σε ευχαριστω παρα πολυ..νασαι καλα!!!αλλα δεν νομιζω οτι ολα αυτα εχουν σημασια πια..δεν ξερω απο ποιο εκτροφειο..ο θειος μου κανονισε με μια κοπελα απο αθηνα που το παρελαβε..3 μηνων...το διαβατηριο της ειναι ουγγρικο..με σφραγιδα και υπογραφη γιατρου στην ουγγαρια..... εννοειται πως θα δωσω λεφτα αν χρειαστει αλλα θελω να ψαχτω στο αν υπαρχει καποιοσ γιατρος που το κανει φθηνοτερα γιατι πολλα ακουμε για μιζες και υλικα απο το εξωτερικο..πριν τα ζευγαρωσω εκανα αναλυτικες εξετασεις αιματος και μια γενικη κλινικη εξεταση και ολα ηταν καλα..αλλα και παλι οτι εγινε εγινε..τωρα απλα θα κανω το καλυτερο γιαυτον...ξερω τα παντα για την φυλη..και ξερω οτι παιρνουν ευκολα βαρος..ομως ο δικος μου μεσα σε 9 μηνες εχει αναπτυχθει το διπλασιο απο ολα τα αδεφρια ...πιο ψηλο και απο την μαμα του και με ενα κοθπακι τη μερα εγινε ετσι..δεν το εχω δωσει τπτ παραπανω..απλα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι απο τοτε που εαρχισε να κουτσαινει περιορισα τις βολτες με αποτελεσμα το σκυλι να μην καιει αυτα που τρωει..Βασίκα εύχομαι περαστικά στον κούταβο σου. Κατα δεύτερο πιστεύω πως έπρεπε να έχεις ψαχτεί πολύ ΠΡΙΝ το ζευγάρωμα. Εδω ενα φαγητό κάνεις και μπαίνεις ίντερνετ να δεις τη συνταγή.. Τα ζευγαρώματα θέλουν μελέτη, οχι ωραίος ο σκύλος σου,εχω και εγώ μια ελα να τα ζευγαρώσουμε. Πέρα απο το οτι δεν έπρεπε να τα ζευγαρώσεις αφού το έκανες,έπρεπε να το είχες κάνει υπεύθυνα.. να κάνεις προοληπτικές εξετάσεις. Και το άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν έψαξες καθόλου για τη φυλή, γιατί μεχρί και εγω που δε με ενδιαφέρουν άμεσα τα λαμπραντόρ εχω διαβάσει πως τα βλάπτει να είναι πάνω απο ενα συγκεκριμένο όριο το βάρος τους. Καλά για ευθανασία δε το συζητάμε καθόλου.. Θεωρώ πως αφού μπορείς και συντηρείς δυο λαμπ, θα είχες προνοήσει για οτι τυχόν μπορεί να προκύψει και θα έχεις κάποια χρήματα στην άκρη για την επέμβαση του. Α και η μαμά έχει pedigree? απο ποιο εκτροφείο την πήρες στην Ουγγαριά?
δεν ξερω..φοβαμαι λιγο για βουλγαρια να σε πω την αληθεια..θυμασαι καθολου που το εγραψαν ωστε να ψαξω να διαβασω τι εγραψαν? ευχαριστω!Αφου εισαι απο Θεσαλλονικη ψαξτο για την εγχειρηση και για Βουλγαρια(νομιζω). Καπου υπαρχει ενα θεμα απο παιδια που εκαναν την εγχειρηση εκει με πολυ καλυτερη τιμη και εμειναν και πολυ ευχαριστημενοι.
Last edited by a moderator: