Εκλογές Κ.Ο.Ε. & Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
ναι παίζει ρόλο , το υπογραφω σημαινει για εμενα ότι εκθετω τον εαυτό μου και πρεπει να ειμαι προσεχτικη σε αυτα που γραφω όταν δεν υπογραφω μπορώ να λεω ότι θελω.
Εγω δεν είπα ότι τα πραγματα γινονται σωστα και όπως πρεπει αλλα ότι κανενας δεν ενδιαφερετα να γινουν καλυτερα ούτε οι "επαγγελματίες" του χωρου ούτε οι απλοι ιδιοκτήτες.
Εχοντας χασει ελαχιστες ΓΣ το μονο που εχω κερδισει είναι ακουγοντας τις θεσεις των μελων που αρκετές φορές ειναι και υποψηφιοι να μπορω να ξεχωρίζω τους σταθερους που θελουν να προχωρησει ο ΚΟΕ και τους όπου τους παει ανεμος που απλως θελουν να βγαλουν τα προσωπικα απωθημενα τους.
Αν με κανει χαρουμενη αυτη η κατάσταση όχι, σε ελαχιστες ΓΣ εχουν γίνει σοβαρες αλλαγες τουεσωτερικου κανονισμου και συνηθως τα ίδια και τα ίδια άτομα μιλάνε ασταματητα και χωρίς να βγαζεις νοημα λεγοντας παντα τα ίδια για να μην προχωρήση η ΓΣ σε αλλαγες του Εσωτερικου κανονισμού και στο τελος αν δουν ότι θα ψηφιστουν καποια αρθρα να σηκωνονται να φευγουν για να χαλαει η απαρτία και στην επομενη ΓΣ να ξεκινανε παλι το παραληλημα γιατί δεν γινονται αλλαγές και στο τελος να φευγει μια 5αδα 10αδα και να χαλαει η απαρτία και μετα΄οι ίδιοι να γραφουν απο εδω και απο εκεί για παρέες και κουραφεξαλα.
Λυπαμαι εκει είμαι τόσα χρόνια σταθερη για να προχωρηση η κατασταση, να μπουν καποιοι κανόνες να ανεβουν λίγο τα στανταρ και το μονο που βλέπω είναι τους ιδιους και τους ίδιους να μπλοκαρουν παντα καταστασεις και μετά με θράσος να βγαίνουν απο εδω΄και από εκεί και να φωναζουν ότι είναι αδικημενοι και ότι τους εφαγαν οι κλικες.
Σε αυτη την κατάσταση πως μπορώ να ρίξω ευθυνες στο διοικητικό ? όταν και οι αλλαγες που προτεινει (ασχετα αν μου αρέσουν οι όχι ) συνηθως ούτε ακουγονται όχι να ψηφιστούν κιόλας.
ΜΑς αρέσει η όχι αν στον ΚΟΕ δεν μπουνε καινουργια άτομα να βοηθησουν σαν μελη να προχωρησει, όποιο διοικητικο και να είναι πανω σοβαρες αλλαγές δεν θα γίνουν.
και εγω εχω βαρεθει όπως πολλοί -δεν εχω και κανενα προσωπικο οφελος - και εγω εκει είμαι γιατί καποτε περασα μια παιδικη αρρώστια και ονειρευτηκα μια σοβαρή οργανωμενη κυνοφιλία που θα είχε σαν βαση της την σωστή και ηθικη εκτροφη........ και όχι γιατί είχα την τρέλλα να γινω εκτροφέας ποτέ δεν με ενδιεφερε.
Το λιγοτερο για εμενα είναι το σιτε του ΚΟΕ και το περιοδικό, όταν δεν θα περασει ποτέ το DNA τεστ, όταν δεν θα αλλαξει κατι στα πια σκυλια παιρνουν Pd και πια όχι, και όσο ψηφιζονται να μπορεί καποιος να ζευγαρωσει το σκυλο του χωρίς όριο ηλικίας για τα αρσενικά και με όριο τους 12 μηνες για τα θυληκα, και ακουγονται προτασεις να ξαναανοιξη η αναγνωριση για όλες τις φυλες :(:(
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλημερα,
να ρωτησω εγώ το εξης...
Πολλές φορές λέμε, πάρε τον ΚΟΕ και κάνε τα παράπονα σου.... Στο 90% των περιπτώσεων το λέμε όμως με ενα υφάκι καπως... ειρωνικό, ελαφρως σαρκαστικό. Σε στυλ "λες και θα κάνει τίποτα ο ΚΟΕ". Δεν θα επρεπε μέσω της εύρυθμης λειτουργίας του να αποτελεί και ελεγκτικό όργανο (όχι απαραίτητα επισημο φορεα) για όσα πρεσβεύει στο καταστατικό του? Δεν θα επρεπε απαξ και του γινεται καποια καταγγελία να την ερευνά και να λαμβάνει τα δέοντα, ή εφόσον γίνονται παράπονα (όπως προσφατως σχολιαζόταν το dh στο Μαρκόπουλο), να φροντίζει την εξάλειψη τους?
Ο ΚΟΕ είναι μόνο για να συγκεντρώνονται τα μέλη, να εκλέγονται, να περνάνε τον οικονομικό ελεγχο του έτους και μετά "τι ωραία, τι καλά ας κάνουμε κανα 3-4 εκθέσεις το χρόνο".
Οι όμιλοι που "αναγνωρίζονται" από το ΚΟΕ, δεν εχουν πληρώσει εισφορές (όπως εμαθα προσφάτως για αρκετους), άλλοι δεν έχουν νομική υποσταση αλλά με ενα κουρελόχαρτο καταστατικό αναγνωρίζονται.
Όλα θα μου πειτε ειναι λεπτομέρειες, για εμενα όμως αν τα μικρά λιθαράκια δεν μπουν σε θέση σωστη... το οικοδόμημα καταρρέει...
Ή μήπως να περιμενουμε παλι καμια φωτιά σαν αυτή του 1996?
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
Το λιγοτερο για εμενα είναι το σιτε του ΚΟΕ και το περιοδικό, όταν δεν θα περασει ποτέ το DNA τεστ, όταν δεν θα αλλαξει κατι στα πια σκυλια παιρνουν Pd και πια όχι, και όσο ψηφιζονται να μπορεί καποιος να ζευγαρωσει το σκυλο του χωρίς όριο ηλικίας για τα αρσενικά και με όριο τους 12 μηνες για τα θυληκα, και ακουγονται προτασεις να ξαναανοιξη η αναγνωριση για όλες τις φυλες :(:(
η vek έχει απόλυτο δίκιο.....
 
Last edited:


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
δεν πρέπει να έχει παρα πολλά , δεν είναι δυσκολο να γινεις τακτικό σε καθε γενική αρκετά γινονται , 2 χρόνια αρωγο και να σε προτείνουν 2 τακτικά αλλά αν χασεις 2 γενικές συνελευσεις (νομίζω συνεχόμενες) ξαναγίνεσαι αρωγό και πρέπει να σε προτεινουν παλι 2 (αλλα χωρίς να περιμενεις 2 χρόνια)
Αυτή η πρόταση δεν πέρασε στην τελευταία έκτακτη ΓΣ
.Αυτ΄ισχύει χρόνια δεν νομίζω να εχει αλλαξει το έιχα διαβασει στο καταστατικό τυ ΚΟΕ ΄οταν ειχα γινει μελος το 96 απλως δεν είμαι σιγουρη αν είναι συνεχόμενες ή γενικά.
Ομολογώ ότι μπορεί να μην θυμάμαι καλά..
Τελικά θυμόμουν καλά...

Αυτό ισχύει ακόμα καθώς στην τελευταία έκτακτη ΓΣ δεν πέρασε η πρόταση για αλλαγή του κανονισμού:

"Τακτικά µέλη µπορούν να γίνουν τα αρωγά µέλη κατόπιν αιτήσεώς τους στον Όµιλο και µετά από πρόταση 2 ( δύο ) ήδη τακτικών µελών αφού συµπληρώσουν δύο έτη ευδόκιµης θητείας και εφ’ όσον είναι ταµειακώς εντάξει, θα ανακοινώνονται τα ονόµατα των προτεινοµένων νέων τακτικών µελών πριν τη Γενική Συνέλευση. Κατά τη Γ.Σ. και εφ’ όσον δεν υπάρχει αντίρρηση για τα προτεινόµενα νέα τακτικά µέλη η Γεν .Συνέλευση επικυρώνει τις αιτήσεις. Κανένα τακτικό µέλος δεν µπορεί να προτείνει περισσότερα από 2 (δύο) τακτικά µέλη το χρόνο"
 
Last edited by a moderator:


pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
51
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Μεγάλη ευθύνη εχουν οι εκτροφεις
Ούτε αυτοί δεν ήταν…
700 επωνυμιες εκτροφείων τα τελευταία 7 χρόνια…
Μονο αυτοί να ήταν έφτανε…

Στην προτελευταία συνέλευση αποφασίστηκε να κλείσουν οι ομιλοι σφραγίδες…
Καιρος να γίνει και για τους εκτροφεις …
Ο εκτροφεας σε μια υπανάπτυκτη κυνολογικά χωρα δεν ειναι μονο για το CAC, το cacib, το pedigree και την πώληση κουταβιων… οφείλει να φέρει και κόσμο στον ΚΟΕ, να συμμετάσχει ο ίδιος στις συνελεύσεις και πολλα αλλα…
 




FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τι σημαίνει αυτό;
Μαλλον κατι ομιλοι σαν τον δικο μας- που δεν υπαρχει πια πραγματικα ( δεν κανει ουτε εκλογες, συνελευσεις, εκθεσεις- τιποτα δηλαδη)- παρα μονο στο χαρτι- και απλα μας κανει την ζωη δυσκολη!
 
  • Like
Reactions: mareco


vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
είχε ειπωθεί και παλιότερα να μπουν καποιες εκδηλωσεις σαν ελαχιστες τον χρόνο που πρέεπι να κανει ένας όμιλος για να είναι ενεργος και λογικό είναι.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.884
Ο όμιλος agility πάντως, περιμένει πάνω από χρόνο, να πάρει πιστοποίηση.
 


pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
51
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Τι σημαίνει αυτό;
Αυτό ακριβώς που είπε και η Ανδριαννα.

Όπως και να έχει όμως οφείλουμε να αγωνιζόμαστε και να μην απογοητευομαστε.
Πρέπει και τα μέλη του φόρουμ να γραφτούν στον ΚΟΕ, ειναι και δικο τους " μαγαζι".
έχει δύναμη το φόρουμ, έχει δύναμη ο κόσμος του, το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν με τις βόλτες και τις πίτες μας, τότε που κάποιοι έλεγαν οτι δεν πρέπει, δεν ειναι καλό, κλπ…

Καλη μουρμούρα αλλα ας κουνησουμε και τον πισινό μας… και δεν εννοώ αυτόν που κάθεται στο πισω θρανιο :ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: st3li0s and mareco


Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
49
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Ο όμιλος agility πάντως, περιμένει πάνω από χρόνο, να πάρει πιστοποίηση.
Ελπίζω μετά την παρέμβαση της Χρυσούλας και το ενθουσιώδες χειροκρότημα από ΟΛΟΥΣ να πάρετε γρήγορα την έγκριση - πιστοποίηση του ομίλου σας!!!

Από εκεί και πέρα και εγώ θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου και τη στεναχώρια μου για τις απουσίες από τη Γ.Σ. πολλών γνωστών, δραστήριων, ικανών, προβεβλημένων κ.ο.κ. ονομάτων της κυνοφιλίας. Δεν γνωρίζω αν είναι μέλη ή όχι αλλά είναι πραγματικά κρίμα όχι απλά γιατί δεν ήρθαν αλλά γιατί πολλοί από αυτούς είναι πραγματικά ικανοί.
Εξαιρούνται φυσικά αρκετά μέλη που έλειπαν σε εκθέσεις στο εξωτερικό είτε ως κριτές είτε ως συμμετέχοντες.
Εγγραφείτε στον ΚΟΕ... δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην είστε μέλη όσο απογοητευμένοι, κουρασμένοι ή αποτραβηγμένοι και αν είστε!
 
  • Like
Reactions: pouf


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Έτσι για την ιστορία...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΚΟΕ

Πρόεδρος : Γαλανού Ιωάννα
Αντιπρόεδρος : Μακαρίτης Στέλιος
Γενικός Γραμματέας : Καμμένου Αλεξία
Ταμίας : Ιωαννίδης Νίκος
Μέλη : Χρήστος Ψυχάρης, Αθανάσιος Γαριβάλδης, Μιχάλης Λάμπρου
 




Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
49
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
ε πειτε και κανα κουτσομπολιο τι ειπε η χρυσουλα.
Μίλησε για το agility, την ομάδα που ασχολείται και δουλεύει σκληρά, ότι θέλουν να δουλέψουν μαζί με τον ΚΟΕ για την προώθηση του αθλήματος και ότι περιμένουν την έγκριση του ομίλου!
Χειροκροτήθηκε θερμότατα από όλους!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU