Εισαγωγή κουταβιων;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Είδα οτι κάποιος "γνωστός" απο το facebook έφερε κουταβι 46 ημερών απο τα Σκοπια,απο εκτροφεα( Βέβαια ποιος σωστός εκτροφεας δίνει τόσο μικρά τα κουτάβια...απο έμπορο να πω καλύτερα).Κατα πόσο είναι νόμιμο αυτο(δε μιλάω για το ηθικό κομμάτι);Δεν ελέγχουν στα σύνορα εμβόλια και ηλικία;Βάση του νέου νομού δεν απαγορεύεται η εισαγωγή κουταβιων κάτω των 60 ημερών;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Tι σε κανει να πιστευεις οτι τα χαρτια που το συνοδευαν ελεγαν οτι ειναι 46 ημερων? :)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Εκτος αυτου και εγω οταν εφερα τον δικο μου δεν ειδα να κοιτανε ημερομηνια γεννησης ή το πιστοποιητικο για την λυσα, το μονο που κοιταξαν ηταν ονομα σκυλου και τον αριθμο τσιπ στο διαβατηριο και αυτο ηταν , merci beaucoup μου ειπαν και να πληρωσω 80 ευρω το εισητηριο . Εννοειται στην ελλαδα δεν υπηρχε ελενχος αφου σου λεει ταξιδευεις απο κοινοτικη χωρα αρα το κτηνιατρειο στο αεροδρομιο δεν εχει καν δικαιοδοσια .

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Είναι η δεύτερη περίπτωση εισαγωγής κουταβιου απο χώρες του ανατολικού μπλοκ που ξέρω και είναι μικρότερο των 60 ημερών!Για τη μια ξέρω σίγουρα οτι δεν κοιταξαν ηλικία απλα μόνο αν εχει βιβλιάριο και διαβατήριο..και απορώ δεν έχουν λάβει οδηγίες ώστε να ελέγχουν οι κύριοι και οι κυρίες στα σύνορα;!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και αν τα κουτάβια ήρθα ημιναρκωμένα κρυμένα πουθενα στο αυτοκίνητο? Οπως περνάνε τοσα αλλα λαθραία μπορει να περασαν και αυτα!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Οχι ήρθαν κανονικά με το αυτοκίνητο απ'οτι είδα και απο τις φωτό ήταν μια χαρα και καθόλου κρυμμένα ή ναρκωμενα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.419
Προφανώς, τα χαρτιά θα ανέγραφαν τις "σωστές" ημερομηνίες.
Ποιός υπάλληλος, μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει ηλικίες σκύλων, κουταβιών ή μη;
Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι θα είναι κάτι πρωτοφανές. Τι σου κάνει τόση εντύπωση;

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Οτι υποτίθεται θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος έλεγχος..αλλιώς ποιο το νόημα του νομου αφού δεν εφαρμόζεται;!Οταν πήγα με τη δικιά μου εξωτερικό μου είπαν οτι στο γυρισμο για Ελλάδα υπήρχε περίπτωση να ζητήσουν τεστ αντί σωμάτων λυσσας..περιττό να πω οτι πουθενά σε όσες χώρες και αν πέρασα δε κοιταξαν ούτε καν το διαβατήριο του σκυλου(Ελλάδα,Σκοπια,Σερβία,Ουγγαρία)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia