Πες κατι παραπανω γι'αυτο Παναγιωτη.Παντα το ειχα κατα νου και ως απορια!Ειδικα σε φυλες πιο κυριαρχικες.Εντασεις μεταξυ σκυλων σε εκθεσεις υπαρχουν;Ποια η αποψη των κριτων γι'αυτες;Δημιουργειται καποιο αρνητικο εαν καποιος σκυλος ειναι νευρικος ή αποτομος;Υπαρχουν σκυλοι νευρικοι και αρνητικοι απεναντι σε κριτη που πλησιαζει και δεν θελει ο σκυλος ενοχληση;Τι γινεται τοτε;Και μία συμβουλή στους συμμετέχοντες: τηρείτε ευλαβικά τις αποστάσεις!
Κώστα,...Ειδικα σε φυλες πιο κυριαρχικες. Εντασεις μεταξυ σκυλων σε εκθεσεις υπαρχουν;
...Δημιουργειται καποιο αρνητικο εαν καποιος σκυλος ειναι νευρικος ή αποτομος;Υπαρχουν σκυλοι νευρικοι και αρνητικοι απεναντι σε κριτη που πλησιαζει και δεν θελει ο σκυλος ενοχληση;Τι γινεται τοτε;
...και μαλιστα δεν εχω δει πουθενα να γραφεται κατι αντιστοιχο.Ή δεν υπαρχουν ή δεν λεγονται;.....
Ναι, στις εκθέσεις μορφολογίας, ένας επιθετικός σκύλος αποβάλλεται... θεωρείται τεράστιο "μείον" ακόμα και σε "πρωτόγονες" Ορεινές Ποιμενικές φυλές...Στην τελευταία έκθεση του ΚΟΕ, που συνέβη τέτοιου τύπου περιστατικό, ένας τουλάχιστον κριτής, ωρυόταν να πεταχθεί έξω από την έκθεση και να αποκλεισθεί, ο σκύλος που ξεκίνησε και δεν έλεγε να τελειώσει τον καυγά, ως απαράδεκτου χαρακτήρα...
Αμάν.... συγγνώμη Γιάννη δεν το είδα...με έβγαλε στο τελευταίο ποστ και δεν πρόσεξα την απάντησή σου....Eμενα γιατί δεν με ευχαριστείς;View attachment 40127
Αν θυμάμαι καλά το τσιπ το χρεώνουν 30 ευρώ.Θα προσπαθησω να ειμαι εκει
την Κυριακη.
Ειναι λιγο δυσκολο,γιατι ο ΕΡΜΗΣ ειναι στην Κορινθο,
και πρεπει να ξαναγυρισω εκει, και μετα να Ξαναγυρισω Αθηνα,
Κυριακη βραδυ,η Δευτερα πρωι.
Επειδη δεν τον εχω τσιπαρει ακομη,
μηπως ξερει κανεις το κοστος του τσιπ στην Εκθεση;
25€ στο χώρο της έκθεσης .Θα προσπαθησω να ειμαι εκει
την Κυριακη.
Ειναι λιγο δυσκολο,γιατι ο ΕΡΜΗΣ ειναι στην Κορινθο,
και πρεπει να ξαναγυρισω εκει, και μετα να Ξαναγυρισω Αθηνα,
Κυριακη βραδυ,η Δευτερα πρωι.