Εκπαίδευση σε κουτάβι 6 μηνών

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.061
1.111
28
εφόσον το αγαπάς θα γίνει..αυτή είναι η ομορφιά του δεσίματος με το τετράποδό μας
δυστυχως η αγαπη δεν ειναι αρκετη σε αυτη τη ζωη
και πολλες φορες, η πολλη αγαπη.... σκοτωνει!
θελουμε και αγαπη, αλλα και γνωση, υπομονη, εμπειρια, χρονο, και διαθεση.... πραγματα που δεν υπαρχουν, στην συγκεκριμενη περιπτωση. δεν ειναι κακο να παραδεχωμαστε πως εκτιμησαμε το τι ειμασταν ετοιμοι να κανουμε λαθος.... ισα ισα, αυτο ειναι πραγματικη αγαπη. να μπορεσει να πει οτι, ξερεις, ναι, δεν ειμαι καταλληλη για αυτο το σκυλι. δεν το βλεπω ομως με εγωισμο. θα βρω αυτον/η που θα ειναι σωστος/η για εκεινον. ΑΥΤΟ, ειναι αγαπη.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
201
41
52
... δεν εκθέτουμε το κουτάβι σε καταστάσεις που θα βγάλει τα όποια ένστικτα ,τώρα θα μου πείς "μα δαγκώνει ενίοτε διεκδικώντας" ..ε δε θα γίνεις ένα με αυτό γιατί τότε θα σε δεί σαν αντίπαλο σκύλο ..κάντε του ανταλλαγή κάτι δελεαστικό και με αποφασιστικότητα πάρε το αντικείμενο που διεκδικούσε πριν..ήρεμα όλα αυτα! δούλεψε ηρεμία και αποφασιστικότητα..μεγαλώνοντας κουτάβι εκπαιδευόμαστε κι εμείς! θα του δείξεις με τον καιρό ότι είσαστε φιλαράκια κι όχι εχθροί!
Αυτο κανω πια καθημερινα! Δεν μου το ειχε πει κανενας ως τωρα.. ουτε καν οι εκπ/τες. Μου βγηκε ως ιδεα αυθορμητα. Κι επιασε! διοτι ειναι λαιμαργος! Αφηνει ο,τι εχει βουτηξει κι ερχεται να φαει φαΐ που του δινω ως ανταλλαγμα.

• Like
Reactions: marytherion

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
201
41
52
ΑΥΤΟ, ειναι αγαπη.
Ετσι ακριβως ειναι! Οταν "ξερεις" ν'αγαπας, μπορεις να υπομενεις πολλα κι ενιοτε να κανεις ενα βημα πισω, αν ειναι για το καλο του αλλου. Αφου μονο το καλο του θες ετσι κι αλλιως. Διαφορετικα ειναι καθαρος εγωισμος να κρατας δεσμιο καποιον (ανθρωπο ή ζωο) απο δικη σου ματαιοδοξια.

• Like
Reactions: Ans

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
309
296
KORYDALLOS
παιδιά χίλια συγνώμη για κάποιο λόγο έχασα πολλές απαντήσεις σας από το νήμα εξ'ού και μίλησα στο άκυρο ...και πάλι σόρρυ:cautious: δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά τελικά

• Haha
Reactions: Estranged

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.417
8.382
6 μηνων , οχι ασπρος μαλλιαρος, με θεματακια υγειας , συμπεριφορας, στην Ελλάδα που οι μισοι δεν εχουν να πανε λεφτα καλα καλα στο supermarket και ακριβως πριν το καλοκαίρι..... παιξτε καλυτερα τζοκερ ειναι πιο πιθανο να το κερδίσετε παρα να βρεθει υιοθεσία.

Εγω θα ελεγα στη θεματοθετρια να κλεισει τον λογαριασμο εδω που ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του , να παρει 2 βαθιες ανάσες και να ακολουθησει ενα κτηνιατρο και ενα εκπαιδευτη.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.061
1.111
28
Εγω θα ελεγα στη θεματοθετρια να κλεισει τον λογαριασμο εδω που ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του , να παρει 2 βαθιες ανάσες και να ακολουθησει ενα κτηνιατρο και ενα εκπαιδευτη.
σαν αυτους που εχει ακουσει μεχρι τωρα που δεν εκαναν ενα απλο τεστ γιαρδια και πετουσαν το σκυλι τρια μετρα μακρια σαν μπαλα, ε; θεωρεις δηλαδη πραγματικα οτι αν ο συγκεκριμενος ανθρωπος κλεισει το λογαριασμο εδω, θα καταφερει να βγαλει ακρη μονη της και να βρει σωστους επαγγελματιες. γιατι εγω πιστευω πως μονο εδω μεσα εχει βρει ουσιαστικη βοηθεια και εχει ακουσει την αληθεια. οτι δηλαδη δεν ειναι ετοιμη για σκυλι, και ειδικα αυτον τον σκυλο. σημερα την εφερα σε επαφη με γνωστο μου εκπαιδευτη/συμπεριφοριστη. αμα θελει και η ιδια θα σας πει τι της ειπε. αλλα να κανω εναν προλογο.... δεν της ειπε να κρατησει το σκυλι.
δεν λεει λοιπον ο καθενας το μακρυ και το κοντο του. να βοηθησουμε προσπαθουμε. και δεν ειναι ντροπη ουτε προσβλητικο να λεμε οτι καποιοι ανθρωποι απλα δεν κανουν για να εχουν σκυλο. δεν σημαινει οτι ειναι ουτε αχρηστοι ουτε χαζοι. απλα δεν το χουν, που λεμε.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.417
8.382
Δε θα κρατησει το σκυλι και που θα το δωσει? ο συμπεριφοριστης (καντηλες βγαζω με τη λεξη) που προτεινει να παει το σκυλι ακριβως, εχει καμια λύση? Ποιος μ@λ@κας θα το παρει, που ζείτε, σε αλλη χώρα ? Και με ποια κριτηρια θα το δωσει η θεματοθετρια αντε και βρεθει κανεις ? Λες και κανουν κρα εκει εξω να παρουν ενα προβληματικο μαυρο ημίαιμο με διαρροια....

Εαν δε μπορει να τα καταφερει η μοιρα του ειναι προδιεγραμμενη ....ειτε να το παραδόσει στον δήμο κατοικίας της με το αναλογο προστιμο κτλ και αν δεχτουν . Οσο νωρίτερα κανει τις διαδικασίες τόσο καλύτερα, θελει και ενα δίμηνο τουλαχιστον. Εαν ειναι ειναι τυχερο και ειναι κανας δημος/εθελοντες που ασχολουνται θα βρεθουν ανθρωποι να το βοηθήσουν και δωσουν για υιοθεσία.
Διαφορετικα μολις μεγαλωσει λιγο που θα γινει η φαση χειρότερη θα βρει μονη της κανα συγγενη επαρχια με κανα χωραφι και θα το στειλει εκει ή θα το δωσει σε καμια μαντρα.
Εχω δει πολλακις τετοιες ιστοριες και συχνα δεν εχουν happy end.

Εαν μπορούσε να το δωσει πισω στη φιλοζωικη, θα ηταν η καλυτερη λύση, οσο ειναι μικρός και η ζημιά μικρότερη. Χτες κιολας.

Last edited:
  • Like
Reactions: Estranged

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
496
305
46
Στο happyhouse ο Νεκτάριός συνεργάζεται με πολλούς θετικούς εκπαιδευτές μήπως να τον παρακολουθήσετε λίγο;προτείνει κάποιους δεν θυμάμαι ονόματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.064
Νεότερο μέλος
Panchar