Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Στην οικογένεια υπάρχουν ενα βελγικό λυκόσκυλο (8 ετών), ενα πομεράνιαν θηλυκό (6 μηνών) και ενα κανίς θηλυκό (14 ετών)
Από το Σάββατο αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας με το κανις, την Sandy μου.
Πέφτει κάτω χάνοντας τις αισθήσης της, βγάζει ενα στρίγκλισμα και "φεύγει" για 1 λεπτο αλλα ξαναεπιστέφει.
Σε δυο περιπτώσεις τις φύγανε λίγα κακάκια και λίγα ούρα.
Ήρθε ο κτηνίατρος την Κυριακή (μετά από 6 εγκεφαλικά να το πω, δεν ξέρω)
Τις κάναμε 3 ενέσεις και η Σαντούλα πήρε τα πάνω της. Οι κρίσεις αυτές γίνονται συνήθως όταν γυρνάει από τον κήπο που πάει και κάνει την ανάγκη της. Από την Δευτέρα της δίνω σιρόπη αντιβιώση και μισό χαπάκι κορτιζώνη.
Ο κτηνίατρος είπε ότι έχει υγρό στους πνεύμονες και ότι την πειράζει η υγρασία και ο καιρός.
Με τι ενέσεις (έγιναν Κυριακή μεσημέρι) κάπως αναζωογονήθηκε αλλα Τρίτη έγιναν 2 κρίσεις και σήμερα Τετάρτη μία το πρωι πρωι μόλις ξύπνησε.
Aυτά που παθαίνει είναι εγκεφαλικά?
Να πω κάτι τελευταίο. Η Sandy παίζει με το πομεράνιαν, κάνει χαρούλες, κουνουνάει συνέχει την ουρίτσα και τρώει.
Πινει πολύ νερό όταν γυρνάει από την ανάγκη της
Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω κάτι παραπάνω :-(
Αν κάποιος μπορεί να πει μια γνώμη ή μια συμβουλή δεκτή.
Σας ευχαριστώ
Στην οικογένεια υπάρχουν ενα βελγικό λυκόσκυλο (8 ετών), ενα πομεράνιαν θηλυκό (6 μηνών) και ενα κανίς θηλυκό (14 ετών)
Από το Σάββατο αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας με το κανις, την Sandy μου.
Πέφτει κάτω χάνοντας τις αισθήσης της, βγάζει ενα στρίγκλισμα και "φεύγει" για 1 λεπτο αλλα ξαναεπιστέφει.
Σε δυο περιπτώσεις τις φύγανε λίγα κακάκια και λίγα ούρα.
Ήρθε ο κτηνίατρος την Κυριακή (μετά από 6 εγκεφαλικά να το πω, δεν ξέρω)
Τις κάναμε 3 ενέσεις και η Σαντούλα πήρε τα πάνω της. Οι κρίσεις αυτές γίνονται συνήθως όταν γυρνάει από τον κήπο που πάει και κάνει την ανάγκη της. Από την Δευτέρα της δίνω σιρόπη αντιβιώση και μισό χαπάκι κορτιζώνη.
Ο κτηνίατρος είπε ότι έχει υγρό στους πνεύμονες και ότι την πειράζει η υγρασία και ο καιρός.
Με τι ενέσεις (έγιναν Κυριακή μεσημέρι) κάπως αναζωογονήθηκε αλλα Τρίτη έγιναν 2 κρίσεις και σήμερα Τετάρτη μία το πρωι πρωι μόλις ξύπνησε.
Aυτά που παθαίνει είναι εγκεφαλικά?
Να πω κάτι τελευταίο. Η Sandy παίζει με το πομεράνιαν, κάνει χαρούλες, κουνουνάει συνέχει την ουρίτσα και τρώει.
Πινει πολύ νερό όταν γυρνάει από την ανάγκη της
Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω κάτι παραπάνω :-(
Αν κάποιος μπορεί να πει μια γνώμη ή μια συμβουλή δεκτή.
Σας ευχαριστώ