Αυτό που λέει η Τάρα το έχω δει στην πράξη. Έχω πάρει κουταβάκι 2 μηνών και παλιότερα κουτάβι 4 μηνών...ε ο κόπος και η κουραση για να μάθουν κάποια πράγματα τα δύο κουτάβια δεν μπορεί να συγκριθεί. Το 4 μηνών έμαθε π.χ. να κάνει τσίσα έξω αμέσως, και δεν υπερβάλω. Βέβαια ήταν και διαφορετικές φυλές και ίσως παίζει κάποιο ρόλο, αλλά εφόσον θα μένει και πολλές ώρες μόνο του το κουταβάκι είναι μεγάλο πλεονέχτημα να το πάρεις μεγαλύτερο.το να πάρεις ένα κουτάβι 1,5 μήνα μεγαλύτερο είναι μόνο προς όφελός σου....(εάν βέβαια ήδη έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά απο τον εκτροφέα....)
έχεις την δυνατότητα να δείς την εξέλιξή του και να καταλάβεις περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα του....
εγώ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά...
και εντελώς μπακαλίστικα να το δείς...λίγο οι τροφές,λίγο τα εμβόλια,λίγο τα αναλώσιμα του κουταβιού......
Eχεις δικιο... δε το προσεξα.. νομιζα οτι σκεφτεται να παρει τον αρσενικο που εζησεΜα....λέει ότι και τα δύο είναι θυληκά...
Τι λες βες Αμαλια μου?νομιζα οτι σκεφτεται να παρει τον αρσενικο που εζησε![]()
ΑΜΑΝ πια με τους εκτροφείς και τις γέννες!!!!! Πότε θα σταματήσει αυτή η πληγή??? Δεν μας φτάνουν τα τοοοοοοοοοσα σκυλιά που κυκλοφορούν?? Πρέπει να γεννιούνται και άλλα?!?!?
Mareco, απλά προτείνω στον giorgoss που ανάρτησε το θέμα να κάνει μία βόλτα από το καταφύγιο της περιοχής του (Χαλκίδας) και να πάρει από εκεί ένα κουτάβι αντί να αγοράσει από τον εκτροφέα πάλι. Αφού δεν έκατσε η γέννα που περίμενε, ας κάνει τώρα το σωστό. Οχι?Souvlitsa παιδί μου, είσαι κάπως μπουρδουκλωμένη...τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;![]()
Μακάρι να μπορούσα να μην υπερβάλω αλλά όταν κάθε μέρα βλέπω το τι γίνεται με τα αδέσποτα και τα σκυλιά που κάποιοι βαριούνται και παρατάνε.. (Τον Αύγουστο μάζεψα ένα φρεσκοπαρατημένο και μου βγήκε το λάδι να του βρώ οικογένεια...) ή όταν διαβάζω τι κάνουν οι "άνθρωποι" στα αδέσποτα.. (πάτα εδώ και πες μου εσύ.. http://www.adespoto.gr/index.php?op...-giati-gaygize&catid=35:generalnews&Itemid=67 )Τι λες βες Αμαλια μου?καποιοι ειμαστε ορκισμενοι να αγαπαμε και να υπηρετουμε τα θηλυκα! *agapoylas*
Ας μην υπερβαλλουμε...