Δωράκια?

Παίρνετε δώρα στα σκυλιά σας?

• Φυσικά και όχι. Σκύλος είναι δεν τα εκτιμάει!

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    261

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Εαν θεωρήσω δώρα τα μασουλητήρια ναι της κάνουμε δώρα αλλά και πάλι αυτά δεν είναι μέσα στα "απαραίτητα" για ένα σκύλο?

Πάντως πιστεύω αν είχα λεφτά για πέταμα θα της έπαιρνα διάφορα χαζά,τελείως περιττά πράγματα συνέχεια.Ευτυχώς μάλλον που δεν έχω γιατί θα την κακομάθαινα :lol:

Πάντως αυτό το βλέμμα όταν μπαίνουμε με σακούλες σπίτι με τρελαίνει :lol: Μου έρχεται να την φάω στα φιλιά...Χώνει την χοντροκεφάλα της μέσα και ψάχνει.Αν κάτι προορίζεται για αυτήν το εντοπίζει και κουνάει την ουρά σαν τρελή και περιμένει να της το δώσουμε....Πώς το καταλαβαίνουν όμως οτι προορίζεται γι'αυτά ε?Παμπόνηρα τα άτιμα.Αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ είναι πως χωρίς να της δώσουμε εντολή αρχίζει από μόνη της και τις εκτελεί όλες:"κάτσε-ξάπλα-πόδι" :lol: :lol: :lol: Σου λέει κάτι από όλα όσα κάνω θα τους συγκινήσει και θα μου το δώσουν :lol:

Στις 21 Μαΐου έγινε ενός έτους,το δώρο της ήταν μια μερίδα φαγητού από το δικό μας αντί για ξηρά :lol: Έτσι για το καλό,όχι πως κατάλαβε το λόγο της τεράστιας απίστευτης λιχουδιάς.Το μόνο σίγουρο ήταν πως το χάρηκε.

Δεν το γιορτάσαμε φυσικά αλλά επικοινώνησα με κάποιους από τους ιδιοκτήτες των αδερφιών της για να ευχηθώ όπως έκαναν και αυτοί :D και φυσικά πρώτη απ'όλους με την εκτροφέα της :wink:Πάντως μου αρέσει να βλέπω φωτό σκύλων με καπελάκι και τούρτα με κεράκια μπροστά :lol: Σπάω πολύ πλάκα.

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Δεν έχουμε γιορτάσει γεννέθλια ακόμα αλλα όλο και κάτι θα τους πάρω :lol:

Ολο και κάτι καινούριο τους αγοράζω αρκετά συχνά σαν δωράκι ,περισσότερο γιατι χαλάνε αυτά που ήδη έχουν :lol: :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγω ψηφισα το τεταρτο...εχει ολα τα απαραιτητα!εδω εγω και λεω οτι μ λειπουν καποια πραγματα..μην τρελαθουμε! 8)

εγω εχω κολλημα με τα περιλαιμια...αν δω κανενα με κοκκαλα,πατουσες κ τετοια δεν το σκευτομαι καν...τωρα φοραμε αλυσιδα!μου φανηκε πιο κομψο... 8) :lol:

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Πάντως αυτό το βλέμμα όταν μπαίνουμε με σακούλες σπίτι με τρελαίνει :lol: Μου έρχεται να την φάω στα φιλιά...Χώνει την χοντροκεφάλα της μέσα και ψάχνει.Αν κάτι προορίζεται για αυτήν το εντοπίζει και κουνάει την ουρά σαν τρελή και περιμένει να της το δώσουμε....Πώς το καταλαβαίνουν όμως οτι προορίζεται γι'αυτά ε?Παμπόνηρα τα άτιμα.Αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ είναι πως χωρίς να της δώσουμε εντολή αρχίζει από μόνη της και τις εκτελεί όλες:"κάτσε-ξάπλα-πόδι" :lol: :lol: :lol: Σου λέει κάτι από όλα όσα κάνω θα τους συγκινήσει και θα μου το δώσουν :lol:
Χαχαχαχχαχαα....!!!! :lol: :lol: :lol:
Το φαντάστηκα σαν εικόνα, και πρέπει να έχει πολύ πλάκα, όλο το σκηνικό, keyman!

Εγώ δεν έχω ακόμη σκυλάκι, αλλά ήδη έχω αγοράσει αρκετά παιχνιδάκια, περιλαίμια, λουράκι βόλτας, και λοιπά αξεσουάρ, αισθητικής και φροντίδας.
Βασίλισσα θα την έχω!!!

ΦΛΙΠΠΗ

Member
18 Νοεμβρίου 2009
18
0
ζω στην αθηνα
www.myspace.com
και εγω κανω στο παιδακι μου(τη φλιππη μου)δωρακια μασουλητιρια κουκλακια να παιζει ρουχαλακια λιχουδιες και ο,τι μπορω να βρω που την κανει ευτυχυσμενη!καλα δεν συζητω για τις γιορτες εκει το δωρο ειναι απεραντες αγκαλιες και φιλια!!!!:p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω παλι ολο στο ασχετο τους παιρνω δωρακια!!! :)
Και λεγοντας δωρακια εννοω κολαρα, παιχνιδακια μασουλητηρογουρουνοαφτια κτλ. Μπαινω στο μαγαζι μου γουρλωνει το ματι και αν δεν ειναι υπερβολικη η τιμη τσουπ τα αρπαζω!:D

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
εγω παλι ειμαι παρορμητικη οποτε καθε φορα που θα με βγαλει ο δρομος μου στο pet shop ολο και κατι της περνω!
εμενα ειναι αλλη η απορια μου?ποιος ειναι αυτος που επετρεψε την κυκλοφορια ολων αυτων των "σκουιζ" παιχνιδιων????
ας βγει ενας νομος επιτελους να απαγορευτουν!!
αν δεν κανει σκουιζ δεν ειναι παιχνιδι στην αντιληψη της κυρας χιονης...και οποτε κρυβουμε το παιχνιδι εχει το βλεμμα της καταθλιψης,της κακομοιριας,δεν υπαρχει λογος υπαρξης για εκεινη πια!
ασε δε τι γινεται καθε φορα που το χαζοσκουιζ σκαλωνει κατω απο το επιπλο...εγερτηριο ολοι παιδια...συναγερμος!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σου παιρνει καπως τα αφτια αλλα εχει και πολυ πλακα οταν τα βλεπεις να τα κανουν το θορυβο. Εχουν μια ευχαριστηση τα ατιμα λες και κερδισαν το νομπελ!!!

Τα δικα μου διαβολιζονται!!:D

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Και γω μια απο τα ιδια συνεχεια δωρακια αλλα τα τα παιχνιδακια της κρατανε το πολυ μιση ωρα μεχρι να γινουν σαν ροκανιδια:D:D:D