

28 Απριλίου 2012
10
0
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Η σκυλιτσα ετρωγε τους τελευταιους μηνες 4fish for dogs kai tvra to tleytaio diasthma τρωει απο το barfing,gr kotopoylo kαι ψαρη για το σκευασμα το εχουμε ξεκινηση ειδη πηγε ο εκτροφεας και σε δευτερο γιατρο με της εξετασεις και μας εγραψαν.Δεν μπορω να πω εχει φερθει πολυ σωστα και το εκτιμω