Εκπαίδευςη

Hra__golden__8

New Member
11 Ιουνίου 2015
1
0
58
Στα μέσα Ιανουαρίου αγόρασα στα παιδιά μου ένα θηλυκό σκύλο Γκόλντεν ριτριβερ και αποφάσισα να κάνω μόνη μου κάποιες προσπάθειες εκπαίδευσης . Τώρα ειναι 9 μηνών και έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της στο μπαλκόνι και τη λέξη μπισκότο. Τις λέξεις άστο , κάτσε , κάτω τις ακούει όποτε θέλει . Επίσης το ταϊζουμε με την τροφή που μας έδωσαν απο το εκτροφείο . Τα πρωινά ειναι στο γραφείο του άντρα μου και μετά μαζί με μένα και τα παιδιά . Ο άντρας μου όμως δεν την ταϊζει και έχει καταντήσει σκέτος σκελετός το σκυλί . Εγώ όμως τι μπορώ να κάνω; Έχω προσπαθήσει να τον μετά πείσω κι εκείνος λέει πως την ταϊζει αλλα εγώ δεν βλέπω να έχει παχύνει ! Αντίθετα ειναι πιο λεπτή . Και μαλλον γιαυτο δεν έχει αναπτυχθεί θεαματικά .Θα ήθελα να την έχω μόνο εγώ αλλα αυτο ειναι αδύνατο , αφου ειμαι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και τα παιδιά ειναι στο σχολείο. Επιπλέον , την πηγαίνει σε ένα πάρκο ανοιχτό , χωρίς περίφραξη και την αφήνει ελεύθερη , ενώ αυτη δεν έχει μάθει καμία εντολή όπως έλα και ιδιαίτερα τον άντρα μου δεν τον ακούει σε καμία εντολή . Επίσης, ειναι κορίτσι και εκεί κυκλοφορούν και αρσενικά και αμα την βρει κανένα αρσενικό την ώρα που ειναι ελεύθερη .... ειδικά τώρα που ειναι αδιάθετη μπορεί και να ζευγαρώσει . Και επειδή ειναι μικρή σε ηλικία αμα μείνει έγκυος μπορεί και να πεθάνει ....

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ο εκτροφεας σας τα ξερει ολα αυτα? ε?
1)Γιατι δεν δοκιμαζετε να κανετε μερικα μαθηματα με εκπαιδευτη? Εστω να σας δειξει τα βασικα..και να τα δουλεψετε μετα μονοι σας (ολη η οικογενεια)!
2)Επειδη ειναι στην αναπτυξη δεν θα πρεπε να χανει γευματα, αν κανετε δυο την μερα..πρεπει να τα κανει και τα δυο. (εν αναγκη να σηκωνεστε νωριτερα απο τον αντρα σας και να της βαζετε να φαει..και να πηγαινει φαγωμενη στην δουλεια του αντρα σας). [μετα τους 12 μηνες μπορειτε να κανετε 1 γευμα το βραδυ]
3)Οσο για το παρκο αν θελετε να ειστε υπευθυνοι και οι δυο...η βολτα γινεται με λουρι. Αν θελετε να χει και λιγο ελευθερια χωρου...παρτε εκπαιδευτικο λουρι 5μ (χρηση μονο κατα την βολτα και μονο στον χωρο του παρκου)
4)Για αυτο τα σκυλια κανουν βολτα με συνοδο για να προλαμβανει κακοτοπιες οπως ανεπιθυμητους γαμπρους, ανεπιθυμητους σκυλοκαβγαδες κτλπ.
Μιας και ηρθατε στο φορουμ...Διαβαστε και ενημερωθειτε υπαρχουν πολλα 'τοπικ' που θα σας βοηθησουν. (για εξειδικευμενη πληροφορηση...χρησιμοποιηστε την "αναζητηση" και αν δεν βρειτε αυτο που θελετε...καντε νεο θεμα με την ερωτηση σας!
Καλως ηλθατε και να την χαιρεστε!

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
όταν λέτε πως γνωρίζει τη λέξη "μπισκότο" τι ακριβώς εννοείτε?
μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει μπισκότα ή εκεί που την έχετε να βοσκάει ελεύθερη στο πάρκο,με το που της πείτε μπισκότο,ξαμολιέται στους φούρνους της γειτονιάς και φέρνει μπισκότα?

• Like
Reactions: ntoulis and sea-mol

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
όταν λέτε πως γνωρίζει τη λέξη "μπισκότο" τι ακριβώς εννοείτε?
μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει μπισκότα ή εκεί που την έχετε να βοσκάει ελεύθερη στο πάρκο,με το που της πείτε μπισκότο,ξαμολιέται στους φούρνους της γειτονιάς και φέρνει μπισκότα?
τα μπισκότα pedigree :)
πρώτα από όλα να μπεί κάμερα στο γραφείο για να δει αν τρώει ο σκύλος.. (y) ένα check-in το θέλει :barefoot: μετά να κλειστεί σε μοναστήρι για καλόγρια γιατί η σάπια κοινωνία αν σε αφήσει έγκυο μπορεί να πεθάνεις ! :eek:

• Like
Reactions: Aslan