Στα μέσα Ιανουαρίου αγόρασα στα παιδιά μου ένα θηλυκό σκύλο Γκόλντεν ριτριβερ και αποφάσισα να κάνω μόνη μου κάποιες προσπάθειες εκπαίδευσης . Τώρα ειναι 9 μηνών και έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της στο μπαλκόνι και τη λέξη μπισκότο. Τις λέξεις άστο , κάτσε , κάτω τις ακούει όποτε θέλει . Επίσης το ταϊζουμε με την τροφή που μας έδωσαν απο το εκτροφείο . Τα πρωινά ειναι στο γραφείο του άντρα μου και μετά μαζί με μένα και τα παιδιά . Ο άντρας μου όμως δεν την ταϊζει και έχει καταντήσει σκέτος σκελετός το σκυλί . Εγώ όμως τι μπορώ να κάνω; Έχω προσπαθήσει να τον μετά πείσω κι εκείνος λέει πως την ταϊζει αλλα εγώ δεν βλέπω να έχει παχύνει ! Αντίθετα ειναι πιο λεπτή . Και μαλλον γιαυτο δεν έχει αναπτυχθεί θεαματικά .Θα ήθελα να την έχω μόνο εγώ αλλα αυτο ειναι αδύνατο , αφου ειμαι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και τα παιδιά ειναι στο σχολείο. Επιπλέον , την πηγαίνει σε ένα πάρκο ανοιχτό , χωρίς περίφραξη και την αφήνει ελεύθερη , ενώ αυτη δεν έχει μάθει καμία εντολή όπως έλα και ιδιαίτερα τον άντρα μου δεν τον ακούει σε καμία εντολή . Επίσης, ειναι κορίτσι και εκεί κυκλοφορούν και αρσενικά και αμα την βρει κανένα αρσενικό την ώρα που ειναι ελεύθερη .... ειδικά τώρα που ειναι αδιάθετη μπορεί και να ζευγαρώσει . Και επειδή ειναι μικρή σε ηλικία αμα μείνει έγκυος μπορεί και να πεθάνει ....