Δυσπλασία 8 μηνών Labrador Retriever...

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
τί έγινε εν τέλει ? Πότε θα πάς ?
εκλεισα ραντεβου για την αλλη εβδομαδα στην κτηνιατρική σχολή ΑΠΘ!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!θα ενημερωσω το συντομοτερο για τα αποτελεσματα!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πιστευω επραξες σωστα που εκλεισες ραντεβου στη πανεπιστημιακη, θα ταλαιπωρηθεις λιγακι λογω του οτι θα περιμενεις σχεδον ολο το πρωι για εξετασεις και κοντρα εξετασεις αλλα οπως και να το κανουμε οι καθηγητες εκει μεσα εχουν δει και εχουν δει τα ματια τους. κατα τα αλλα οι τιμες της πανεπιστημιακης φτανουν τις τιμες ενος εξωτερικου γιατρου.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Είναι ελαφρώς καλύτερες , αλλα απο άποψη αποτελεσματικότητας δεν συγκρίνεται πιστεύω .

Πάντως μου κάνει εντύπβση το γεγονός οτι έκλεισες για την άλλη εβδομάδα ραντεβού , δεδομένου οτι στο τηλέφωνο που πήρα γιά άλλον λόγο , μου είπανε οτι κλείνουν .... σήμερα .... και ανοίγουν ξανά 20 Αυγούστου ....

frida3

Member
28 Απριλίου 2012
16
0
Thessaloniki
Είναι ελαφρώς καλύτερες , αλλα απο άποψη αποτελεσματικότητας δεν συγκρίνεται πιστεύω .

Πάντως μου κάνει εντύπβση το γεγονός οτι έκλεισες για την άλλη εβδομάδα ραντεβού , δεδομένου οτι στο τηλέφωνο που πήρα γιά άλλον λόγο , μου είπανε οτι κλείνουν .... σήμερα .... και ανοίγουν ξανά 20 Αυγούστου ....
μη μου λες τετοια??πηρε ο φιλος μου και εκελισε ραντεβου...κανε πλακα να μπερδεψε τις μερες...θα παρω να μαθω...ευχαριστω πολυ