Εκπαίδευση για τουαλέτα.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
ναι να το κάνω δεν έχω πρόβλημα να προσθέσω το μεσημέρι και να βγάζω την Τρίτη βόλτα λίγο ποιο αργά;;;;με την πάνα τι γίνεται;;;την εξαφανίζω;;;η σιγά σιγά;;;;
γνωμη μου ειναι οτι την εξαφανιζεις,με δεδομενο ομως οτι θα πρεπει να εχεις συνεχεια το ματι σου πανω στο σκυλι για να προλαβεις τυχον ατυχημα στο σπιτι. Αυτο μπορεις να το πετυχεις ειτε αν εχεις το σκυλι στο λουρι και διπλα σου ολη την ωρα μεσα στο σπιτι, ειτε να το εχεις μεσα στο crate οσο δε μπορεις να επιβλεπεις.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Το κρειτ πλέον είναι σε μια γωνία στο δωμάτιο μου και μπαίνει τα βραδιά για ύπνο.το χρησιμοποίησα στην αρχή που μαθαίναμε στις πρώτες βόλτες να τς κάνουμε έξω.αφου είδα ότι ζημιές δεν γίνονται δεν πειράζει τιποτα δεν την ξανά έκλεισα μέσα.οποτε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω με το λουρί.

Orpheas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2017
87
150
Uppsala/Sweden
Μην νομίζετε,εγώ εκπαιδευμένο το πήρα.1 χρονών το πήρα και πολύ σπάνια να κατουρήσει σπίτι(ο μόνος λόγος που το πήρα βέβαια :p )
Φίλε μου θα σου δώσω μια φιλική συμβουλή! Το σκυλάκι σου μικρό, μεγάλο, αρσενικό ή θηλυκό είναι αδιάφορο! Πρέπει να μάθεις εσύ πρώτα σαν Άνθρωπος τι θέλεις από ένα σκυλί και μετά να έβαζες σκυλί στο σπίτι σου! Το ότι βάζουμε ένα σκυλί μέσα στο σπίτι μας δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως καταργούμε τις συνήθειες του επειδή έτσι μας αρέσει, η επειδή κάνει κρύο έξω, η δεν έχουμε χρόνο να το βγάλουμε μια βόλτα γιατί θα το κάνεις δυστηχισμένο! Χρόνο πάντα θα έχεις και πρέπει να βάζεις και κάποιες προτεραιότητες και επέτρεψε μου να μην δέχομαι τις δικαιολογίες αυτές! Όλα αυτά στα λέω με όλο το σεβασμό και την αγάπη που έχω στους τετράποδους πιστούς μας φίλους! Μην βάζουμε στα ζωάκια μας κανόνες που δεν στέκουν! Μην τα βασανίζουμε με απερίσκεπτα θέματα και στην τελική δεν μας φταίνε και τίποτα!

Με φιλική διάθεση