Δυσπλασία 8 μηνών Labrador Retriever...

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
Καλησπερα παιδια!!!ειμαι καινουργιο μελος!εχω μια λαμπραντοριτσα 8 μηνων,εδω και 1 μηνα ειχα παρατηρησει οτι το αριστερο ποδαρακι της δεν το πατουσε καλα μολις ξυπνουσε..φυσικα μετα απο λιγη ωρα ετρεχε και χοροπηδουσε πανω κατω σαν τρελο οποτε φανταστηκα οτι θα το ειχε χτυπησει καπου...σαν ανησυχο πνευμα που ειμαι σκεφτηκα μηπως υπαρχει περιπτωση να εχει δυσπλασια καθ'οτι τα λαμπραντορ εχουν τη προδιαθεση..δυστυχως βγηκα αληθινη..χθες την πηγα για ακτινογραφιες και διαγνωστικε και στα 2 τα ποδαρακια της.Ευτυχως ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο και ο κτηνιατρος μου συνεστησε συντηριτικη θεραπεια(φαρμακα)..θελω να παρω και μια 2 γνωμη...βρισκομαι στη θεσσαλονικη και εχω ακουσει για καποιον Τσιμοπουλο στο ΑΠΘ.Εαν γνωριζεται καποιον που να ειδικευεται σε αυτον το τομεα θα σας θερμοπαρακαλουσα να με ενημερωσετε...ευχαριστω θερμα...:)

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Περαστικά σας και ελπίζω το λαμπραντοράκι σας να γίνει μια χαρά :):):)

Revolution

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2012
73
1
Καλησπερα παιδια!!!ειμαι καινουργιο μελος!εχω μια λαμπραντοριτσα 8 μηνων,εδω και 1 μηνα ειχα παρατηρησει οτι το αριστερο ποδαρακι της δεν το πατουσε καλα μολις ξυπνουσε..φυσικα μετα απο λιγη ωρα ετρεχε και χοροπηδουσε πανω κατω σαν τρελο οποτε φανταστηκα οτι θα το ειχε χτυπησει καπου...σαν ανησυχο πνευμα που ειμαι σκεφτηκα μηπως υπαρχει περιπτωση να εχει δυσπλασια καθ'οτι τα λαμπραντορ εχουν τη προδιαθεση..δυστυχως βγηκα αληθινη..χθες την πηγα για ακτινογραφιες και διαγνωστικε και στα 2 τα ποδαρακια της.Ευτυχως ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο και ο κτηνιατρος μου συνεστησε συντηριτικη θεραπεια(φαρμακα)..θελω να παρω και μια 2 γνωμη...βρισκομαι στη θεσσαλονικη και εχω ακουσει για καποιον Τσιμοπουλο στο ΑΠΘ.Εαν γνωριζεται καποιον που να ειδικευεται σε αυτον το τομεα θα σας θερμοπαρακαλουσα να με ενημερωσετε...ευχαριστω θερμα...:)
Έλα ρε συ κρίμα. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα. Πάντως δε ξέρω άμα το έχεις κάνει ήδη αλλά επειδή το κουταβάκι σου είναι στην ανάπτυξη ακόμα πρέπει να έχεις στρωμένα χαλιά στο σπίτι γιατί δε κάνει καλό να γλιστράει.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλά κάνεις και πέρνεις μια δεύτερη γνώμη.

Σου είπε ο κτηνίατρος τι βαθμο έχει?

Επίσης να έχεις κατα νου ότι η οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή/και διατροφή δεν θεραπεύει την δυσπλασία αλλά στην καλύτερη δεν την αφήνει να προχωρήσει σε πιο σοβαρό επίπεδο.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Περαστικα στον μικρουλη ευχομαι...πφφ κριμα :( Ελπιζω να γινει καλα συντομα το μικρουλη. Με τα φαρμακα μπορει να γινει καλα ή θελει οποσδηποτε χειρουργειο? Δεν ρωταω για να σε τρομαξω απλα για να ξερω..

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
Έλα ρε συ κρίμα. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα. Πάντως δε ξέρω άμα το έχεις κάνει ήδη αλλά επειδή το κουταβάκι σου είναι στην ανάπτυξη ακόμα πρέπει να έχεις στρωμένα χαλιά στο σπίτι γιατί δε κάνει καλό να γλιστράει.
να 'σαι καλα σε ευχαριστω πολυ!ναι μου το ειπε για τα χαλια ο γιατρος...θα το φροντισω!

Καλά κάνεις και πέρνεις μια δεύτερη γνώμη.

Σου είπε ο κτηνίατρος τι βαθμο έχει?

Επίσης να έχεις κατα νου ότι η οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή/και διατροφή δεν θεραπεύει την δυσπλασία αλλά στην καλύτερη δεν την αφήνει να προχωρήσει σε πιο σοβαρό επίπεδο.
οχι δεν μου ειπε βαθμο απλα μου ειπε οτι ειναι σχετικα καλη..την περιμενε χειροτερη...ναι σιγουρα μου το ειπε και αυτο...το καλο ειναι οτι την καταλαβαμε εγκαιρα

Περαστικα στον μικρουλη ευχομαι...πφφ κριμα :( Ελπιζω να γινει καλα συντομα το μικρουλη. Με τα φαρμακα μπορει να γινει καλα ή θελει οποσδηποτε χειρουργειο? Δεν ρωταω για να σε τρομαξω απλα για να ξερω..
ευχαριστουμε πολυ πολυ!με τα φαρμακα απλα επιβραδυνεται, δεν θεραπευεται γενικως η δυσπλασια μονο με γενικη ορθοπλαστικη απ'οτι μου ειπε ο κτηνιατρος η οποια κοστιζει παρα πολυ και πρεπει να μεγαλωσει λιγακι αν το αποφασισω...

Περαστικά σας και ελπίζω το λαμπραντοράκι σας να γίνει μια χαρά :):):)
υχαριστω πολυ!!!!!και εγω το ευχομαι!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλό είναι να ξέρεις τι βαθμό έχεις ώστε αν πας σε άλλον κτηνίατρο να ξέρεις τι διάγνωση βάλανε και αν συμπίπτει.

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
Καλό είναι να ξέρεις τι βαθμό έχεις ώστε αν πας σε άλλον κτηνίατρο να ξέρεις τι διάγνωση βάλανε και αν συμπίπτει.
ναι θα τον ρωτησω,ουτως η αλλως θα παω με ακτινογραφια!

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
[FONT=tahoma, sans-serif]Κλινική Ζώων Συντροφιάς , Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ

τηλέφωνο : 2310 994 403 ( 09:00 - 12:00 )

Κορυφαίοι Κτηινίατροι στην διάθεσή σου και σε καλύτερη τιμή σε σχέση με ιδιώτη μιας που πρόκειται για Πανεπιστημιακό Ίδρυμα .
[/FONT]

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
Κλινική Ζώων Συντροφιάς , Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ

τηλέφωνο : 2310 994 403 ( 09:00 - 12:00 )

Κορυφαίοι Κτηινίατροι στην διάθεσή σου και σε καλύτερη τιμή σε σχέση με ιδιώτη μιας που πρόκειται για Πανεπιστημιακό Ίδρυμα .
σε ευχαριστω πολυ!πηρα τηλ και θα παω την αλλη εβδομαδα!!!!! :) !!!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εύχομαι να πάνε ολα καλά με τη μικρή σου...δυστυχώς αυτά τα 'κληρονομικά" προβλήματα θα συμβαινουν συνέχεια όταν ανυποψίαστοι ιδιοκτήτες παίρνουν σκυλιά από "λάθος" πηγές. Δεν θέλω να σε κάνω να νοιώσεις χειρότερα από ότι ήδη αισθάνεσαι....αλλά το αναφέρω κυρίως για κάποιους που μπάινουν στο forum για να ενημερώθούν για απόκτηση σκύλου και η δική σου ιστορία είναι ένα τρανό παράδειγμα.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
αλλά το αναφέρω κυρίως για κάποιους που μπάινουν στο forum για να ενημερώθούν για απόκτηση σκύλου και η δική σου ιστορία είναι ένα τρανό παράδειγμα.
Έτσι ακριβώς!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
Εύχομαι να πάνε ολα καλά με τη μικρή σου...δυστυχώς αυτά τα 'κληρονομικά" προβλήματα θα συμβαινουν συνέχεια όταν ανυποψίαστοι ιδιοκτήτες παίρνουν σκυλιά από "λάθος" πηγές. Δεν θέλω να σε κάνω να νοιώσεις χειρότερα από ότι ήδη αισθάνεσαι....αλλά το αναφέρω κυρίως για κάποιους που μπάινουν στο forum για να ενημερώθούν για απόκτηση σκύλου και η δική σου ιστορία είναι ένα τρανό παράδειγμα.
Αστα να πάνε...τωρα συνεβει.:( θα το αντιμετωπισουμε!παντως ευτυχως που της αρεσει το κολυμπι γιατι της κανει καλο!!ευχαριστω πολυ!!!οτι νεοτερο θα ενημερωνω!!!!