Είναι τελικά έγκυος??

Shelob

Member
22 Ιανουαρίου 2014
8
0
Η τέχνη του να εκφέρεις άποψη με χιούμορ..
Πολύ ωραίο ποστ Shelob :D
Να ΄σαι καλά, προσπαθώ, τώρα άμα βρω και κανένα υπογλώσσιο καλά θα είμαστε!

Το χιούμορ που είναι;
Στο μαζί τα φάγαμε. Εγώ τίποτα, στην νηστεία. Κορόιδο, κατάλαβες? Θα πάω να βρω κανένα άγριο chihuahua στα βουνά που ευδοκιμούν μπας και δω άσπρη μέρα :)

Last edited:

Shelob

Member
22 Ιανουαρίου 2014
8
0
Τσάμπα πίεση ανέβασα? Πάλι καλά που έχω υπόταση δηλαδή γενικά, αλλιώς εντάξει να μου βγούν αναιμικά τα παιδιά, αλλά όχι και με ιστορικό υπέρτασης, πάει πολύ! :D

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
6. Το γεγονός ότι αυτή η γέννα μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο, ε, εντάξει μωρέ, έτσι είναι αυτά, κάποιες πετυχένουν, κάποιες όχι. Αλλά αν δεν ψόφαγε το σκυλί, θα ολοκληρονόταν σαν γυναίκα.
…..Τέλειο….

Ok απ ο,τι κατάλαβα το θέμα της εγκυμοσύνης το βλέπεις καθαρά από την δική σου άποψη και αμφιβάλλω αν θα διαβάσεις αυτά που σου έχουν παραθέσει!
Εγώ μια ερώτηση θα σου κάνω, σε σένα μόνο που λες οτι ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ και ΘΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για μποξεράκι σου: Το ο,τι μπορεί να σου πεθάνει στην εγκυμοσύνη ή από επιπλοκές μετά, το σκέφτηκες? «Βεβαια δεν ξερεις ποτε τι προκειται να συμβει. Μπορει η γεννα να τελειωσει με επιτυχια ή με αποτυχια»…Ρισκάρεις (έστω και με ελάχιστες πιθανότητες) να χάσεις, όχι τα κουτάβια αλλά την σκυλίτσα σου, μόνο και μόνο για να νιώσει μάνα? Αν ναι, τότε τι να πω....

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Αχ πραγματικα αν δεν ειναι τρολ ευχομαι να ειναι εγκυος η σκυλα. Ηταν της φυσης της γραφτό ρε μαρο τι να κανουμε. 5,6,7 κουταβια, λιγο ξεσκατισμα παραπανω απο οτι φανταζεσαι, καμια ζημια στον κηπο πιο ακριβη απο οτι εχεις πληρωσει ως τωρα, λογαριασμοι στον κτηνιατρο και ευχομαι να σου μεινουν αμανατι ολα να τα ταιζεις και να τα βγαζεις βολτα ως τα βαθια τους γεραματα ενα ενα την φορα γιατι θα ειναι και λιγο επιθετικουλια...