Είναι τελικά έγκυος??


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Και η στειρωση δημιούργημα του ανθρώπου ειναι και τα χιλιάδες σκυλια που πεθαίνουν στους δρόμους πάλι δημιούργημα του ανθρώπου ειναι....
 




Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
41
Athens
Εμενα η σκυλιτσα μου ειναι καθαροαιμο μποξερ και θελω να τη ζευγαρωσω με ενα αλλο μποξερ. η εγκυμοσυνη και η μητροτητα βοηθα στην ψυχολογια του σκυλου αν πιστευεις πως η στειρωση ειναι κατι καλυτερο απο οτι το ζευγαρωμα ειναι η δικη σου αποψη. Αλλα εγω πιστευω πως τη στειρωση την εφτιαξε ο ανθρωπος και η φυση αλλο . Εγω δεν θελω να παω εναντια στη φυση και θελω το σκυλο μο να τον ζευγαρωσω τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου σαν μαρο
και τις καθαρόαιμες φυλές ο άνθρωπος τις έφτιαξε, όχι η φύση. Ενάντια έχουμε πάει ήδη, το θέμα είναι

1. πως θα συνεχίσουν οι φυλές να είναι όντως καθαρόαιμες

2. πως θα έχουμε τις μέγιστες δυνατές πιθανότητες να είναι υγιή τα κουτάβια

3. να σταματήσουμε να επικροτούμε / συντηρούμε ΒΥΒ τακτικές

4. να μην επιδεινώνουμε την κατάσταση με τα αδέσποτα που έιναι ήδη τελείως εκτός ελέγχου.

Πιο πάνω λες πως πρέπει να είναι ώριμη στην τάδε φάση της ζωής της για γέννα... δηλαδή ???? σπουδές μεταπτυχιακά, επαγγελματική αποκατάσταση και μετά μάνα ???

Πάψτε να εξανθρωπίζετε τα ζώα στα δικά σας θέλω και τις δικές σας ανασφάλειες και απωθημένα και προσαρμοστείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Κανένα σκυλί και κανένα ζώο δεν "θέλει" να νιώσει τη μητρότητα. Δεν χτυπάνε βιολογικά ρολόγια γιατί στην δική τους κοινωνία δεν υπάρχει κανέις από τις πρώτες μέρες της ζωής τους να τους πιλατεύει τα μυαλά για παιδιά οικογένεια και εγγόνια.
 






Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ποπ κορν και κόκα κόλα για ένα έργο σε επανάληψη; Και μάλιστα με μπόλικα στοιχεία Τόλκιν; Δεν μπήκαμε στον κόπο να δείτε τη φωτογραφία που έβαλα (και δεν φαίνεται αν δεν την κάνεις κόπυ πέιστ...)
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ποπ κορν και κόκα κόλα για ένα έργο σε επανάληψη; Και μάλιστα με μπόλικα στοιχεία Τόλκιν; Δεν μπήκαμε στον κόπο να δείτε τη φωτογραφία που έβαλα (και δεν φαίνεται αν δεν την κάνεις κόπυ πέιστ...)

oχι μωρε, απλά πεινάμε....

πιτσα και κοκα κολα!!!!
 






IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Βλέπω οτι είσαι κάθετα αρνητική στο να καταλάβεις όλα όσα σου λένε για την σωστή εκτροφή και τις προϋποθέσεις υγείας, μορφολογίας και χαρακτήρα που πρέπει να πληρούν και ο αρσενικός και η θηλύκια πριν την επιλογή τους ώς υποψήφιοι συνεχιστές μιας συγκεκριμένης ράτσας που απαιτεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μόνο ο αρμόδιος κριτής μπορεί να πιστοποιήσει.

Δεν θέλεις επίσης να σκεφτείς τα πιθανά προβλήματα στη δική σου ημίαιμη σκυλίτσα.

Σκέψου λίγο όμως πόσα αδέσποτα σκυλάκια υπάρχουν στους δρόμους, πόσα φιλοξενούνται σε καταφύγια και ζούνε όλη τους τη ζωή μέσα σε ένα κλουβί. Ας μην αναφέρω τα βαρελόσκυλα και τα ταρατσόσκυλα.

Σκέψου λίγο ότι όσο εσύ υποστηρίζεις, λαμβάνεις μάλιστα και ενεργό ρόλο στην παράνομη εκτροφή τόσο θα αυξάνουν τα αδέσποτα και τόσο θα μειώνονται τα διαθέσιμα σπίτια για τα ήδη υπάρχοντα σκυλιά.

Μην σκέφτεσαι εγωιστικά, υπάρχουν πάρα πολλά σκυλάκια που χρειάζονται ένα σπίτι και πολύ λίγα κατάλληλα σπίτια.

Μην αυξάνεις το πρόβλημα δημιουργώντας και άλλα ημίαιμα.
 


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ποπ κορν και κόκα κόλα για ένα έργο σε επανάληψη; Και μάλιστα με μπόλικα στοιχεία Τόλκιν; Δεν μπήκαμε στον κόπο να δείτε τη φωτογραφία που έβαλα (και δεν φαίνεται αν δεν την κάνεις κόπυ πέιστ...)
Και οι επαναληψεις καλες ειναι βρεεεεε !! Μην τις υποτιμας !!
 


τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
η αλυσοδεμένη ...σου βασίλισσα.... ,η "εκτροφική"...στο φρούριο με την σπασμένη πόρτα.....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ!!!!

εσύ μονάχα, θέλεις πααααρα μα πάααααρα πολύ ενημέρωση για να γίνεις φιλόζωη/ος για να καταφέρεις να καλύψεις τις ανάγκες της....ξεκίνα το διάβασμα!!!
 


ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
No woman no cry...
Ελεος τι διαβαζω.....
Ρωτησες την σκυλα σου κοπελα μου και σου ειπε οτι θελει να νιωσει την χαρα της μητροτητας????
Γιατι να ζευγαρωσεις τον ημιαιμο σκυλο σου (γιατι οσο και να μην σου αρεσει, ημιαιμος ειναι).
Αν δεν εχει pedigree το σκυλι σου που ξερεις οτι οι παππουδες του δεν ηταν rottweiler?? Ή την ρωτησες και στο ειπε και αυτο.
Τουλαχιστον πριν γινεις τοσο απολυτη κατσε και σκεψου λιγο Ο,ΤΙ σου εχουν γραψει τα παιδια εδω μεσα.
Και για το οτι θα δημιουργησεις κι αλλα αδεσποτα και για τις εξετασεις δυσπλασιας που θα πρεπει να εχει το σκυλι σου κλπ κλπ.
Το σκυλι σου λες οτι ειναι επιθετικο προς τα αλλα σκυλια....γιατι να ζευγαρωσεις ενα σκυλι με μη ισορροπημενο χαρακτηρα??
Τι πιστευεις οτι θα προσφερει στην "φυλη" του?
Εσυ που το εχεις δεμενο δεν πηγαινεις εναντια στην φυση??
Τοτε πηγαινε και αστην μαζι με τους λυκους για να ειναι στο φυσικο της περιβαλλον.
Αλλα μαλλον δεν ξερεις οτι τα σκυλια ειναι αγελαια ζωα και δεν τους αρεσει να ειναι μονα τους γιατι δεν νιωθουν ασφαλεια...
Οταν της δινεις κροκετα δεν εισαι εναντια στην φυση της??
Μην εισαι τοσο απολυτη, αν αγαπας την σκυλα σου οπως λες κατσε και διαβασε πολυ γιατι πραγματικα δεν εχεις ιδεα απο σκυλια.
Α!!!! και οσο για τους φιλους σου να τους χαιρεσαι...αν σου λεγανε να την κλωτσας κι ολας γιατι ετσι θα μαθει θα το εκανες?????
Πιο πολυ ενδιαφερομαστε εμεις για τον σκυλο σου παρα εσυ.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886


nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Πολύ τραγικό για να είναι αληθινό .

όντας μέλος στο δικηγορικό γραφείο του διαβόλου θα πω ότι το θέμα αυτό συσχετίζεται με την υπόθεση του reinmeister με τα boxer .

Ντον'τ φιντ δε τρολ .
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τι τόσες σελίδες; Δυο μόλις, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις πάντα.

Παιδιά, μην ψαρώνετε. Χαλαρά. Είτε είναι παντελώς άσχετη από σκυλιά η "μαρο" (που παρεμπιπτόντως ούτε το όνομά της δεν ξέρει να γράψει σωστά στα ελληνικά) είτε είναι άλλο ένα νεφελάκι (το ίδιο; Καινούριο; Μικρή διαφορά μου κάνει). Σε καμία απο τις δυο περιπτώσεις οι υστερίες και τα μέτρα δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Ήρεμα και ψύχραιμα λοιπόν.

Υψωνω το το ποτήρι του αναψυκτικού κι εύχομαι στην υγειά μας!
 




vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μια εγκυμοσυνη παντα μπορει να εχει προβληματα.Εγω τη σκυλιτσα μου θελω να τη ζευγαρωσω για τον ιδιο λογο που θελεις και εσυ. Βεβαιαδεν ξερεις ποτε τι προκειται να συμβει. Μπορει η γεννα να τελειωσει με επιτυχια ή με αποτυχια. Εσυ πρεπει να δεις αν η σκυλιτσα σου ειναι στη καταλληλη ηλικια και να ειναι ωριμη για αυτη τη φαση τησ ζωης της.Οσο για αυτο που λες οτι μετα απο 1-2 μηνες θα της παρεις τα κουταβια μην νομιζεις πως το αντιλαμβανονται οπως οι ανθρωποι.Μετα απο λιγους μηνες φευγει το εντονο ενστικτο της μανας. δεν θα το εχει παντα υπο την προστασια της. Για αυο μην φοβασαι δεν προκειται η μανα να πεσει σε καταθλιψη ισως το κουταβει να θελει λιγες μερες να προσαρμοστει στο νεο περιβαλλον
σταματια ο εκτροφεας μου μου το ειπε αν τη στειρωσω θα χασει τα ενστικτα της κατα τη γνωμη μου πρωτα θελω να νιωσει την εσθηση της μανας και της ευθυνης και μετα απο μια γεννα τουλαχιστον θα τη στειρωσω
Κοπέλα μου τι είναι αυτά τα πράγματα που λες;
Αρχικά με ποιο σκεπτικό συγκρίνεις τον άνθρωπο και την ανάγκη του να τεκνοποιήσει με τον σκύλο και μάλιστα επιλεκτικά! Έχει μεν ανάγκη να γεννήσει αλλά αν της πάρεις τα κουτάβια δε θα την πειράξει κιόλας.
Και όσο για τα ένστικτα που "χαλάνε", (τι είναι για να χαλάσουν παρεπιπτόντως; ντομάτες που τις άφησες έξω απο το ψυγείο; ) δε θα σχολιάσω καν. Πάρε κανένα βιβλίο να ενημερωθείς για το καλό του ζώου.
 


Shelob

Member
22 Ιανουαρίου 2014
8
0
Μισό λεπτό να δω αν το έπιασα σωστά.

1. Εσύ θές να ζευγαρώσεις το boxer σου, όταν επιτέλους μεγαλώσει με το καλό γιατί είναι καλό να γίνει μάνα, θα στρώσει το σκυλί και θα ωριμάσει.

2. Αυτό είναι το φυσικό, να ζευγαρώνουν τα ζώα. Να γίνονται μαμάδες και μπαμπάδες. Σαν τους ανθρώπους. Ένα και το αυτό.

3. Η στείρωση είναι κατασκεύασμα του ανθρώπου. Δεν υπάρχει στην φύση. Οι ράτσες όμως δημιουργούνται με απολύτως φυσικό τρόπο. Eίναι γνωστά τα άγρια boxer που συναντόνται σε αφθονία σε απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη. Ευτυχώς με ελευθέρα βούληση ζευγαρώνουν μόνο με άλλα boxer και έτσι παραμένει η καθαροαιμία. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες ράτσες. Aυτοδημιούργητα Doberman? Μιλιούνια! Απλώς η στείρωση είναι παρέμβαση του ανθρώπου. Η ράτσα όχι.

4. Στους 2 μήνες πάνω κάτω τους φεύγει το αίσθημα της μάνας, δεν την νοιάζει αν της πάρεις τα κουτάβια, ούτε που τα θυμάται μετά. Είναι ζώο, όχι άνθρωπος, μην τα μπερδεύουμε. Ώπα κάτσε... Εντάξει, στην προκειμένη είναι ζώο, πριν ήταν το ίδιο με άνθρωπο. Αλλάζουν αυτά...

5. Συνεπώς και η ωριμότητα που κατέκτησε με την γέννα, κάπου 2 μήνες βαστάει. Αφου δεν θυμάται κουτάβια, σιγά μην της μείνει η ανάμνηση πληρότητας που προφανώς νοιώθει μετά απο ένα ζευγάρωμα με ένα αρσενικό που της επέβαλλε ο ιδιοκτήτης της. Ως γνωστόν στην φύση, σου ορίζει κάποιος με ποιόν ζευγαρώνεις. Άμα σου γυαλίσει κανένας εκτός ράτσας να ξαπλώσεις να σου περάσει, χτίζει χαρακτήρα αυτό, έτσι κατακτάς την ωριμότητα. Της υποχρεοτικής γέννας όταν και όποτε αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνεις παιδιά. Κάποιοι.

6. Το γεγονός ότι αυτή η γέννα μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο, ε, εντάξει μωρέ, έτσι είναι αυτά, κάποιες πετυχένουν, κάποιες όχι. Αλλά αν δεν ψόφαγε το σκυλί, θα ολοκληρονόταν σαν γυναίκα.

7. Σε όλο αυτό, δεν μπαίνει πουθενά ο εγωιστικός παράγοντας. Για το καλό του σκυλιού γίνονται όλα. Άλτρουιστικά.

8. Αρκεί τα κουτάβια να είναι boxer.

9. To τί προβλήματα μπορεί να έχουν, μιάς και στις ράτσες δεν σπανίζουν, ουδόλως μας απασχολεί. Εδώ μιλάμε για φυσικά πράγματα.

10. Το γεγονός ότι τα καταφύγια και οι δρόμοι είναι γεμάτοι αδέσποτα και κάθε μέρα πετιούνται κουτάβια, δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Εμείς δεν πρέπει να κοιτάξουμε ποτέ τί κάνουμε για να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Αυτό είναι πρόβλημα άλλων. Μόνιμα. Ασχέτως αν το σπίτι που θα πάνε τα δικά μας κουτάβια θα μπορούσε να γίνει το σπίτι άλλων πόσων κουταβιών που πετάχτηκαν. Δεν έχει σημασία πόσα σκυλιά υπάρχουν. Η φύση προστάζει να φέρουμε στον κόσμο και τα δικά μας. Αν βγάλουμε και κανένα ευρώ μαζί, ακόμη καλύτερα. Προνοεί η φύση και για την τσέπη μας. Ηθικά και όμορφα.

Έχασα κάτι? Παρανόησα κάπου? Εντάξει, το έχουμε? Έτσι να πάει μπροστά η χώρα. Με σωστή νοοτροπία και συναίσθηση ευθύνης. Του δίπλα όμως. Γιατί το να σκεφτούμε ότι ίσως το οτιδήποτε εμείς θελήσουμε να κάνουμε μπορεί και να μην πρέπει να το κάνουμε, πάει κόντρα στην φύση. Τελικά μαζί τα φάγαμε...

Μια ερώτηση μόνο, εγκυκλοπαιδικής φύσεως. Εγώ έχω στίγμα μεσογειακής αναιμίας. Βρίσκω τον άντρα της ζωής μου και πες ότι έχει και αυτός και θελήσουμε να κάνουμε παιδιά. Το κάθε παιδί που θα κάνουμε θα έχει 25% πιθανότητα να έχει Μεσογειακή αναιμία. Οχι στίγμα. Αναιμία. Αιμοκάθαρση εφόρου ζωής και προσδόκιμο επιβίωσης τα 30 χρόνια το πολύ. Να το πάρω το ρίσκο έτσι? Για να ζήσω την χαρά και πληρότητα του να γίνω βιολογικά μάνα. Όπως προστάζει η φύση. Δεν είμαι ανήθικη, ούτε εγωίστρια. Αναλώσιμα είναι όλα, η πάρτη μου να είναι καλά. Ναι?

Υ.Γ. Όταν άρχισα να γράφω ήταν στο ποστ #72. Συγγνώμη για την επανάληψη λοιπόν, αλλά θα έσκαγα αν δεν μίλαγα!
 
Last edited:




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.844
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981